Το St. Anger παιρνει 8/10 στον παραγοντα ποσα αρχιδια εχει μια μπαντα για να το τολμησει, αλλα δυστυχως παιρνει ενα 4/10 (και πολυ λεω) στη μουσικη καθεαυτη, και επειδη εγω οταν ακουω μουσικη γραφω σταρχιδια μου τις χιψτεριες σου κυριε Φαντομ Ντακ και το ποσο "γαματη αποψη εχεις για τους Μεταλλικα", δε θα κατσω να ακουω ενα πραγμα που μου προκαλει πονοκεφαλο επειδη np Anal Cunt - We did a more anal cunty mixing. Το Some Kind Of Monster υπεργαμαει, αλλα ειναι ενα απο τα 3-4 τραγουδια μονο, και τα οποια θα ηταν ΟΛΑ καλυτερα με γαμηστερο ηχο και με σολος και με 1002 πραγματα, οποτε τι να το κανω.

Απο την αλλη, το Death Magnetic που απορριπτεται στην κοινωνια του ΕΡ ως επιτηδευμενο και safe κινηση, συνθετικα ειναι φοβερο και εχει σχεδον μονο τραγουδαρες μεσα, τετοιες που αν ειχαν γραφτει ακριβως το ιδιο απο την ιδια μπαντα πριν 20 χρονια θα τον παιζανε ολοι και θα λεγανε τι μπανταρα κτλ. Απλα ενταξει "πλεον ειναι για το μπουτσο μωρε, ποιοι Metallica" οποτε Ντεθ Μαγκνερι μουφα. Ποσες φορες το εχεις ακουσει? Ε 2-3, δε χρειαζοταν παραπανω. Οκ.