Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
ολα αυτα μεσα απο ενα φορουμ.
Σε αυτό τον διαδιακτυακό τόπο έχεις κάνει ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ δημοσιεύσεις μέσα σε ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ. Με πολύ ακριβείς υπολογισμούς και δεδομένου ότι στο αθλετικς κάνεις και κάποια σεντόνια που ανεβάζουν τον μέσο όρο των λέξεων των ποστς σου (ο οποίος είναι ακριβώς 52.6 λέξεις το ποστ), έχεις γράψει ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ κομμα ΤΕΣΣΕΡΙΣ λέξεις.

Θέλω να ξέρεις ΦΙΞΕΡ ότι εγώ προσωπικά δεν κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου, δεν έχω δουλειά, δεν έχω φίλους, δεν έχω γκόμενα, δε σπουδάζω και δεν είμαι μαθητής, δεν έχω καν τηλέφωνο και το κουδούνι του υπογείου που μένω (όλο γεμάτο με φωτογραφίες σου) δεν έχει το όνομα μου. Δεν κάνω κάτι άλλο, έχω διαβάσει ΟΛΑ τα ποστς σου και θα διαβάσω και όλα όσα θα κάνεις ακόμα: Ξέρω πως είσαι, ξέρω που μένεις, ξέρω τι σπούδασες και πως, ξέρω ποια πηδάς και ποιά πηδούσες, ξέρω τι ομάδα είσαι, ποιές είναι ΟΛΕΣ οι αγαπημένες σου μπάντες και τα κομμάτια που γουστάρεις απ' αυτές, ξέρω τι μουνιά σε καβλώνουν και πότε, ξέρω πως νιώθεις και ξέρω τι σκέφτεσαι.

Όταν λοιπόν σου λέω ότι είσαι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και -ανεξάρτητα απο το τι θες να πιστεύουμε- ΕΓΩ υπολογίζω ότι στην "πραγματική ζωή" σου ΔΕΝ μιλάς για στρουχτούρες, θεωρήματα μη πληρότητας και ατονική αβανγκαρ αλλά μιλάς για γαύρο, μουνιά και μετάλλικα ΔΕΝ θα φέρνεις αντιρρήσεις θα το βουλώνεις γιατί ασε με να το ξέρω καλύτερα ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Το οτι δεν εχεις δουλεια το πιστευω, γιατι εισαι ακομα ενα κακομαθημενο κωλοπαιδο που νομιζει πως πρεπει να του τα δωσουν ολα ετοιμα στο χερι επειδη εγινε 18 χρονων και εχει λιγο παραπανω μυαλο απο το μεσο ορο. Το οτι δεν εχεις φιλους κι αυτο το πιστευω, γιατι μπορει να εχεις "συντροφους", αλλα σε δυσκολες εποχες δεν ξερω αν κανεις θα θελει να βοηθησει ενα κακομαθημενο κωλοπαιδο αν γενικα συμπεριφερεσαι κι εξω οπως εδω μεσα, που αμφιβαλλω, γιατι ολοι γινομαστε λιγο παραπανω μαλακες εδω μεσα. Το οτι δεν εχεις γκομενα ειναι μια μικρη εκπληξη, καθως υπαρχουν πολλες ηλιθιες γκομενες εκει εξω που εντυπωσιαζονται απο τυπους σαν εσενα στα 18 τους, μεχρι φυσικα να τους παρατησουν γι αυτον που εχει δουλεια και αμαξι. Μπορει επισης να ξερεις για τα αγαπημενα μου συγκροτηματα (αμφιβαλλω), μπορει να ξερεις για το ποια πηδαω, σιγουρα δεν ξερεις ποιες πηδουσα, μπορεις να βρεις σιγουρα το που μενω και γενικα μπορεις να μαθεις παρα πολλα, γιατι ποτε δε με απασχολησε και να τα κρυψω, κακως ισως, καθως πραγματικα ειναι λιγο τρομακτικη η σκεψη οτι απο ολους τους Ηαριτες εσυ μαλλον εισαι ο πιο μπατσος απο ολους. Σιγουρα το πως νιωθω και το πως σκεφτομαι δεν το ξερεις, και δε μπορεις να το ξερεις.

Μπορεις να υπολογιζεις φυσικα οτι δεν μιλαω για στρουχτουρες, θεωρηματα μη πληροτητας και ατονικη αβανγκαρ, γιατι οντως δε βρισκω κανενα νοημα, το αφηνω για δηθεν τυπακους σαν εσενα. Για "γαυρο" και "μεταλλικα" μιλουσα μεχρι περιπου πριν 8 χρονια, μετα εγιναν πολυ βαρετα θεματα συζητησης. Γενικα εχεις πλακα που νομιζεις οτι ξερεις τα παντα. Θα σε εξεπληττε η πραγματικοτητα νομιζω. Μπορεις να κατσεις πισω απο την οθονουλα σου και να μαζεψεις κι αλλες πληροφοριες φυσικα και για μενα και για οποιον αλλον θελεις και να καθεσαι να το παιζεις πιο εξυπνος απο τους αλλους μεσω ενος πισι. Το πραγματικο ερωτημα ειναι ποσοι εδω μεσα πιστευουν οτι εισαι γενικα ενας "ενδιαφερων" ανθρωπος κι οχι απλα ενα μαλακιστηρι.