χορτόπιτα, τυρόπιτα, μακαρονόπιτα(αυτή την έχετε ή είναι βλάχικο προνόμιο?) κ.λ.π.
ζεστή ή κρύα.
φόλα κρύα είμαστε εδώ.
Printable View
χορτόπιτα, τυρόπιτα, μακαρονόπιτα(αυτή την έχετε ή είναι βλάχικο προνόμιο?) κ.λ.π.
ζεστή ή κρύα.
φόλα κρύα είμαστε εδώ.
Χορτόπιτα, κολοκυθόπιτα και ντοματόπιτα ftw.
Αντι-γαλατόπιτα επίσης.
Κρύα ζεστή δεν έχω πρόβλημα
μόνο κρύα
κοτόπιτα (με κοτόπουλο και τυρί)
το κιτρινο τυρι ειναι ντεκαβλε οταν κρυωνει αλλα τα υπολοιπα μαλλον ειναι μια χαρα και κρυα.επισης οσο πιο ζεστο το φαγητο τοσο πιο γρηγορα επερχεται ο κορεσμος.
ζεστή
ζεστή τυρόπιτα (κουρού, στριφτή και γενικά κάθε είδους), κασερόπιτα, σπανακόπιτα.
κοτόπιτα με κότα και ρύζι, πάνω απ' όλα. ζεστή κρύα.
piperopita...piperies,feta kai mizithra!zesth h krua einai mia xara!
plastos
eite zestos eite kryos
me giaourti i kai ksynogalo .
Βάλτε και καμια ταχινόπιτα μεσα..
Επίσης μπιζελόπιτα γαμει.
Mακαρονοπιτα δεν προλάβαινα ποτε να δοκιμάσω. Παντα τελειωνε.
τυροπιτα και μονο. αντε και σπανακοπιτα. κολοκυθοπιτα(γλυκια-αλμυρη), μακαρονοπιτα, γαλατοπιτα, μαλαθροπιτα (ειδικα αυτη η τελευταια) Ο Χ Ι
Τηγανισμένο (ή ψημένο) καλαμποκάλευρο γύρω γύρω και μέσα χόρτα (κυρίως σπανάκι, αλλα γουοτέβερ γορκς) με φέτα.
χαλια λεμε χαλια και ολο φτιαχνει η μανα μου ε.
Παγωμένα κρητικά καλτσούνια. Όταν έχεις χάσει κάθε ελπίδα ότι θα φας κάτι το βράδυ και ανοίγεις το ψυγείο και τα βλέπεις να χουν ξεμείνει. Συγκινητική στιγμή
Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να τους αρέσει κρύα η πάση φύσεως πίτα;
Μαλάκες δεν πάτε καλά.
Οντόπικ:
http://www.xaidoula.gr/products.htm
Κατεψυγμένες και καλύτερες από σπιτικές.
Επίσης τα πάντα εκτός από κουρού. Το καλύτερο τυροπιτάδικο στην Αθήνα χάντζ ντάουν είναι κάτω απ' το Σύνταγμα, στη Βουλής, το Άριστον, κάπως έτσι. Στην Πάτρα ένας συνεταιρισμός στην πλατεία Μαρούδα που έχει εργαστήριο και δίνει εκεί τυρόπιτες στο χέρι. Κολασάρα.
με ή χωρίς κ;
καλά σας γαμάει η γαλατόπιτα, ειδικά κρύα.
όλες οι υπόλοιπες ζεστές. επίσης για αυτούς που γνωρίζουν, τέλεια μανιταρόπιτα σε γνωστή ταβέρνα στο καστρίτσι (ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν τα μανιτάρια)
edit. παρά ένα γράμμα θα συμφωνούσα με η. - ουφ
Edited :P
^στον τόπο μου γνωστή και ως μπατζίνα. χλιαρή, ούτε από το ψυγείο, αλλά ούτε και από τον φούρνο κατευθείαν.
επίσης, αγαπώ γαλατόπιτα στα 10 λεπτά απτό βγάλσιμο από το φούρνο (εγκυμωνούν εγκαύματα σοβαρά αλλιώς). hot spot τυροπιτάδικο στη καλαμπάκα
από κρεατόπιτες όλων των ειδών, κρύες, με αγαπημένη αυτή του πατέρα μου! (με μόσχο + χοιρινό)
και τελευταίες τις ALL TIME CLASSIC χορτόπιτες, κρύες εννοείται!
staSpoiler
:pink:
ο πλαστός γίνεται με τίγκα βούτυρο που είχα δει μία να το φτιάχνει μία ή παλεύεται κ αλλιώς;
ρε συ είχα δει μία τύπισσα στη μενεγάκη να την φτιάχνει κ δεν είναι ότι άλειψε όλο το ταψί, αυτό συμβαίνει σε όλες σχεδόν. το τίγκαρε ολόκληρα κομμάτια και καλά έτσι γινόταν παλιά για να κρατήσει να το πάρει ο ΑΝΔΡΑΣ ο πρόστυχος ο βοσκός.
κ το τίγκαρε με κομμάτια πάλι βούτυρου και από πάνω.
γενικά ψιλοαηδία ήταν.
tenkiou rage.
θα την φτιάξω τελικά, ψήθηκα. (x
Μαμίσια κρύα πρασόπιτα.