Printable View
μ' αρέσει που ξαναρώτας την μαλακία σου.τι θα πει γιατί πρέπει να είναι νόμιμη η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία;τίποτα δεν πρέπει.απλά είναι.όπως νόμιμα είναι τόσα πράγματα που χθες μπορεί να ήταν παράνομα κι αύριο να ξαναείναι.κι άντε να μην είναι νόμιμη.τι να είναι;παράνομη;υπάρχει υποχρεωτικό παράνομο;κάτι θες να ρωτήσεις αλλά δεν ξέρεις πως μάλλον.η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική μέσω νόμου του κράτους.συνεπώς πρέπει να πηγαίνουν όλοι όσοι πληρούν τις προυποθέσεις.υπάρχουν, επίσης νόμιμοι, τρόποι να απαλλαγεί κάποιος απ' τη θητεία του.ούτε διακοπές είναι ούτε διασκέδαση.είναι ένα αναγκαίο κακό.όσα κοπρόσκυλα είστε ικανά για τον στρατό να πάτε και να μη μας ζαλίζετε εμάς τους ανίκανους για στράτευση με τις θεωρίες σας.
Tέσπα, απλά όταν κάποιος ρωτάει π.χ "Τι παίζει στην Θήβα?" μην απαντάτε σε φάση "φανταστικό δίμηνο, εκπληκτικά όλα" γιατί ο άνθρωπος μπορεί να περιμένει να κοιμάται με 2 πουτάνες με βυζιά σαν το κεφάλι σας αγκαλιά, να τρώει κάθε μέρα γεμιστά της ΜΑΜΑΣ, και να μην του σκοτίζει κανένας τα αρχίδια.
Αν ήταν για κάποιους από εσάς ευκαιρία να βρείτε φίλους και να βγείτε από το καβούκι σας, μην το παρουσιάζετε και σαν "Φανταστική κατάσταση!"
Δηλαδή ρε παιδί μου, αν ξαπλώνατε ανάσκελα σε μία παραλία της Κορσικής, με ένα βυτίο διαφορετικά κοκτέηλ, ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΤΕ??
δε νομιζω κανενας να ειναι τοσο χαζος που με το "ζωαρα" να καταλαβαινει οτι θα περασει γαμω... εγω παντως στο κεντρο εριξα τοσο γελιο που ειχαν πιαστει οι μυες του προσωπου μου χωρις πλακα. Αλλα γενικα ηταν σκατα απλα αναλογικα με την μοναδα ηταν παιδικη χαρα και αναλογικα με αυτα που ειχα ακουσει απο πατερα θειους κλπ.
Στο βωμό του ατσαλάκωτου και του ΙΜΑΤΖ, αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι όσοι πήγανε στρατό ενώ δε θέλανε και μετά βαφτίζουν τα σκατά λουλούδια. Γιατί ακόμα και 1002 άτομα να γνωρίσεις εκεί μέσα και να κάνεις παρέα και σούξουμούξου, η αφορμή όλων θα είναι η ΣΚΑΤΙΛΑ και ο συνδετικός κρίκος ένα είδος αλληλεγγύης στο να υποφέρετε τις υπάρξεις σας. Βέβαια, υπάρχουν άτομα που λόγω αντίληψης ή κοινωνικότητας, δε το έχουν ανακαλύψει/καταφέρει στον έξω κόσμο οπότε τους φαίνεται ουάου. ΟΥΑΟΥ!, λοιπόν.
φαντομντακ, το να πας στρατό για τους λόγους που αναφέρεις, πάλι ατομικισμός μου κάνει αφού θα το κάνεις για να "τελειώνεις" και να έχεις και τη συνείδηση σου καθαρή ότι δε πάτησες κάποιον. Εγώ πάλι, είμαι πρόθυμος να κάνω οτιδήποτε για να τον αποφύγω. Μέσο δεν έχω, γκέη από όσο ξέρω δεν είμαι και ούτε τρελόχαρτο κατέχω, αλλά ακόμη και αν δε καταφέρω να υποκριθώ (όπως τονίζετε μερικοί), θα φύγω έξω. Από'κει και πέρα, στα του στρατού είναι και ο ατομικισμός, όπως και στο σχολείο μια φάση, οπότε αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει πριν το εμβόλιο.
Στα πλαίσια του συλλογικού, έχω πάει συνοδός με φίλο τον οποίο είχαν καλέσει και εν τέλει πήρε ι5. Και ναι, αυτός που τελικά θα φάει τα σκατά, είναι λιγότερο πρόθυμος να κάνει κάτι συλλογικό ώστε να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕί η υποχρεωτική θητεία γιατί πολύ απλά δεν αντιλαμβάνεται αυτόν που δε γουστάρει να πάει ή τέλος πάντων τον έφαγε στη μάπα οπότε τι_με_νοιάζει_εμένα.
Παγκοσμίως, υπάρχουν 6-7 κράτη που έχουν υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, από τα οποία τα 3 είναι στο να την καταργήσουν στο κοντινό μέλλον. Δε ξέρω αν χρειάζεται να επεκταθώ στο ότι τα κράτη αυτά δεν αποτελούν κάποια ισχυρή δύναμη, στο ότι στο στρατό δε μαθαίνεις πώς να επιβιὠνεις εν καιρώ πολέμου και στο ότι οι στρατοί γαμιούνται γενικά.
Ναι δίκιο έχεις, αφού όμως δεν υπάρχει κανένα κίνημα για να καταργήσει την υποχρεωτική (μεταξύ άλλων), εγώ θα στηρίζω τρελόχαρτο με χίλια.
όχι, σίγουρα, εκτός από την κνιτιά υπάρχει και η ατομική λύση, δε λέω, δείχνετε το δρόμο. το Ι5 είναι ό,τι πιο θεσμικό υπάρχει, είσαι εκεί μαζί με τον γιο του *τυχαία προσωπικότητα*, φοβερή ανάδειξη του προβλήματος.
"ας το κάνουν όλοι", βέβαια, θα τους τη φέρουμε των καθυστερημένων, χεχεχε, έχουμε κάτι κολπάκια εμείς, θα μείνουν χωρίς στρατό και θα τον πιουν!
αφού όλοι έχουν αμόρφωτο σόι ψηφοφόρων (που ανήκει σε κομματικό στρατό βεβαίως), δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την παλεύει μια χαρά στο στρατό. αν η μόνη σου σχέση με το στρατό είναι ο ψυχίατρος μπορείς και να το πιστεύεις, κι εγώ μόνο με βυσματίες-Ι5άδες-υγειονομικάριους συναναστρέφομαι (όχι ναρίτες-ΛΟΛ) αλλά έχω το μυαλό να σκεφτώ ότι υπάρχει κι ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας με το οποίοδεν έχω σχέση.
στην τελική αφού όλοι είναι λαμόγια, ποιοι στον πούτσο τον πίνουν και ποιους υπερασπίζεστε; πέρα από την εαυτάρα σας.
σόρι αλλά αυτό είναι εξοργιστική χαζομάρα, όποιος γενικά είναι αριστερός/αναρχικός/κάτι προοδευτικό το κάνει γιατί αισθάνεται καλύτερα με το να ξέρει ότι κάνει κάτι για να βελτιωθεί το κοινωνικό σύνολο εκτός από τον εαυτό του, δεν του το επιβάλλει κάποιος με βούρδουλα. από κει και πέρα η ομοφυλοφιλία δεν είναι νομίζω πλέον λόγος απαλλαγής, τρελόχαρτο το παίρνεις αλλά μετά από σχετική διαδικασία και αυτό που προτείνεις, το εξωτερικό δηλαδή, δεν μπορώ να το θεωρήσω επιλογή ναούμε. αυτό λέω, αν μπορούσαν να τα κάνουν όλοι, μέσα, αλλά ακόμα κι αν το έκαναν πιστεύει κανείς ότι δε θα προέβλεπε το κράτος γι' αυτό; ωραία, όλοι γουστάρουμε κατάργηση του στρατού, μέχρι τότε η γραμμή δεν μπορεί να είναι "Ι5 εγώ και βλέπουμε". η άρνηση συνείδησης είναι τεράστιο respect αλλά διαλύεται η ζωή σου, είναι στο άλλο άκρο.
ναι, η θητεία καταργείται, αλλά ο στρατός παραμένει κι είναι όπως στις ΗΠΑ, δηλαδή ό,τι χειρότερο μπορεί να προκαλέσει η φτώχια.
ποια ειναι αυτά τα 6-7 κράτη και σε ποια συζητάται να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία;εσύ πάλι γιατί θες να τον αποφύγεις;υπάρχουν τρόποι να τον αποφύγεις που δεν έχουν να κάνουν με τρελόχαρτο.μην είσαι και ρατσιστούλης από πάνω -με μας τους ψυχολογικά αδύναμους- εκτός από ριψάσπις
Παίδες, για το πως είναι ένα "κέντρο" ρώτησε. Ξέρω πως για κάποιους μπορεί να είναι περίεργο κονσεπτ αλλά όντως υπάρχουν κέντρα που είναι μια χαρά, στο βαθμό αυτού που περιγράφει ο Η. Αρκετές φορές το κέντρο δεν έχει σχέση με τον "στρατό", ειδικά αυτόν που προσπαθείτε να αποφύγετε. Μετά αρχίζουν οι πίπες.
Στο θέμα του υποχρεωτικού εγώ θα ήμουν υπερ του "μικρού αλλά ευέλικτου στρατού" που θα έλεγε και ο Ντετζίαλς, αλλά στη πραγματικότητα για γεωγραφικούς λόγους, δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορούσαμε με κάτι τέτοιο να καλύψουμε αμυντικά τη χώρα. Οπότε είτε φουλ μισθοφορικό, είτε υποχρεωτικό για το πολύ 3 μήνες ίσα ίσα να μάθεις να χειρίζεσαι το όπλο και κάποιους ελιγμούς κτλ. Απλή εκπαίδευση δηλαδή χωρίς τη παρακμή που συνοδεύει τη θητεία στις μέρες μας.
δωρεαν φωτοσπαθα (τριτης γενιας με δυνατοτητα εκτοξευσις αχτινας λεηζερ) σε ολους τους Ελλην
εκπαιδευσις μια εβδομαδας με το ΣΚ ρεπο και περιηγησις σε μερη που τονωνουν το εθνικο ιδεωδες (Γκαζι, Μυκονος και διαφορα τετοια αιματοκυλισμενα)
υποχρεωτικη σιτησις (εαν ειναι απαραιτητο εκ του πρωκτου) γκοτζιλα για ολους τους βαπτισμενους Χ.Ο. εως και το 18ο ετος
υποχρεωτικη σιτησις ΠΟΥΣΤΗ σε ολες τις ηρωιδες να φκιασουν στιβαρα μεμε (οχι meme)
υποχρεωτικη ποση αντικουκου γαλακτος σε ολους τους μεταναστες (αιμοσταγεις εχθροι που επωφθαλμιουν την Μακεδονια Μας) ουτοσωστε να μην γεννοβολαν αιμοσταγη μωρα
ο στρατος ειναι σκατα...δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα σοβαρο επ'αυτου
το μονο καλο που μπορω να θυμηθω ειναι μια μακαροναδα με κιμα απο εναν σαλονικιο χασικλα...συνεχιστε
Λαντυ, τον ορο "ριψασπις" τον εγραψες σοβαρα, η απλα διαβαζεις πολυ Γκοτζο?
ΠΑΟΚτσακι ειναι...ελεσντι εκανε
dwse 00i00, dikos mas , paoki gia panta
Εντάξει, απλά δε μπορώ να καταλάβω αυτό το "κάνει κάτι για να βελτιωθεί το κοινωνικό σύνολο" στο συγκεκριμένο θέμα με το να πάει κανείς στρατό. Δηλαδή αν η πρώτη παράγραφος του προηγούμενου σου ποστ είναι ο λόγος που θα σε οδηγήσει στο να πας, πάσο. Δε διατίθεμαι να χαλάσω χρόνο και ψυχική υγεία με το να ανέχομαι συμπεριφορές και καταστάσεις που θεωρώ λάθος, μέσα σε ένα λάθος, παριστάνοντας το μηδέν-κόμμα-κάτι-τοις-εκατό, χωρίς αντίκρισμα. ήδη παίζουν πολλές εκεί έξω.
Οι αναφορές της διεθνούς αμνηστίας όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζονται οι αντιρρησίες από τον ελληνικό στρατό σκιαγραφούν αρκετά καλά το πώς βλέπει γενικότερα ο στρατός τους ψάρακες. Οπότε, επειδή όντως σου καταστρέφει τη ζωή η άρνηση, να χέσω και το ρισπέκτ που σκάει λόγω άρνησης στρατού. Προτιμώ κάτι σε π. πούστης, πρεζάκι, προδότης.
Επίσης, νομίζω πως το ότι παίζουν διάφορες αντιλήψεις,ηθικές,ηλικίες,κτλ ανάμεσα σε όσους καλούν να παρουσιαστούν ανα περιόδους με μόνο κοινό ΙΣΩΣ το γαμιέται_ο_στρατός σε διάφορες εκφάνσεις από ε_θα_περάσει_ο_καιρός_μωρέ εώς θα_τους_κάψω, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την όποια ανάπτυξη ουσιαστικής συλλογικής αντίδρασης. Μου κάνει πιο πολύ δεπληρώνω φάση, όπου ανέκαθεν έπαιζε ποσοστό που δε πλήρωνε, μέχρι που ξεχείλωσε η φάση και ήρθε στην επιφάνεια πιο συλλογικά.
Δε μπορώ να σκεφτώ το τι μπορεί να κάνει το κράτος αν δεν πάνε αρκετοί. Ίσως μας κλείσουν όλους φυλακή. Ίσως πάλι να γεννάει ακόμη αρκετά αγόρια η ελλάδα και να μη φανεί η απουσία μου στην αναφορά.
Από΄κει και πέρα με εκνευρίζουν αυτά που έγραψα στο προηγούμενο. Αυτό.
8 χώρες ευρώπη, λάθος μου. Επίσης, από τότε που 'χα να τσεκάρω, καταργήθηκε σε αλβανία και πολωνία. Η 3η είναι η ουκρανία.
Θέλω να τον αποφύγω για να ρωτάς γιατί και δεν έχω τίποτα με τους ψυχολογικά αδύναμους, ο στρατός έχει.
έλα ρε παιδιά. δηλαδή τι ντεμέκ φασισμός είναι αυτός;
το να ντρέπεσαι να πεις δηλαδή οτι πέρασες καλά σε κάποια φάση στον στρατό, επειδή διάολε έτυχε και πέρασες καλά σε κάποια φάση και οτι από ένα γενικά σκατένιο πράγμα το μόνο που θέλεις να θυμάσαι είναι αυτές οι 2-3 ωραίες φάσεις με 2-3 φιλαράκια που έκανες εκεί μέσα. δηλαδή γιατί σας φαίνεται περίεργο. όταν μπήκα ήμουν 20 χρονών, στα μέλια με την γυναίκα μου, με τα ίμια πάνω από κεφάλι μας και με την γνώση οτι μπροστά μου έχω 18 μήνες χαμένου χρόνου. δηλαδή αν επιλέγω να θυμάμαι αυτό τον 1.5 χρόνο από την ζωή μου με τα ευχάριστα που έζησα μέσα σε αυτόν τον 1.5 χρόνο (όσο απλά και μέτρια και σαχλά μπορεί να είναι για μια φυσιολογική ζωή), είμαι κατακριτέος;
δεν ειναι λιγο αφελες το ερωτημα;
εσυ αν δεν γινομαι αδιακριτος πως το καταφερες και δεν πηγες ;
καποιο προβλημα υγειας;
να μιλαμε λιγο ρεαλιστικα ενταξει γαμιουνται οι στρατοι και οι θητειες κι ολα αλλα δεν ζουμε στον παραδεισο
το 6-7 παγκοσμιως που εγραψες με το 8 σε ευρωπη το καταλαβαινεις οτι εχει τεραστια διαφορα
και οτι οι περισσοτερες χωρες στην Ευρωπη μεχρι να πεσει η Σοβ Ενωση ειχαν κανονικα θητεια (οπως επισης στρατο εχουνε κανονικα απλα καταργησαν τους κληρωτους)
αν ο γειτονας εχει ξερω γω 3000 αρματα και καμια 500,000 ανδρες ε και εσυ σαν χωρα τι λες απειλεισαι η΄οχι;
τωρα κι αν ειναι να μετακομισεις μονο και μονο να γλυτωσεις 9 μηνες ε βρες κανα βυσμα κριμα ειναι
αν το καναν για το κινδυο εξ ανατολης τον στρατο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ταν ενας χρονος αυνανισμου αγγαρειας και συσωρευσης λιπους , με σοβαρη εκπαιδευση αντε με τα σκηνακια κανα μηνα , παντως Γερμανια και Ελβετια που ειναι υποχρεωτικος νομιζω λιγοτερο απο το 35% παει ενοπλες δυναμεις και ολοι οι αλλοι κανουν ενα ψιλο σοσιαλ σερβις του κωλου . Για ναυτικο - αεροπορια νταξει.. πιο αχρηστο πραγμα πεθαινεις.
Ρε συ, εχει διαφορα να λες οτι "οκ, δεν ηταν και τοσο ασχημα στην τελικη, μου μειναν καποια ευχαριστα πραγματα" απο το να λες οτι περασες κιεγαμω και θα θελες να ξαναπας κιολας. Θες να μου πεις οτι αν μπορουσες, δε θα επαιρνες πισω αυτους τους 18 μηνες να τους ξοδεψεις με οποιονδηποτε αλλον τροπο στη ζωη σου?
Ωραιο να κοιταμε την θετικη πλευρα των καταστασεων καποιες φορες, δε λεω, αλλα δεν ειναι και κακο να λεμε για μια περιοδο της ζωης μας οτι ηταν ΣΚΑΤΑ (δεν το λεω τωρα για τη θητεια σου καθως δεν ξερω πως ηταν, το λεω γενικα σαν νοοτροπια, κι εγω περασα μια φαση στη ζωη μου εντελως χαλια, γιατι να ντραπω να το πω ξερω γω ή να προσπαθησω να θυμηθω τις ωραιες φασεις?).
Δεν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά δεν είχα σκοπό ρε φίλε στους πρώτους 3 μήνες να μαζέψω 500 μέρες φυλακή, και ούτε είχα την οικονομική δυνατότητα (δεν δούλευα και οι δικοί μου δεν) για να πάω.
Αλλά αυτοί είναι δευτερεύοντες λόγοι, δεν πήγα απλά γιατί δεν γουστάρω τον στρατό μέχρι αηδίας. Και μπορεί να μην είχα πρόβλημα υγείας, αλλά την μαλακία θα την έκανα και δεν είχα όρεξη να περάσω στρατοδικείο.
παντως μια χαρα πληρωνουν στον στρατο , δεν θα ειχες προβλημα , 862 τον μηνα δεν ειναι και λιγα.
Spoiler
Η Ελλαδα αν δεν ειχε την Τουρκια διπλα για πιο λογο να διατηρει ακομη την θητεια?
οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι το καταργουν γιατι μετα την Σοβ Ενωση ουσιαστικα δεν υπαρχει αντιπαλος
αν δεχομαστε σαν κοινωνια οτι υπαρχει σοβαρη απειλη η' πρεπει να εχεις θητεια η' λεφτα να πληρωνεις επαγγελματιες.
και οτι οπως ειναι ειναι χασιμο χρονου δεν διαφωνουμε αλλα αν μας γαμαγανε στην εκπαιδευση, ασκησεις θα γκρινιαζαμε περισσοτερο :razz:
εσυ τους ειπες παιδια δεν γουσταρω θα κανω μαλακια και σου ειπανε οκ φυγε;
η' μπηκες βγηκες μετα ξαναμπηκες ξαναβγηκες κλπ και κρατησε το στορυ χρονια ?
για να απαντησω στο ερωτημα σου ε ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο και να μην πουν απλα ε δεν γαμιεται θα περασει (βρισκουν και ενα βυσμα και ξεμπερδευουν:-D)
κρατανε τον στρατο για να βγαζουν μιζες οι πολιτικοι και οι στρατιωτικοι και να παιρνουν μισθο τα βυζματα των βουλευτων. Αμα το καναν για τον φοβο των τουρκων δεν θα ειχε στρατοπεδα στην λαρισσα και στα γιαννενα.
και θα αυξησουν την θητεια για να πεσει η ανεργια στους νεους
και η θητεια να καταργηθει ο στρατος δεν καταργειται οποτε η αναγκη για εξοπλισμους αρα και μιζες παντα θα υπαρχει
για πολεις που λες δεν λεω οτι δεν θα υπαρχουνε και ακυρα παραδειγματα οχι και τοσο οσο παλια
αλλα δεν εχει π.χ το αγρινιο μεραρχια τεθακωρισμενων συνηθως κατι κεντρα εκπαιδευσης υπαρχουνε σε καποιες ακυρες πολεις
περα απο μακεδονια ,θρακη νησια η υπολοιπη Ελλαδα δεν εχει μαχιμες μοναδες
στα γιαννενα που τα αναφερεις ειναι η 8η μεραρχια που ειναι της πλακας δεν ειναι ουσιαστικα μεραρχια ετσι λεγετε για ιστορικους λογους
ειχε ελαχιστες μοναδες ενα Κεντρο εκπαιδευσης ηταν το μονο σοβαρο δεν ξερω αν ειναι ακομη και κατι φυλακια ειχε δεν μπορω να πω οτι κερδιζε και ιδιατερα η Πολη να πω οτι το κραταγανε για οικονομικους λογους
για Λαρσα δεν γνωριζω
Μα αφού το είπαμε, είναι ατομική λύση. Ούτε κανένα στρατό καταργεί ούτε βελτιώνει κάτι, μόνο τον εαυτό σου ωφελεί και προφανώς δεν είναι η λύση που θα υπάρχει πάντα. Πού είπα όμως ότι όλοι περνάνε καλά ή όλοι έχουν μια άκρη ή όλοι είναι λαμόγια; Έφερες ένα παράδειγμα και μιας και τα 18χρονα αμόρφωτα βλαχάκια τα ξέρω σου είπα πως έχουν τα πράγματα. Φυσικά και υπάρχουν αυτοί που τον πίνουν αλλά άμα θες να τους υπερασπιστείς δεν χρειάζεται να έχεις πάει φαντάρος. Και ο Ι5 μπορεί και ο αντιρρησίας μπορεί. Όπως δεν χρειάζεται να μπεις πρώτα φυλακή για να υπερασπιστείς την Στέλλα Αντωνίου ή να λιώσεις χάλυβα για να υπερασπιστείς τους απεργούς.
Παοκ ειμαστε, λες να διαβαζουμε γκοτζο που του βαλε χερι μεχρι κι ο κοντης;
ενταξει πλακα εκανα με τον χαρακτηρισμο "ριψασπις" αλλα κι αυτος προκαλει με την λιποψυχια του.αυτοι οι αλτερνατιβ κι οι πανκς πρεπει να απελαθουν απ τη χωρα.μονο οι μανουγουεραδες να μεινουν
Την πρώτη φορά με διώξαν οι ίδιοι (Ανεπιθύμητοι στα Θερμά Νιγρίτας-μπορεί να σας πεί ο Μαικ για το εξαιρετικό ησυχαστήριο εκεί). Την δεύτερη, είπα απλά να δοκιμάσω μερικές μέρες. Όταν οι φυλακές έπεφταν βροχή (και κατάλαβα και πως θα αργήσω να τελειώσω, και πως δεν είχα λεφτα για τίποτα+ όλους τους λόγους που προανέφερα), σηκώθηκα και τους είπα "όκ, τέλος". Την τρίτη φορά πήγα με έναν φίλο μου συνοδεία, δεν μίλησε κανείς μας, και με έστειλαν σε 10 δευτερόλεπτα και τέλος.
Για το βύσμα που λες, το θεωρώ ότι πιο σιχαμένο και ελεεινό, και ο λόγος που μάζεψα τις πρώτες μου φυλακές ήταν πως δεν δεχόμουν την ανισότητα/άνιση μεταχείριση και το έλεγα. Μπορεί η πραγματική ζωή να είναι μέσα στην καβάντζα και την πουστιά, αλλά η ζωή στον στρατό, όπου όλοι βρίσκονται σε μία αλφα ανάγκη, σου δείχνει το ποιόν του καθενός. Και όταν αντιλαμβάνεσαι ότι αδικείσαι, τα κάνεις πουτάνα. Αν όχι, μπορείς και στην κανονική σου ζωή μετά να συνεχίσεις να σκύβεις και να μην διεκδικείς τίποτα. "Και τι να κάνουμε, έτσι είναι η αληθινή ζωή" θα σου απαντήσει ο κάθε Η.
Ε εγώ προτιμώ σε αυτήν την αληθινή ζωή να πηγαίνω κόντρα και όταν αδικούμαι να τα κάνω μπουρδέλο, παρά να χώνω το κεφάλι στην άμμο και να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία και το κατάλληλο κονέ ώστε να πατήσω πάνω σε κάποιον άλλο.
Α ναι,
Είχα πάρα πολύ μεγάλο βύσμα, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ-θα ντρεπόμουν για την ύπαρξη μου που ένας 18χρονος από χωριό θα έπαιρνε την μετάθεση μου στο τάδε σκατένιο μέρος ενώ εγώ θα τον έπαιζα στην πόλη μου, μέρα παρά μέρα έξω. Και το Ι5 παρόλο που για τους γύρω μου δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση στο να το πάρω, ήταν η πιό τίμια λύση.
Εσύ Η. όταν με το καλό κάποια μέρα πας βόλτα π.χ στην Βιέννη και δείς live τους Tool, και σε ρωτήσω "πως πέρασες?" μη μου απαντήσεις "Φανταστικά!", γιατί εκεί θα σε ρωτήσω "όπως πέρασες και στον στρατό δηλαδή?" :tease:
δηλ με το Ι5 το δικο σου και γενικα οποιος το περνει χωρις να εχει σοβαρο προβλημα υγειας πιστευεις δεν χωνει τον οποιοδηποτε που παιρνει σκατενια μεταθεση?
και η αδικια στον στρατο κραταει οσο η θητεια εχει ημερομηνια ληξης
δηλ εξω στην κανονικη ζωη σε μια δουλεια αν δεις το αδικο τα κανεις πουτανα βριζεις τα αφεντικα, τους πελατες και φευγεις?
η διαφορα ειναι οτι αμα κανεις μαλακια στην δουλεια σε διωχνουν στον στρατο σε κρατανε περισσοτερο :p
Θερμα ακα Λουτρα...χωριο ποντιακς και ΜΟΝΟ
περιλαλητο για την καλυτερη Σπιρουλινα του κοσμου και το βυσι ( ναι απο το Vichy) νερο του, και την λεμοναδα ''νιγριτα'' στην οποια ΕΒΛΕΠΕΣ το συντηριτικο να επιπλεει αμεριμνο σαν μαστουρωμενη μεδουσα
για το στρατοπεδο δεν εχω να πω πολλα μιας και με τα στρατα δεν εχω ουδεμια σκεσις...το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καποτε απεναντι απο την πυλη ειχε νταβερνα-ουζερι-πρεζερι ο περιβοητος ''Ρωσος'', χασισεμπορας γειτονας μου
χαχαχαχαχαχ θυμάμαι ένα καλοκαίρι πιτσιρικάς που είχα σκάσει προς τα ΄κει με ποδήλατο. η εικόνα με τη λεμονάδα και το συντηρητικό σαν χαοτικό ίζημα, ανεκτίμητη. :touched:
με ποδηλατο απο που ματιαμ?
Τριανταφυλλιά αλητεία ;ρ
Τριανταφυλλια (ΚΑΡΓΑ ποντιακς) Μεσαδα...ο εφιαλτης καθε ταξιδευτη με το ΚΤΕΛ για σαλονικη
παραδιπλα εχετε την Βεργη (Κοπατσ') την πατριδα του ΗΡΩΑ Καλεντεριδη
http://www.espressonews.gr/files/Art...s4_494x320.jpg
εντιτ...ελα για κυβερνοσεξ στο τσατ μια
Καλά η περιοχή έχει κάθε λογής φρούτο, σπέσιαλ παραγωγή τριανταφυλλιάς λαμόγια πασόξ. Και Βέργη έχω θειουςξαδέρφια που σκοτώνονται.