Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
Quote Originally Posted by Midnight View Post

Με συγκινείς! Εγώ μπορεί να 'μαι βλάκας, αυτό πάντως δεν αναιρεί το ότι ο Καρατζαφέρης και οι γαμιόλιδες του κόμματός του πηδάνε από όλες τους τις τρύπες όλους τους Έλληνες πολιτικούς αυτή τη στιγμή (εκτός ίσως από κάποιους λίγους της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά μιλάμε για κόμματα της Βουλής). Εδώ είμαστε και θα το δούμε μαζί και μακάρι να είμαι απλά εγώ βλάκας, μακάρι! Αλλά και για το Χίτλερ ο προηγούμενος αρχηγός (του οποίου το πρόσωπο υπήρχε σε γραμματόσημα) έλεγε πως τον θεωρούσε ηλίθιο και πως ήθελε να τον διορίσει σε Ταχυδρομείο για να του γλύφει τη φάτσα 1000 φορές τη μέρα...φυσικά, όταν ο "βλάκας" Χίτλερ πήρε την εξουσία, έξι μήνες αργότερα, μάλλον ο άλλος έγλυφε τον πούτσο του κάθε SSίτη παρά ο Αδόλφος γραμματόσημα!
Βασικά όταν βλέπω 300 παραπλήγες δεν μπορώ να διακρίνω ποιος πηδάει ποιον.
Επίσης έχω πάθει πλάκα με την ρητορική του Άδωνη και του Βαίτση ....
Το ότι ο Καρατζαφύρερ είναι γάτος στο μαρκετινγκ δεν σημαίνει ότι έχει και "ρήτορες" στο καφενείο του.
Αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ "συζητήσεις τους" απλά δεν λένε κάτι διαφορετικό από ότι θα έλεγαν 2 γερόντια σε ένα καφενείο , και μέχρι εκεί αναλώνετε η πολιτική τους , το κακό είναι ότι υπάρχουν και "νοήμονες" άνθρωποι που βρίσκουν τα λεγόμενά τους λογικά ....
Δεν τους χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν ανώτερο λεξιλόγιο και, ναι, είναι μια χαρά ρητορία το να ξέρεις να μιλάς ακριβώς όπως μιλούν και καταλαβαίνουν οι "νοήμονες", οι οποίοι αποτελούν μια τεράστια μειοψηφία (ή μικρή πλειοψηφία ίσως) των εκλογέων και της κοινωνίας επίσης.