Spoiler
προπερσι στον τελικό κυπέλλου ισοφάρισες στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.
επίσης το φάουλ σφυρίχτηκε στο 7:15'' αν δεν κάνω λάθος.
Επίσης είναι βλακώδες να αλλάξει τις ισορροπίες στο 80' αλλά δεν είναι βλακώδες να μην τις αλλάξει στο 35, μάλιστα.
Γενικά παράγκα ΑΕΚ και κουμάντο Αδαμίδη στο παρασκήνιο.
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
Φόρντ,ετσι,σεντονια ρε μουναρα.Σιγα μην σε σκεφτόμουνα ρε οπαδέ Φλιντστοουνς εντ Τζετσονς,απλα εδώ μέσα είσαι ο πιο γραφικός γάβρος.
Κλάψε και αλλο.Και ζήτα και άλλες τιμωρίες του ΠΑΟΚ.Φέρε και τανκς στο Πρωτάθλημα,φέρε ότι σκατά θέλεις.
Σειρά έχουν οι χανουμόγυφτοι στο Κύπελλο.
Αλλά πριν από αυτούς,μαύρες ώρες περιμένουν τους βαζελίνους στην Τουμπάρα.
Γιαπανταοπαδικασπρομαυραγυαλια 4
εντιτ-Το μόνο που με χάλασε χθές ήταν ότι το μπαλάκι μπήκε στις αρχές του Β΄.Το ήθελα στο τελευταίο λεπτό,να δώ την Κοκκινια,το Περαμα,τον Κορυδαλλο και την Νικαια να βυθίζονται στον πόνο και στο έμφραγμα.
Last edited by Reject; 03-02-2011 at 16:29.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Να λέμε την αλήθεια Nasum,προτιμούσα χανούμια από εσένα στον ημιτελικό.Οχι γιατι έχεις καλύτερη ομάδα,απλα για να χρυσώσεις το χάπι θα έριχνες όλο το βάρος στο κύπελλο.
Οι άλλοι είναι εντελώς απρόβλεπτη ομάδα,μπορεί να σου ρίξει 4 ή μπορεί να φάει και 4.Και έχει αποδυναμωθεί επιθετικα.
Αλλα και εσύ βρε μαλάκα,μου στέλνεις τον Φερναντεζάκο και μου βάζεις μέσα βασικό την Καρνέζω?Έλεος ρε.Έτσι όπως πας,στα πλεη οφφ πάλι 2ος θα βγώ.
Και αυτός ο φουκαράς (και παλικαρος) Σισσε,πόσο ακόμα να αντέξει ο άνθρωπος?Σαν θερμοσίφωνας ανοιχτός 10 μέρες-έτοιμος να σκάσει....
Δεν με σκεφτόσουνα, απλά... Άσε ρε. Πες ποια άλλη χαρά θα πάρεις ρε, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ μωρή λουλού!
Ναι, ζήτησα εγώ προσωπικά το ελικόπτερο. Εγώ άλλους έβλεπα να χτυπιούνται μόνοι τους για την κατάφορη αδικία, να πουλάνε παοκιλίκι και κόντρα στο σύστημα και μετά να θριαμβεύουν και να σηκώνουν το τσάμπιονς λιγκ. Γενικά, μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας χαίρεστε και μετά μούτζα-μούτζα. Τι κλάψα ρε αναιδή και πράε πάνκη; Έπαιξα σκατά, έπαιξες έξυπνα, πεοβάραγε ο Ερνέστος πάλι, ήπια το καφεδάκι μου και είδα το επόμενο ματς. Αν δεν με σκεφτόσουνα τόσο πολύ δεν θα σου έγραφα σεντόνια "δίκαια ΠΑΟΚ, άδικα ΑΕΚ" θα έγραφα και καληνύχτα. Αλλά τέτοια προσήλωση στο πρόσωπό μου (εγώ και ο Μαρινάκης ένα πράμα), δεν ήθελες να σου απαντήσω;Κλάψε και αλλο.Και ζήτα και άλλες τιμωρίες του ΠΑΟΚ.Φέρε και τανκς στο Πρωτάθλημα,φέρε ότι σκατά θέλεις.
ΑΕΚ - Βόλος τελικός. Θεός εναντίον Μπέου. Εσύ θα κλαψουρίζεις για την άδικη τιμωρία που σου βάρεσε το σύστημα και ο Τσιρίλο θα πουλάει παοκοφροσύνη για την τίμια ανανέωση. Αν περάσεις την ΑΕΚ (παίζει αλλά ευελπιστώ ο Μαρινάκης να κάνει τα κουμάντα του) δεν γλιτώνεις Μπέο.Σειρά έχουν οι χανουμόγυφτοι στο Κύπελλο.
Αλλά πριν από αυτούς,μαύρες ώρες περιμένουν τους βαζελίνους στην Τουμπάρα.
Γιαπανταοπαδικασπρομαυραγυαλια 4
Σώπα μωρέ, σιγά το έμφραγμα, και χωρίς το γκολ πέρναγες, εγώ μια ευκαιρία έκανα στο 89', το γκολ απλώς επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο.εντιτ-Το μόνο που με χάλασε χθές ήταν ότι το μπαλάκι μπήκε στις αρχές του Β΄.Το ήθελα στο τελευταίο λεπτό,να δώ την Κοκκινια,το Περαμα,τον Κορυδαλλο και την Νικαια να βυθίζονται στον πόνο και στο έμφραγμα.
Ντάφι σόρι ρε, έχετε σκατογήπεδο γενικά. Ανακαλώ.
bbq: Ρε αρχηγέ, η κίτρινη που θα μπορούσε να πάρει ο Βύντρα ήταν σε ένα τάκλιν. Θα ήταν λίγο αυστηρή γιατί δεν γάμησε και καμιά ανάπτυξη. Το χέρι είναι αστείο να το συζητάμε, την μάπα του προστάτευε. Αυτήν την απόφαση πήρε, συνεχίζεται το ματς. Εσύ δηλαδή όλο το ματς ενώ έχεις φάει πούτσα κανονικά σκεφτόσουν τον Βύντρα που παίζει; Η κίτρινη στο αράουτ ήταν άκυρη. Και 7 λεπτά γιομάτα αν το σφύραγε στο βολέ δεν θα έλεγες τίποτα, το σωστό ήταν, περίμενες εσύ ότι θα το συνέχιζε; Μπράβο.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Συνέχισε Φορντακο το παραληρημα σου.ΘρασοΛΟΥΓΚΡΑ.Φυσικα και δεν σε σκεφτόμουνα,αλλά εδω μέσα,όταν μπαίνω μετά απο ΠΑΟΚ-οσφπ,και σκέφτομαι ΕΝΑΝ γραφικό,ε είσαι εσυ.
Και ξεκινα τα παρακαλια και τις ικεσίες για να μην περάσω τελικο.Γιατι από οτι φαίνεται σε χαλάει αρκετά.
Φορντάκο,μην παρεξηγείς το ύφος μου.Αν ήσουν χθές Τούμπα,και έβλεπες όλη αυτήν την κινητοποίηση για την ΠΟΥΤΑΝΑ την ομάδα σου,και εσύ στραβωμένος κάργα θα ήσουν.
Ναι μανάρα μου, απλά εγώ όταν κερδίζω σε έχω χεσμένο, έχω την Θρυλάρα μου. Εγώ γουστάρω να μου έρχεσαι όλο χαρά και καμάρι, δηλαδή πόση επιβεβαίωση πια; Σαν το μέταλ, είσαι πάνκης και ασχολείσαι με το μέταλ πιο πολύ από εμένα. ΚΡΥΦΕΣ ΣΟΥ ΚΑΥΛΕΣ.
Εγώ γιατί να ενδιαφέρομαι ποιος θα πάει τελικό ρε; Αφού δεν πάω εγώ ας πάει και ο Φούφουτος. Προφανώς γουστάρω δαφνοστεφανωμένο να το σηκώσει, αν σου ρίξει και πέος εσένα, ακόμα καλύτερα. Βασικά, να τρως πούτσα από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είναι καθόλου άσχημη προοπτική, ξένα κόλυβα, δεν λέω, αλλά θα έχει μια χάρη.
(Μην μου ξαναπείς για παρεξήγηση βρε μαλάκα, γαμώ τον ΠΑΟΚ σας, να είσαι ακατάσχετος οχετός όπως αρμόζει στην "μουσική" που ακούς, μόνο μάνες δεν πιάνουμε). Και σιγά την κινητοποίηση εντωμεταξύ, άλλοπ ου δεν θέλατε και εσείς, πρώτο θέμα κλάψα για την κακιά την Αθήνα, όλος ο λαός αδερφωμένος και συστρατευμένος και ΠΑΛΙ ρε κανίβαλοι της μαλαματίνας, με άδειο γήπεδο του ρίξατε το γυαλί στην μάπα. Άσε τώρα ότι εξοργίστηκες, εδώ χτες-προχτές ανέβηκαν οι μετοχές πόσων καημένων με το αμείλικτο ύφος τους σε ράδια και τηλεοράσεις εκεί πάνω.
Μόγγολα!![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ο Καρνέζης ετοιμάζεται να κάνει το ελεύθερο στο 7:13.Ο Παππάς θα μπορούσε να το σφυρίξει εκεί και κανένας δεν θα γκρίνιαζε.Εξάλλου ο Καρνέζης θα μπορούσε να κάτσει να φάει κίτρινη-Οι Ιταλοί στο παρελθόν έχουνε κάτσει μέχρι και για κόκκινη-αφενός για να σπάσει τον φρενήρη ρυθμό που είχε το παιχνίδι,αφετέρου για να σπαταλήσει υπερπολύτιμα όπως αποδείχτηκαν δευτερόλεπτα.
Από εκεί και πέρα ότι έγινε έγινε.Και είναι από τις στιγμές που λες χίλιες φορές να έχανα 2-0 ή 4-0 στο ρελαντί παρά να έχει ένα παιχνίδι τέτοια εξέλιξη.Γιατί μια ζωή να πληρώνω την ποδοσφαιρική άγνοια του κάθε Γκαλινοκαρνέζοβιτς,ενώ λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν υπάρχει ένας Σισέ που έχει καταθέσει και τα αρχίδια του στο γήπεδο;
Και είναι τέτοια η γαμημένη η συγκυρία,με τα ξεκατινιάσματα των γραβατωμένων και το παραλήρημα του κάθε Γκότζου που αισθάνεσαι κυριολεκτικά καταραμένος.
Άλεξ,καλά τα λες αλλά για μένα πλέον τα πάντα από εδώ και στο εξής έχουνε μικρή σημασία.Δεν γίνεται μετά το χθεσινό να ξαναπορωθώ για κανένα λόγο.Η υγεία μας πάνω απόλα.
Мама Люба давай, давай, давай
Α ρε βλαχο Φορντ.Τελικά έτσουξε πάρα πολύ μωρή πουτανάρα ε?
Εσυ ρε μπουφο σε προηγούμενο ποστ έγραψες ότι προτιμας να πάει η αεκ στον τελικό(και ελπιζεις σε Μαρινάκη για αυτο!!).
Χάσαμε τα λογικά μας?Δεν ξέρουμε τι γράφουμε και πότε??
Σιγα την κινητοποίηση?Είσαι τραγικα ηλίθιος.2.000 μπάτσοι ρε ζώο,ελικόπτερα(που τελικά μπήκαν στον κώλο σου) και χημικά ασταμάτητα δεν είναι κινητοποίηση ε?
Καμία λαβή και κανένα πάτημα δεν έδωσε όλη αυτή η κατάσταση.Μόνο αγανάκτηση προκάλεσε.Γιατι για τις 18 ΠΟΥΤΑΝΕΣ σου(+την αποστολή) ξεσηκώθηκαν τόσα μουνόσκυλα με μπλέ και από Αθήνα μεριά.
Καλύτερα Μόγγολος,παρα αγνώστου προελεύσεως.....
(Α ναι και η μουσικη που ακους είναι για Λακηδες και χλεχλεδες μπρουκλομέταλ 30αρηδες σε κατάσταση μουσικής ακαμψίας νια νια νια νια νια).
Last edited by Reject; 03-02-2011 at 17:17.
Ρε τούβλο, εσύ μου άλλαξες γνώμη. Άρχισες εκεί τα παραληρήματα για τσουξίματα (εκεί, με το στανιό να σφαδάζω από πόνο μετά από κάθε επική μάχη του μπάουγκς) και λέω, ε, εδώ που τα λέμε, αν πάνε τελικό (=ίσαμε πέντε πρωταθλήματα και 8 πορείες περίπου) και φάνε βοϊδόπουτσα από Μπέο με ερυθρόλευκη, ε, δεν θα είναι άσχημα, γάντι θα σου έρθει.
Στα σοβαρά, θα ήθελα να το πάρει είτε ο Βόλος για ευνόητους λόγους, είτε η ΑΕΚ, που ντάξει, έχασε εκείνο το κύπελλο καρμανιόλα των διακοσίων πέναλτι, δικαιούται μια κούπα, πολύς κόσμος και καλός κόσμος που έχει φάει πιο πολλά σκατά από ότι έχεις φάει εσύ που ωρύεσαι μια ζωή. Αλλά είπαμε, ό,τι κι αν κάτσει εγώ θα το φχαριστηθώ, μου αρέσει η μπάλα.
Ήρθε όλη η αστυνομία ρε, μπορεί να σας κάνει καλά εσάς κανείς; Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι τρελός, μασάει σίδερα, κλάνει αστροπελέκια, χέστηκε πάνω του ο Μαρινάκης λέμε, πώς το έλεγε το άλλο το άρθρο; Κάπως έτσι. Και εσύ τώρα τσαντίστηκες. Χαχα, άσε ρε τραβόλτα, η καλύτερή σου ήταν, εισβολή στο ναό σου από τους εχθρούς, ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ σκηνικά λέμε.
Και η μουσική που ακούω είναι καλύτερη από την δικιά σου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
χαχαχα Φορντ,ετσι ειναι!τα χανουμια δικαιουνται πιο πολυ μια κούπα από εμενα!
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΕ!!!!
(για τους μπάτσους ουδέν σχόλιο,είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν ήσουν εκεί.Αλλα υπάρχουν πάμπολλα βιντεάκια που δείχνουν τι παίζει.Προς το παρόν,το ελικοπτεράκι ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ).
Last edited by Reject; 03-02-2011 at 17:33.