Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 355

Thread: Άσυλο, ξύλο, αλητείες

Στο "Με το φασίστα είμαστε εχθροί, πως να το κάνουμε τώρα!;" πήγαινε. Και έχει ένα 'll μετά το we, το έχεις που το έχεις σίγκ με δυο πόντους γράμματα, γράψ'το σωστά ντε!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Μπορεί να γελάει από τώρα ο άνθρωπος.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    Quote Originally Posted by clot View Post

Όχι.
    Ο αναρχισμός δεν έχει σχέση με τον ασκητισμό
    Δεν απαρνήσε την τωρινή κοινωνία και την κάνεις, δεν είσαι μοναχός...
    Παλεύεις να την αλλάξεις.
    συγγνώμη, αλλά, το να προσπαθείς να αλλάξεις κάτι με μεθόδους που το ίδιο το κάτι έχει κηρύξει μη αποδεκτούς, είναι φασιστικό.

επίσης, αυτά τα δυο μου φαίνονται κάπως αντιφατικά

Δεν απαρνήσε την τωρινή κοινωνία και την κάνεις, δεν είσαι μοναχός...
    Η κοινωνική ελευθερία δεν είναι το να την κάνεις στα βουνά.
    Αυτό είναι κοινωνική ήττα.
    ναι ρε 'συ, αλλά για ποια κοινωνική ελευθερία μου μιλάς όταν εξορισμού αντιτίθεσαι στην κοινωνία ως θεσμό. να μου έλεγες αγέλη να πω οκ!

Μπορεί να γελάνε μέχρι να γονατίσουν οι άλλοι.

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Στο "Με το φασίστα είμαστε εχθροί, πως να το κάνουμε τώρα!;" πήγαινε. Και έχει ένα 'll μετά το we, το έχεις που το έχεις σίγκ με δυο πόντους γράμματα, γράψ'το σωστά ντε!
    Καλά μη βαράς ρε αδερφέ
    Και τι σε κόφτει πως το γράφω;
    Last edited by Midnight; 28-06-2009 at 12:49.
    ART IS A BLAST!!!

συγγνώμη, αλλά, το να προσπαθείς να αλλάξεις κάτι με μεθόδους που το ίδιο το κάτι έχει κηρύξει μη αποδεκτούς, είναι φασιστικό.

επίσης, αυτά τα δυο μου φαίνονται κάπως αντιφατικά

ναι ρε 'συ, αλλά για ποια κοινωνική ελευθερία μου μιλάς όταν εξορισμού αντιτίθεσαι στην κοινωνία ως θεσμό. να μου έλεγες αγέλη να πω οκ!
    Φυσικά και δεν αντιτίθεμαι στην κοινωνία, ούτε μηδενιστής είμαι ούτε πριμιτιβιστής! Απλά δεν θέλω μια κοινωνία φυλακισμένη! Στο κράτος και την εξξουσία αντιτίθεμαι, όχι στην κοινωνία. Αν δεν ήθελα κοινωνία, τότε θα πήγαινα στα βουνά, φυσικά! Αλλά δεν κάνω ότι κάνω απλά επειδή δε θέλω την κοινωνία! Δεν θα 'χα λόγο!
    ART IS A BLAST!!!

Καλά μη βαράς ρε αδερφέ
    Οι Manowar για μένα δεν είναι Manowar, είναι MANOWAR. Πιστεύω καταλαβαινόμαστε.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Καλά μη βαράς ρε αδερφέ
    Οι Manowar για μένα δεν είναι Manowar, είναι MANOWAR. Πιστεύω καταλαβαινόμαστε.
    Χεχε
    Καταλαβαινόμαστε απόλυτα
    ART IS A BLAST!!!

Φυσικά και δεν αντιτίθεμαι στην κοινωνία, ούτε μηδενιστής είμαι ούτε πριμιτιβιστής! Απλά δεν θέλω μια κοινωνία φυλακισμένη! Στο κράτος και την εξξουσία αντιτίθεμαι, όχι στην κοινωνία. Αν δεν ήθελα κοινωνία, τότε θα πήγαινα στα βουνά, φυσικά! Αλλά δεν κάνω ότι κάνω απλά επειδή δε θέλω την κοινωνία! Δεν θα 'χα λόγο!
    οκ, σε χάνω. αν θέλεις γράψε μου συνοπτικά πώς θεωρείς ότι μια κοινωνία δεν θα είναι φυλακισμένη και τις βασικές αρχές της ιδεολογίας σου.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Ψιτ, Midnight...

Spoiler

Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσην αναζητούσα διέξοδο εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθει. Από μακρού χρόνου η αδυναμία της συνενοήσεως μεταξύ των υπευθύνων πολιτικών παραγόντων της χώρας, παρά πάσαν επίκλησην του ανωτάτου άρχοντος της χώρας ειχε περιαγάγει την χώραν εις αδιέξοδον.

Ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγων ανελάμβανε να βοηθήσει τον ανώτατο άρχοντα ωστις αναζήτει λύσην εντός των συνταγματικών πλαισίων της ανευθυνότητός του δια να βγάλειν την χώραν από το αδιέξοδον.

Η κατάστασις αυτή προστιθεμένη εις μίαν αναρχικήν αντίληψην η οποία είχε επιβληθεί σχεδόν εις όλα τα άτομα της κοινωνίας είχε δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθείν η χώραν από τον κομμουνισμόν.

Οι Έλληνες και κατά ιστορικήν παράδοσην αλλά και κατά την βασικήν κοινωνικήν αντίληψη και αγωγήν δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι εις τον κομμουνισμόν. Διότι ο κομμουνισμός δεν δύναται να έχει ουδέν σημείον κοινόν με τον ελληνοχριστιανισμόν που αποτελεί την βάσην της διαπαιδαγωγήσεως των ελλήνων κατά τον δρόμον της ιστορίας των.

Προ αυτής της καταστάσεως, ο εθνικός στρατός, αι ένοπλοι δυνάμεις της χώρας, η μόνη ουδετέρα εις τον χώρον του πολιτικού κατασπαραγμού δύναμις η οποία υπήρχε, έκρινεν ότι όφειλε να παρέμβει δια να αποτρέψει τον δρόμον προς τον κριμνόν.

Μια ντουζίνα λεξούλες να αλλάξεις(κομμουνισμόν = φασισμόν, αι ένοπλοι δυνάμεις της χώρας = μπουλούκι από τραμπούκους etc) και είναι κάλλιστα ότι θα μπορούσες να λες εσύ(κι ο καθένας σαν εσένα).

Άρα λοιπόν γιατί κυνηγάτε τους άλλους μόνο και όχι και τους εαυτούληδές σας; Τόσο πολύ διαφέρετε;
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

οκ, σε χάνω. αν θέλεις γράψε μου συνοπτικά πώς θεωρείς ότι μια κοινωνία δεν θα είναι φυλακισμένη και τις βασικές αρχές τις ιδεολογίας σου.

Οκ, θα προσπαθήσω, αν δεν είναι ούτε τόσο αυστηρές ούτε ιδιαιτέρως μαζεμένες

Λοιπόν...(ποτέ δε φανταζόμουν πως θα κάνω αναρχική θεώρησε σε forum)
    καταρχάς, εγώ απαντώ σε αυτό που μου ζήτησες, δεν προσπαθώ να σε πείσω πως η αναρχική κοινωνία είναι ευφικτή.
    Θεωρώ πως η εξουσία είναι περιττή γιατί πιστεύω πως η συνείδηση, η λογική και το συναίσθημα είναι αρκετά για να κρατήσουν μια κοινωνία ειρηνική και δεμένη. Είμαι ενάντια σε κάθε μορφής πολιτικοκοινωνική εξουσία (το να σου πω πως οι άνθρωποι δεν θα εκτρέφουν αγελάδες είναι ηλίθιο, που αυτό κάποιοι ως μορφή εξουσίας μπορεί να το βλέπουν) και, κατά συνέπεια, ενάντια στο θεσό του Κράτους όπως και αν εμφανίζεται αυτός σε κάθε κοινωνία, καθώς για μένα το κράτος δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πολύπλοκο μηχανισμό καταστολής και πλύσης εγκεφάλου. Από τη στιγμή που σου λέω πως είμαι ενάντια στην εξουσία και στο όργανό της, το κράτος, εννοείται πως είμαι ενάντια σε κάθε τους παραλλαγή, άρα και σε αυτή της δημοκρατίας (ή "δημοκρατίας", με ή χωρίς εισαγωγικά, όπως το θες).
    Το πως θα λειτουργεί μια αναρχική κοινωνία δεν το ξέρω γιατί δεν θα τη φτιάξω μόνος μου. Ασχολούμαι κυρίως με την καταστροφή της εξουσιαστικής κοινωνίας. Αλλά υποθέτω πως με λαϊκές συνελεύσεις γειτονιών και κοινές αποφάσεις θα πράττονται όλα. Ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής δεν θα υπάρχει, θα ανοίκουν στην κολεκτίβα, δλδ σε όλους (όχι όπως στο σοσιαλισμό, στο κράτος, άρα πάλι σε χέρια εξουσιαστών, όπως τον βλέπω εγώ).
    Και φυσικά, επειδή το χω ακούσει κι αυτό, ο καθένας δεν θα κάνει ότι του καυλώσει! (συζητούσα με ΚΝίτη και μου έλεγε, "πες ότι έρχομαι και κατουράω στη σούπα σου, αφού δεν υπάρχει αστυνομία ποιος θα με τιμωρήσει;"). Τα λαϊκά δικαστήρια όσες φορές έχουν εφαρμοστεί (ακόμη και στην ψιλογελοία μορφή που γίνονταν ως τώρα) πάντα μια χαρά λειτουργούσαν.
    ART IS A BLAST!!!

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Άρα λοιπόν γιατί κυνηγάτε τους άλλους μόνο και όχι και τους εαυτούληδές σας; Τόσο πολύ διαφέρετε;
    Επειδή έχω γράψει κι εγώ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, ας μη συγχέεται όλο το αντιεξουσιαστικό κίνημα με τους εδώ εκπροσώπους του ε. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα που δεν το βλέπουν ως "ε μα αυτοί είναι οι εχθροί μας οπότε δερνόμαστε". Σε αντίθεση θα έλεγα με τους χρυσαυγίτες, που έχουν αποκλειστικά σκατά στο κεφάλι.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Δεν αντιλέγω πως υπάρχουν και εξαιρέσεις, απλά όσοι υποστηρίζουν τακτικές σαν αυτό που έγινε στο Φιλολογικό Πάτρας συνήθως έχουν παρεμφερή σκατά στο κεφάλι με τους χρυσαυγίτες.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Ψιτ, Midnight...

Spoiler

Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσην αναζητούσα διέξοδο εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθει. Από μακρού χρόνου η αδυναμία της συνενοήσεως μεταξύ των υπευθύνων πολιτικών παραγόντων της χώρας, παρά πάσαν επίκλησην του ανωτάτου άρχοντος της χώρας ειχε περιαγάγει την χώραν εις αδιέξοδον.

Ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγων ανελάμβανε να βοηθήσει τον ανώτατο άρχοντα ωστις αναζήτει λύσην εντός των συνταγματικών πλαισίων της ανευθυνότητός του δια να βγάλειν την χώραν από το αδιέξοδον.

Η κατάστασις αυτή προστιθεμένη εις μίαν αναρχικήν αντίληψην η οποία είχε επιβληθεί σχεδόν εις όλα τα άτομα της κοινωνίας είχε δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθείν η χώραν από τον κομμουνισμόν.

Οι Έλληνες και κατά ιστορικήν παράδοσην αλλά και κατά την βασικήν κοινωνικήν αντίληψη και αγωγήν δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι εις τον κομμουνισμόν. Διότι ο κομμουνισμός δεν δύναται να έχει ουδέν σημείον κοινόν με τον ελληνοχριστιανισμόν που αποτελεί την βάσην της διαπαιδαγωγήσεως των ελλήνων κατά τον δρόμον της ιστορίας των.

Προ αυτής της καταστάσεως, ο εθνικός στρατός, αι ένοπλοι δυνάμεις της χώρας, η μόνη ουδετέρα εις τον χώρον του πολιτικού κατασπαραγμού δύναμις η οποία υπήρχε, έκρινεν ότι όφειλε να παρέμβει δια να αποτρέψει τον δρόμον προς τον κριμνόν.

Μια ντουζίνα λεξούλες να αλλάξεις(κομμουνισμόν = φασισμόν, αι ένοπλοι δυνάμεις της χώρας = μπουλούκι από τραμπούκους etc) και είναι κάλλιστα ότι θα μπορούσες να λες εσύ(κι ο καθένας σαν εσένα).

Ποιός σου μίλησε εσένα για κομμουνισμό καταρχάς; Δεν είμαι αριστερός...
    Κατά δεύτερον, αν εσένα σου φαίνονται τα ίδια, εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, ρε Ruthless, και ούτε θα με απασχολείσει για πολύ ακόμη. Μπορείς να πιστεύεις και να θεωρείς ότι θες, δεν είμαι φίμωτρο να σου κλείνω το τόμα, ούτε πλύση εγκεφάλου θα σου κάνω. Αν σου φαινόμαστε ίδιοι...μπορούμε να συνεχίσουμε να σου φαινόμαστε ίδιοι! Τι να γίνει δλδ, να κλαίω με μαύρο δάκρυ;
    ART IS A BLAST!!!

Τα λαϊκά δικαστήρια όσες φορές έχουν εφαρμοστεί (ακόμη και στην ψιλογελοία μορφή που γίνονταν ως τώρα) πάντα μια χαρά λειτουργούσαν.
    Επειδή βαριέμαι να απαντήσω σε όλο το ποστ, θα σταθώ σε αυτό: Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αν στηνόταν λαϊκό δικαστήριο σήμερα το πιθανότερο θα ήταν να αποφασίσει να σταλούν οι μετανάστες σπίτια τους και οι ναρκομανείς να σταλούν σε κανα βουνό αφού κανείς δεν τους θέλει στη γειτονιά του ε; Επίσης θα αποφάσιζαν να γίνει μια επιχείρηση σκούπα στους αναρχοχώρους και να μπουν όλοι φυλακή για να ξεμπερδέψουμε με τους κουκουλοφόρους που μας σπάνε τα αμάξια. Το σύνταγμα μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά σε πολλές περιπτώσεις προστατεύει από την οχλοκρατία.