Quote Originally Posted by rat_poison View Post
Τηγανισμένο (ή ψημένο) καλαμποκάλευρο γύρω γύρω και μέσα χόρτα (κυρίως σπανάκι, αλλα γουοτέβερ γορκς) με φέτα.
^στον τόπο μου γνωστή και ως μπατζίνα. χλιαρή, ούτε από το ψυγείο, αλλά ούτε και από τον φούρνο κατευθείαν.

επίσης, αγαπώ γαλατόπιτα στα 10 λεπτά απτό βγάλσιμο από το φούρνο (εγκυμωνούν εγκαύματα σοβαρά αλλιώς). hot spot τυροπιτάδικο στη καλαμπάκα

από κρεατόπιτες όλων των ειδών, κρύες, με αγαπημένη αυτή του πατέρα μου! (με μόσχο + χοιρινό)

και τελευταίες τις ALL TIME CLASSIC χορτόπιτες, κρύες εννοείται!