katsaridopita.
μά'ιστα
I must have some booze. I demand to have some booze
κρατιομουν απο το πρωι να μη ποσταρω αλλα βραδυ ειναι ,ε να λειπει ο μπερνης δε κανει
(θα ποσταρω σε λιγο και αγγλικα για το καλο)
το προβλημα το μεγαλο ειναι οτι ο μινμιν (ετσι δε σε λεγαν? μη πεις και σε μενα οτι το λεω ειρωνικα, αν ειναι αλλος ο μινμιν τοτε κατι εχω καταλαβει λαθος) ειναι απο πανω.
αλλιως ρε πουστη μου βρεθειτε πιειτε ενα τσιπουρο, ή πλακωθειτε στα μπουκετα να το λυσετε το θεμα. ή με αλκοολ ή με αιμα. αλλα με εναν απο τους 2 τροπους μπορει να λυθει.
γενικα θεωρω το πολυ μπλα μπλα εισαι ετσι ειμαι αλλιως, τερμα φεικ και γκει. οχι οτι δε μποορει να τα παρεις ευκολα, και εγω ταχω παρει ουκ ολιγες φορες με μαλακιες... αλλα νταξ ιντερνετ ειναι
το μινμιν προσωπικα δε τον ξερω. οτι τον ειχα αντιπαθησει αρχικα του το χω πει. τον ακη τον ξερω προσωπικα. δεν ειναι κολλητος μου, αλλα 2 ποτα τα χουμε πιει 3 μαλακιες τις εχουμε πει. μια χαρα παιδι ειναι.
τα σοουλσικ ποτε δε τα καταλαβα. την αλλη που σε παρενοχλει οχι οτι δε το πιστευω, αλλα δε καταλαβαινω γιατι δε την εχει παρει ο διαολος, γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ξεκοψει. τεσπα.
προφανως απο το ιαρ κανεις δε γαμησε. γκομενες να ψαχνετε εδω δε νομιζω. τι στο διαλο λοιπον γινεται? ρε μινμιν τον εθαβες? ναι ή οχι? ρε ακη αυτοι που σε ξερουν (και δε μιλαω για μενα ε, μιλαω για τους κολλητους σου, σε ξερουν αν εισαι μαλακας ή γαμω τα παιδια) .τι στα διαλα γινεται γαμω το κερατο?
το σοουλσικ ειναι τοσο σημαντικο?
η γιουλαι εχει καμια φωτο? να ξερουμε για τι μιλαμε? ειναι γκομενα του μινμιν, του ακη πρωην? πειτε αυτα που μας νοιαζουν
ολα λυνονται με αλκοολ ή μπουκετα. ή και τα 2 μαζι. ή παρτουζες.
εμας μας νοιαζει το τελευταιο
διαβαζω σα μαλακας 6 σελιδες και δεν εχω καταλαβει χριστο...
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ενταξει αρχιδιακονοι ο κυβος ερριφθη
Δεν ξέρω γιατί, αλλά θελω να πω "μπερνι σε αγαπώ".
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
δεν πατε για υπνο λεω γω καμμενοι;
1) e4, c5
2) Νf3
και δε με λενε γιουλι, επιτελους ρε Ιωσηφακη
synekrina toson kairo to er me alla forums pou exw exereynhsei, opws as poume to skatorocking.gr
kai to ebriska poly pio cool.
not any morrr
Στ' αρχίδια μας, φύγε από το φόρουμ.