Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Quote Originally Posted by Drumsick View Post
Ναι, και δεν έχεις απόλυτο άδικο. Μιλάς όμως εκ του ασφαλούς, αφού ήδη γνωρίζουμε πως οι χώροι των καπνιστών θα είναι οι χειρότεροι του μαγαζιού, συμφωνα πάντα με το νόμο.

Κι αν εσένα προσωπικά δε σε νοιάζει να σε στριμώξουν σε καμιά γωνιά, αρκεί να αναπνέεις καθαρό αέρα, και να αφήσουν τη μπάρα στους καπνιστές, άλλους τους νοιάζει και τους παρανοιάζει και δεν πρόκειται ποτέ να βγέι άκρη.
Καλά, πρώτον αυτό σιγά μην εφαρμοστεί (σε τόση λεπτομέρεια), ήδη πχ στο μαγαζί στο Λουτράκι που λέω ότι έχει χώρο καπνιστών αυτός περιλαμβάνει όλη την μπάρα. Υποψιάζομαι ότι δε θα του κάνει κανείς καταγγελία γι'αυτό. Και τέσπα, αν θες ντε και καλά να είσαι και στο ΓΑΜΑΤΟ μέρος του μαγαζιού, όπως ξανάπα, κάτσε και πήγαινε μόνο για τσιγάρο στο καπνιστήριο. Ε αν θες και να το ανάβεις το ένα πίσω από το άλλο και να έχεις την καλύτερη θέση, αγαμήσου, τι να πω παραπέρα.
Μη μου υψώνεις τη φωνή εμένα.

Αλλωστε η δική μου άποψη στο θέμα συνοψίζεται εδω:

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
Eμένα παιδιά στ'αρχίδια μου πάντως.
και στο οτι, όπως λέει κι ο καρχαρτ, δε με χαλάει που κ που να μην καπνίζω. Κι όπως ακριβώς είμαι εγω πρόθυμη να σε σεβαστώ και να συμβιβαστώ, το ίδιο περιμένω κι απο σένα (μιλώ γενικά).

ROFLMAO @ FIXXXER