Quote Originally Posted by Kuolema View Post
Wow ό,τι να 'ναι κατάλαβες κατώριμε. Δεν είπα τίποτε από αυτά που λες, ειδικά ότι δεν θα έπρεπε να βγουν στη φόρα, ίσα ίσα. Και ξεκόλλα να βγάζεις συμπεράσματα για ΟΛΑ, μα για ΟΛΑ τα θέματα.
Καλά ρε γμτ, πώς είναι δυνατόν να κατάλαβες ότι είπα κάτι τέτοιο;

Χμ. Διαβασε ξανά αυτό που κουοτάρισες.

Το διαβασες?? Βλεπεις κατι που απανταει στην ερώτηση σου?

Απάντηση:

Spoiler
Quote Originally Posted by katwrimos View Post
Το παραπάνω είναι κριτική προς την Παλαιστηνιακή αρχή οτι είναι πολύ ελλαστική σε πιέσεις? Είναι κριτική στο Ισραήλ που δεν υποχωρεί πουθενά? Ή είναι κριτική στον Ασάνζ που κάρφωσε στους παλαιστήνιους τι διαπραγματεύεται η κυβέρνησή τους? Αν είναι αυτό, σορρυ αλλα δεν φταίει ο ασάνζ .... (κλπ κλπ)
μόνο αγράμματος ή καθυστερημένος μπορεί να εκλάβει μια πρόταση στην οποία κανω τρείς υποθέσεις για το ποιά είναι η θέση σου ως κριτική στη θέση σου.

επίσης, μόνο αγράμματος ή καθυστερημένος δεν καταλαβαίνει οτι μια πρόταση που ξεκινάει "Αν είναι αυτό" προφανώς έχει γραφτεί απο κάποιον που δεν έχει πιάσει τι ακριβώς θες να πεις.

οπότε αφού διαλέξεις κατηγορία, μπορείς με τη σειρά σου να απαντήσεις στη δική μου ερώτηση:

ποιός είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει τώρα?

Παρεμπιπτόντως, τα leaks τα έκανε το Jazeera όπως αποδείχθηκε την επόμενη ημέρα. Οπότε υποθέτω ότι δεν έκανες τον κόπο και απλώς λες τα δικά σου.
Λέω τα δικά μου? Εσύ ποστάρισες στο τοπικ για τον ασάνζ (που υποτίθεται οτι ως δημοσιογράφος διασταυρώνεις τις πληροφορίες σου και παπαρια μάντολες), έχω άδικο λοιπόν να συμπαιράνω οτι το ποστ σου έχει κάποια σχέση με τα wikileaks? Εκτός αν υπονοείς οτι κάθε φορά που ποστάρεις κάτι πρέπει να σε ελέγχω για να δω αν οντως ταιριάζει στο τοπικ? Γουάτ δε φακ?