Τι rhythm n' blues ρε μάστορα; Σιγά το shuffle να πούμε, αυτό εσύ το αποκαλείς δύσκολο; Για να είμαι ακριβοδίκαιος βέβαια δεν ευθύνεται μόνο ο Ράντι, και ο ήχος που έχει βγάλει ο Waters τον εκθέτει. 21! Καλά, άκου και το Knight Jumps Queen και σύγκρινε ήχο και παίξιμο (πάνω κάτω το ίδιο κομμάτι είναι έτσι κι αλλιώς!)
Στο Phobia μήπως?
Έχεις ψύχωση με τις μέτριες δουλειές γαμάτων συγκροτημάτων ε; Ποιο Φόμπια ρε ΓΙΩΤΑ ΑΜΠΑΛΟΠΟΥΛΕ, τι συζητάμε να πούμε;
Αυτά είναι τα μέτρια τύμπανα? Πάνε άκου το Arise και Show No Merci τότε να παραδειγματιστείς
Α, τώρα μου την είπες. Κακοί δίσκοι αυτοί, τους γαμάει το King of the Kill! ΑΧΑΧΑΧΑ!
Πολλά ε; Μην μου αγχώνεσαι για τις εκφράσεις λατρεμένο αγόρι! Και ο άλλος ο λατρείας, ΟΚ, αγαπάτε αυτή την μούφα. Και εγώ αγαπάω Waters, γι'αυτό τα λέω, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ!
Δες εδώ τι ωραία που πάνε τα τύμπανα με το ίδιο σχεδόν ριφ με του ομώνυμου, και από μέτριο ντράμερ, που τουλάχιστον ξέρει ότι βαράει για μέταλ δίσκο!
Καλά, τ'αφτιά σου είναι διόδια και δεν φιλτράρουν τίποτα. Άμα έχουν και είσοδο δεν θα πεινάσεις ποτέ!
Δεν είπα ότι το show no mercy, Arise είναι μέτριοι δίσκοι (που το arise είναι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ βασικά καθώς και ότι έκανε η μα'ι'μού ο βλάχος και snm μόνο ο μισός λέει και μάλλον είναι και το καλύτερο -για 'μένα πάντα- των ούτε καν βασιλειάδων του θρας) ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΓΓΟΥΡΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕ, κλάιν μάιν show no mercy και Arise. Άκουσες το τούπα τούπα και φτιάχτηκες. M.Ε.Γ.Α.Λ.Η. στιγμή στα τύμπανα και τα δύο! ΧΑΛΑΣΜΕΝΕ! Εύκολο το γρουβάρισμα του 21 και του speed ε? Για κλείσε καμιά πρόβα με κάνα drummer που ξέρεις να πάτε να τα παίξεις. ΠΡΟΣΟΧΗ, το πολύ Pleasure to kill κάνει κακό.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΝΙGHT JUMPS QUEEN KAI ΣΤΟ 21. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ DRUMMER! MΠΡΑΒΟ ΡΕ! Άκουσες ένα (γιατί ΈΝΑ ΈΧΕΙ) break και χάρηκες. Περί groove ο λόγος μου, εσύ για break. Σωστά, είναι το ίδιο πράμα ΑΜΠΑΛΕ Αλέφαντε..............
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!