Results 1 to 15 of 492

Thread: Κυπελλο Ελλαδος 2010-2011

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Vic Ford Prefect's Avatar

2 στους 24 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

O Ford είναι σε σπίτι φίλου, προερχόμενος από καφενείο που έπαιζε κόνεξ.

Για μας: Δικαιότατα ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε καλύτερα, παίξαμε χειρότερα. Και εγώ ένα πέναλτι είδα, το χέρι του Μιραλλάς στο τείχος (που δόθηκε και ανάποδα άουτ). Γαμώ τον λαό σας τον πούστη που πέταξε κάτι στην μάπα του πουλέν μου και το μουνί τον Ίβιτς τον θεατρίνο. Αυτά. Α, και είστε κομπλεξάρες δικέφαλες κοτοπουλάρες γιατί εγώ δεν σου είπα φέτος για τα 37 (απωθημένο ετών πάνκη; ), εννοείται ότι είσαι πιο μικρή ομάδα από τον Ολυμπιακό, σήμερα ήσουν καλύτερος, ναι. Αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήμουν εγώ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Γαμώ!

Είμαι σε πολύ καλή διάθεση όπως καταλαβαίνεις (-ετε), σκέψου αυτή τη στιγμή από τι ματς έρχομαι φρέσκος, το ΄χω ξεχάσει ήδη τι έγινε Είσαι και δεύτερη είδηση στον ΠΟΚ ραδιόφωνο και τώρα ακούω τηλέφωνα! Στις πίκρες αδιαφορία - Στην χαρά γκάβλα, τα΄χω πει αυτά προσφάτως! Κλείνω με ΠΑΟΚ, ευχόμενος να σε ξεκωλιάσω στο πρωτάθλημα ελέω Βαλβέρδε, γαμώ τα κολλήματά του (σήμερα είναι η μέρα του βαλβερδομάχου θρυλοφορουμίτη γιούζερ). Ζαϊρί ρε μαλάκα, τι Ρόμενταλ; Πάλι; Δεν το είδες την άλλη φορά; ΠΑΛΙ;

Βάζελοι: Σκάνδαλο σήμερις! Άκυρη κίτρινη και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ καθυστερήσεις. Το ματς είχε λήξει με το βολέ του Καρνέζη. Το καλύτερο φετινό σου ματς (τα'χω δει όλα). Λέτο γάμησε σαν απόδοση (κάρχαρτ), έκανε ούμπερ πορδή όταν έκαιγε, με εξέθεσε το μουνί, δύο γαύροι φαν είμαστε πανελληνίως και τίποτα, εκεί, στο δούλεμα θα με έχουν και σήμερα τα ΑΔΕΛΦΙΑ μου!)
    Τέτοια ξενέρα δεν θυμάμαι να έχω ζήσει έτσι! Μωρή ΑΕΚ(ούλα σε φώναζε ο Τράκης σήμερα, τι πούτσα έχει φάει αυτό το παιδί, ΟΚ, δεν παίζεις άσχημα, αλλά έχεις λίγους παίχτες, ΤΙ ΦΑΡΔΟΣ είναι αυτό φέτος, θε μου!

Στο καφενείο τίγκα βάζελοι συνταξιούχοι, παλαίμαχοι (Καραΐσκος) και άτομα με πιθανώς διανοητικά προβλήματα "Πω! Φίλε, η γκολάρα του Σίλβα πρέπει να πήγε τουλάχιστον 200 χλμ την ώρα!". Το πώς από καρακαυλωμένοι εκκωφαντικοί έγιναν υπερτασικά μπριζωμένοι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. Μετά από δέκα λεπτά αποχώρησαν με συντροφικές κουβέντες. "Γάμα τους ρε Παυλή, αυτοί τα'χουν καμωμένα, γαμώ το μουνί που τσι πέταγε." Φιλικό χτύπημα στον ώμο, σιωπηρό "Καληνύχτα αδερφέ, γαμώ το μουνί της ΑΕΚ και του γαύρου του άχρηστου". (Αυτοσχεδιάζω λίγο).

Καληνύχτες, έχει και ράδιο και είμαι ο αυτιστικός της παρέας γαμώ το ίντερνετ.

Κοινωνικό μήνυμα της βραδιάς: ΟΧΙ ΜΑΝΕΣ. Χωρίς σμάιλι.
    Last edited by Ford Prefect; 03-02-2011 at 13:02.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος