Δίκαια πάντα νικάει όποιος νικάει και προκρίνεται όποιος προκρίνεται. Απλά με βάση το τι έγινε στους δυο αγώνες, μάλλον το αξίζαμε περισσότερο. Κοιμήθηκε ο θεος και το σουτ του γιαχιτς έγινε ασσίστ, μπήκε ένα γκολ από τη σέντρα κλπ. Τα δικά μας γκολ μπήκαν καθαρά από το σχέδιο και την υπεροχή της ομάδας (έχουμε βάλει το ίδιο στημένο 4 φορές στα 2 τελευταία ματς).
Μπορεί να μην παίζουμε "καλά", αλλά στα δυο αυτά παιχνίδια ήμασταν το ίδιο καλοί στο πρώτο και φανερά καλύτεροι στο δεύτερο από την ΑΕΚ.
πιες: Το γκολ το έφαγε ο Καρνέζης, δεν ήταν και τόσο καλοεκτελεσμένο.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Aπό σχέδιο της ομάδας φαντάζομαι ήταν και το στρώσιμο του Ντιόπ στον Ζιλμπέρτο ε?
Kill the wise one!
Όχι αυτό ήταν αποτέλεσμα ποιότητας παίκτη. Και αυτό υπεροχή της ομάδας μου δείχνει.
Λες και του την έστρωσε σε άδειο τέρμα το λες, ήμαρτον.
ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!
Κατά τα άλλα όντως είμασταν κωλόφαρδοι που περάσαμε(και μάλλον δεν το αξίζαμε).
Ο Τζιμπρίλ είναι cheat στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αλήθεια ο Φερναντέζ θα τα πήγαινε χειρότερα από τον Καρνέζη?
Τέλος άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία που ενώ οι οπαδοί μας ετοιμάζονταν να κάνουν ντου για ξύλο,έκαναν για αποθέωση....
Λες
σου λέω
και μετά λεςAπό σχέδιο της ομάδας φαντάζομαι ήταν και το στρώσιμο του Ντιόπ στον Ζιλμπέρτο ε?
Απαντάς ότι σε συμφέρει. Όπως κωλοφαρδία ήταν το γκολ του Λυμπε στο πρώτο ματς, έτσι κωλοφαρδο ήταν και το γκολ του Ζιλμπερτο σήμερα.Όχι αυτό ήταν αποτέλεσμα ποιότητας παίκτη. Και αυτό υπεροχή της ομάδας μου δείχνει.
Δεν λέω, πολύ καλός παίχτης, έχει ποιότητα, αλλα το ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ διώξιμο του Ντιοπ φταίει για το γκολ σου και όχι η οργάνωση της ομάδας σου.
Kill the wise one!
Άντε μωρέ με τους πελάτες
Μαλάκα μου.
Για πολλά ναρκωτικά το ματσ.
Πας να δεις έναν αγώνα στο χαλαρό και απλά για την ιστρία και αρρωσταίνεις.
Ανάλυση Ιδιαίτερη δεν χωράει. Χάσαμε όσα χάσαμε και φάγαμε το απίστευτο.
πσ. αν κάποιος πεί για τν κόκκινη του βυντρα (τελικά ότι και να κάνει το κράξιμο δεν το γλυτώνει) θα του πω για το όγδοο λεπτό.
I don't do drugs. I am drugs.
τι εγινε στο 8
καποιος που το ειδε ο βιντρα επρεπε να βγει απο το α'?
πολλη διαιτησια παντως στις δηλωσεις
για τις καθυστερήσεις να κράξετε τον Κωστάκη που έπαθε πολύ γερή κράμπα στο 85'.
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
Τι λες μωρέ. Το διώξιμο του ντιοπ ήταν σε ένα σημείο που για να το κάνει γκολ ο Ζιλμπέρτο έπρεπε να δούμε αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικής ποιότητας. Το σουτ του γιαχιτς ήταν σαφώς ευκολότερο γκολ για τον λυμπεροπουλο ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΗ.
Το σουτ του Ζιλμπέρτο ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟ και έφερε κάμποσα σουτ ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Το γκολ του λυμπε στο πρώτο ήταν ένα από τα ελάχιστα σουτ που έγιναν και από τις δυο μεριές και με κανέναν τρόπο δεν ήρθε ως αποτέλεσμα κάποιας πίεσης της ΑΕΚ. Αν εκείνο το ματς ερχόταν 0-0 θα ήταν ένα δικαιότατο αγωνιστικά σκορ, ενώ σήμερα ο ΠΑΟ έπρεπε να κερδίσει (και το έκανε ευκολότερα από αυτό που δείχνει το σκορ).
Επίσης δε χρησιμοποίησα πουθενά τη λέξη "τύχη" και "κωλοφαρδία".