Page 15 of 33 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 492

Thread: Κυπελλο Ελλαδος 2010-2011

Vic Ford Prefect's Avatar

2 στους 24 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

O Ford είναι σε σπίτι φίλου, προερχόμενος από καφενείο που έπαιζε κόνεξ.

Για μας: Δικαιότατα ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε καλύτερα, παίξαμε χειρότερα. Και εγώ ένα πέναλτι είδα, το χέρι του Μιραλλάς στο τείχος (που δόθηκε και ανάποδα άουτ). Γαμώ τον λαό σας τον πούστη που πέταξε κάτι στην μάπα του πουλέν μου και το μουνί τον Ίβιτς τον θεατρίνο. Αυτά. Α, και είστε κομπλεξάρες δικέφαλες κοτοπουλάρες γιατί εγώ δεν σου είπα φέτος για τα 37 (απωθημένο ετών πάνκη; ), εννοείται ότι είσαι πιο μικρή ομάδα από τον Ολυμπιακό, σήμερα ήσουν καλύτερος, ναι. Αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήμουν εγώ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Γαμώ!

Είμαι σε πολύ καλή διάθεση όπως καταλαβαίνεις (-ετε), σκέψου αυτή τη στιγμή από τι ματς έρχομαι φρέσκος, το ΄χω ξεχάσει ήδη τι έγινε Είσαι και δεύτερη είδηση στον ΠΟΚ ραδιόφωνο και τώρα ακούω τηλέφωνα! Στις πίκρες αδιαφορία - Στην χαρά γκάβλα, τα΄χω πει αυτά προσφάτως! Κλείνω με ΠΑΟΚ, ευχόμενος να σε ξεκωλιάσω στο πρωτάθλημα ελέω Βαλβέρδε, γαμώ τα κολλήματά του (σήμερα είναι η μέρα του βαλβερδομάχου θρυλοφορουμίτη γιούζερ). Ζαϊρί ρε μαλάκα, τι Ρόμενταλ; Πάλι; Δεν το είδες την άλλη φορά; ΠΑΛΙ;

Βάζελοι: Σκάνδαλο σήμερις! Άκυρη κίτρινη και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ καθυστερήσεις. Το ματς είχε λήξει με το βολέ του Καρνέζη. Το καλύτερο φετινό σου ματς (τα'χω δει όλα). Λέτο γάμησε σαν απόδοση (κάρχαρτ), έκανε ούμπερ πορδή όταν έκαιγε, με εξέθεσε το μουνί, δύο γαύροι φαν είμαστε πανελληνίως και τίποτα, εκεί, στο δούλεμα θα με έχουν και σήμερα τα ΑΔΕΛΦΙΑ μου!)
    Τέτοια ξενέρα δεν θυμάμαι να έχω ζήσει έτσι! Μωρή ΑΕΚ(ούλα σε φώναζε ο Τράκης σήμερα, τι πούτσα έχει φάει αυτό το παιδί, ΟΚ, δεν παίζεις άσχημα, αλλά έχεις λίγους παίχτες, ΤΙ ΦΑΡΔΟΣ είναι αυτό φέτος, θε μου!

Στο καφενείο τίγκα βάζελοι συνταξιούχοι, παλαίμαχοι (Καραΐσκος) και άτομα με πιθανώς διανοητικά προβλήματα "Πω! Φίλε, η γκολάρα του Σίλβα πρέπει να πήγε τουλάχιστον 200 χλμ την ώρα!". Το πώς από καρακαυλωμένοι εκκωφαντικοί έγιναν υπερτασικά μπριζωμένοι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. Μετά από δέκα λεπτά αποχώρησαν με συντροφικές κουβέντες. "Γάμα τους ρε Παυλή, αυτοί τα'χουν καμωμένα, γαμώ το μουνί που τσι πέταγε." Φιλικό χτύπημα στον ώμο, σιωπηρό "Καληνύχτα αδερφέ, γαμώ το μουνί της ΑΕΚ και του γαύρου του άχρηστου". (Αυτοσχεδιάζω λίγο).

Καληνύχτες, έχει και ράδιο και είμαι ο αυτιστικός της παρέας γαμώ το ίντερνετ.

Κοινωνικό μήνυμα της βραδιάς: ΟΧΙ ΜΑΝΕΣ. Χωρίς σμάιλι.
    Last edited by Ford Prefect; 03-02-2011 at 13:02.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    τι εγινε στο 8

καποιος που το ειδε ο βιντρα επρεπε να βγει απο το α'?
    πολλη διαιτησια παντως στις δηλωσεις
    Αν λες για τη φάση που βάζει τα χέρια για να μην του έρθει η μπάλα στη μάπα λολ. Ε να μη γκρινιάζουμε για τη διαιτησία σε ματς που άφησε τον αντίπαλο με 10 για καθυστέρηση σε αράουτ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Βάζελοι: Σκάνδαλο σήμερις! Άκυρη κίτρινη και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ καθυστερήσεις.
    Να 'σαι καλά. Θα μπορούσε να το λήξει κάπως νωρίτερα, είναι αλήθεια, αλλά από τη στιγμή που είχαμε καθαρή διακοπή λόγω των κάφρων, την κράτησε ακέραιη (3 λεπτά περίπου) και έδωσε άλλα 3 για τις αλλαγές + κάτι ψιλά. Για μένα έπρεπε να βγει από το γήπεδο όταν μπήκαν οι "φίλαθλοι" και να διακόψει κανονικά το ματς (προσωρινά). Έτσι όπως μείνανε μέσα, οι καθυστερήσεις έπρεπε να είναι μικρότερες. Για τη δεύτερη κίτρινη του Λουκά (που καθόρισε το ματς τελικά) δεν έχω γνώμη, εκείνη τη στιγμή είχε πέσει προσωρινά το στρίμιν. Πείτε εσείς.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

8 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΩΛΟΠΤΗΝΑ.

Vic Ford Prefect's Avatar

Επώνυμα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

royally fucked animae's Avatar

0 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Τι λες μωρέ. Το διώξιμο του ντιοπ ήταν σε ένα σημείο που για να το κάνει γκολ ο Ζιλμπέρτο έπρεπε να δούμε αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικής ποιότητας. Το σουτ του γιαχιτς ήταν σαφώς ευκολότερο γκολ για τον λυμπεροπουλο ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΗ.

Το σουτ του Ζιλμπέρτο ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟ και έφερε κάμποσα σουτ ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Το γκολ του λυμπε στο πρώτο ήταν ένα από τα ελάχιστα σουτ που έγιναν και από τις δυο μεριές και με κανέναν τρόπο δεν ήρθε ως αποτέλεσμα κάποιας πίεσης της ΑΕΚ. Αν εκείνο το ματς ερχόταν 0-0 θα ήταν ένα δικαιότατο αγωνιστικά σκορ, ενώ σήμερα ο ΠΑΟ έπρεπε να κερδίσει (και το έκανε ευκολότερα από αυτό που δείχνει το σκορ).

Επίσης δε χρησιμοποίησα πουθενά τη λέξη "τύχη" και "κωλοφαρδία".
    Έχει πολύ πλάκα που στον Ζιλμπερτο βάζεις κεφαλαίο, ενώ στους παίχτες της ΑΕΚ αναφέρεσαι με μικρό.

Το διώξιμο του Ντιοπ ήταν πάνω στα πόδια του Ζιλμπερτο, που συμφωνούμε ότι πρέπει να είσαι ποιοτικός για να το βάλεις. Εξίσου εύκολο ήταν να πάει και στα περιστέρια, δεν πα να τα και ο Φαν Μπάστεν ε. Είναι πως θα σου κάτσει, δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας παίχτη.

Το ότι πήγε η μπάλα στα πόδια του Ζιλμπέρτο είναι πρώτα το κακό διώξιμο και μετά η πίεση. Γιατί αν η κεφαλιά του έβγαινε ευθεία θα μιλάγαμε για άλλο ματς. Είπαμε, ωραίο γκολ, ποιότητα ο ΖΙλμπερτο, αλλα WTF ήταν στρωσιμο από αντίπαλο. Και αν θες να το ψαχουλέψουμε κι αλλο, το γκολ Σισε ήταν ανικανότητα Σαχα (που ή θα κάνει έξοδο γιατομπούτσο ή θα κάθεται στην γραμμή και θα περιμένει να μπεί το γκολ)και όχι θέμα δουλέματος της ομάδας σου. Αλλά μου φαίνεται εκνευριστικά ηλίθιο να μπαίνουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Να υποθέσω ότι κανείς δεν είδε ότι το ματς διακοπηκε για 5 λεπτά και λέτε για καθυστερήσεις?
    Kill the wise one!

6 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/G...os/308180.html

Quote Originally Posted by Σισέ
    "Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα: έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πηδήξανε. Οταν έχουμε 7 λεπτά χρόνου και δεχόμαστε στα 7 και 40 ε, είναι αυτό που είπα πριν. Το να δίνεις κόκκινη κάρτα στον Βύντρα στο αράουτ και αυτό το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Η αντίπαλη ομάδα το έκανε 2-3 φορές χωρίς κυρώσεις. Και ολα αυτά μου δημιουργούν αηδία.

Είμαι αποκαρδιωμένος για τον τρόπο που χάσαμε την πρόκριση. Ομως συνέβη κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η αναγέννηση μίας ομάδας. Είδαμε έναν Παναθηναϊκό που δεν τα παράτησε ακόμα και με 10 παίκτες. Φαίνεται ότι ο διαιτητής αισθανόταν όμορφα στο γήπεδο και ήθελε και άλλο χρόνο. Ημουν περήφανος που απόψε ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Ηταν μεγάλο αυτό που κάναμε σήμερα"

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

7 στους 19 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΑΕΚΑΡΑ
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by animae View Post
    Spoiler
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Τι λες μωρέ. Το διώξιμο του ντιοπ ήταν σε ένα σημείο που για να το κάνει γκολ ο Ζιλμπέρτο έπρεπε να δούμε αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικής ποιότητας. Το σουτ του γιαχιτς ήταν σαφώς ευκολότερο γκολ για τον λυμπεροπουλο ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΗ.

Το σουτ του Ζιλμπέρτο ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟ και έφερε κάμποσα σουτ ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Το γκολ του λυμπε στο πρώτο ήταν ένα από τα ελάχιστα σουτ που έγιναν και από τις δυο μεριές και με κανέναν τρόπο δεν ήρθε ως αποτέλεσμα κάποιας πίεσης της ΑΕΚ. Αν εκείνο το ματς ερχόταν 0-0 θα ήταν ένα δικαιότατο αγωνιστικά σκορ, ενώ σήμερα ο ΠΑΟ έπρεπε να κερδίσει (και το έκανε ευκολότερα από αυτό που δείχνει το σκορ).

Επίσης δε χρησιμοποίησα πουθενά τη λέξη "τύχη" και "κωλοφαρδία".
    Έχει πολύ πλάκα που στον Ζιλμπερτο βάζεις κεφαλαίο, ενώ στους παίχτες της ΑΕΚ αναφέρεσαι με μικρό.

Το διώξιμο του Ντιοπ ήταν πάνω στα πόδια του Ζιλμπερτο, που συμφωνούμε ότι πρέπει να είσαι ποιοτικός για να το βάλεις. Εξίσου εύκολο ήταν να πάει και στα περιστέρια, δεν πα να τα και ο Φαν Μπάστεν ε. Είναι πως θα σου κάτσει, δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας παίχτη.

Το ότι πήγε η μπάλα στα πόδια του Ζιλμπέρτο είναι πρώτα το κακό διώξιμο και μετά η πίεση. Γιατί αν η κεφαλιά του έβγαινε ευθεία θα μιλάγαμε για άλλο ματς. Είπαμε, ωραίο γκολ, ποιότητα ο ΖΙλμπερτο, αλλα WTF ήταν στρωσιμο από αντίπαλο. Και αν θες να το ψαχουλέψουμε κι αλλο, το γκολ Σισε ήταν ανικανότητα Σαχα (που ή θα κάνει έξοδο γιατομπούτσο ή θα κάθεται στην γραμμή και θα περιμένει να μπεί το γκολ)και όχι θέμα δουλέματος της ομάδας σου. Αλλά μου φαίνεται εκνευριστικά ηλίθιο να μπαίνουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Να υποθέσω ότι κανείς δεν είδε ότι το ματς διακοπηκε για 5 λεπτά και λέτε για καθυστερήσεις?
    Η πίεση που προκαλεί τα λάθη στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που γίνεται στη φάση. Αν έχεις τη μπάλα συνέχεια, κάνεις 50 καλές επιθέσεις στον αγώνα κλπ, ακόμα και αν έχει η άλλη ομάδα έναν αξιόπιστο αμυντικό που διώχνει άσχημα μια φορά στις 100, αυξάνεις τις πιθανότητες να κάνει λάθος. Αν τώρα κάνεις μια επίθεση και του κάτσει (η μια στις 100) να κάνει το λάθος και το βάλεις, αυτό δεν είναι αποτέλεσμα πίεσης. Σήμερα ο ντιοπ (με μικρό) έκανε 1 λάθος και 50 καλές επιλογές, ακριβώς επειδή ο ΠΑΟ ήταν μπροστά και τον ανάγκασε να τις κάνει - θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει λάθος σε άλλη φάση! Από την άλλη η φάση με τον γιαχιτς (μικρούλης κι αυτός) ήταν μεμονωμένη φάση που δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τι έγινε στο ματς. Δεν το εξηγώ πιότερο.

Όσο για το γκολ του Σισέ (κεφαλαίο) όταν η μπάλα πάει στο πρώτο δοκάρι, τι θέλεις να κάνει ο τερματοφύλακας; Να βγει στον Σισέ έτσι κι αλλιώς; Γι' αυτό είναι καλή (και καλοδουλεμένη) κομπίνα.

perfect beast commissar's Avatar

13 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Δε μένει του χρόνου με τίποτα.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

μονο σισσε...ελειπα και ειδα τις φασεις τωρα..αυτα δεν λεω τπτ

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Δεν νομίζω οτι μπορεί να περιγραφεί με λόγια το αποψινό ξενέρωμα, ειδικά αν το δει κανείς μέσα στην επικρατούσα συγκυρία που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Έχει να πέσει μαϊμού αύριο...
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member Daffy's Avatar

11 στους 11 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

k tpt allo.gia afta pou ginan tis 2 teleftaies meres,sixamara k mono