den thumamai tpt alla mou eipe to gkomenaki oti paramilaga kai elega ''kai ti simainei Lipidis (lost) telika?''
Printable View
den thumamai tpt alla mou eipe to gkomenaki oti paramilaga kai elega ''kai ti simainei Lipidis (lost) telika?''
Εκπρόσωποι ολοκληρωτικού καθεστώτος, στρατιωτικοί, με εκτέλεσαν με πιστόλια στην μάπα.
Διαπιστώνοντας ότι δεν πέθαινα, θύμωσα με αυτό που έπαθα: Αφού είχε γεμίσει το κεφάλι μου σφαίρες, συμπερασματικά ή θα πέθαινα ή κάποια σοβαρή νοητική βλάβη θα πάθαινα.
Καθόμουν με παρέα σε μία εξοχή και ένιωθα άσχημα γιατί περνούσαν νέα παιδία (από κάποια κοντινή εκδήλωση) και ντρεπόμουν έτσι όπως έδειχνα, με λαζάνια ναπολιτέν αντί για πρόσωπο...
Τι χαπάκια μου προτείνετε;
μια χαρά είσαι, απλά στα λαζάνια βάλε και τυράκι
Σήμερα άργησα να έρθω στη δουλειά γιατί με πήρε ο ύπνος για κανα μισάωρο. Το ξυπνητήρι δε χτύπησε γιατί στη θέση της γνωστής αφύπνισης (7 το πρωί) είχα μια άλλη αφύπνιση για 5 το πρωί την οποία φαντάζομαι έβαλα μετά τις 5 γιατί αλλιώς θα είχα ξυπνήσει, αλλά το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η νέα αφύπνιση είχε και σημείωση η οποία έλεγε "ενταξει καντε του μαγνητικη".
Έχω καεί ολοκληρωτικά με το Χάουζ.
έντιτ : Αν έχω στείλει σε κανέναν παρόμοιο εσεμες δείξτε κατανόηση και μη προσπαθήσετε να κάνετε μαγνητική σε κανέναν.
imastan parea kamia 10aria atoma kai tha pigainame bolta me to skafos tous enos kai pou emoiaze me to karavi-mpar pou paizei rok stin paralia stis salonikis.
ftanoume sto simeio pou eprepe nanai parkarismeno sto limani kai anakaluptoume oti toxoun klepsei kai malista einai to 2o krousma simera.
koitame katw kai blepoume oti gia na to bgaloun apto limani xwris problimata oi kleftes to exoun vuthisei sa na itan upovrixio kai kanontas kati manoubres to trakaroun kai sta toixomata tou limaniou. vlepoume k kapoious na trexoun sto katastrwma. pame na kruftoume sena ktirio ekei konta aptous kakous pou gelagan kai satanika oi opoioi omws pianoun 2 apo mas, tous methane kai tous afinoun eleutherous kai erxontai sto dwmatio pou eixame kleidwthei. egw tous rwtaga an eidan posoi einai kai mia mou legan 8 mia mou legan 80.
enw epsaxna to tilefwno tou star na tous parw giati tha erxontan pio grigora apo tous mpatsoi, apodeixtike oti itan farsa san kandid kamera kai eixa tsantistei para polu.
Δεν με έπαιρνε με τίποτα ο ύπνος πριν τις πέντε, στριφογύριζα αριστεροδεξά, σηκώθηκα, είπα να καπνίσω, δεν κάπνισα, έβαλα κάτι μουσικές, ξαναξάπλωσα, δεν, μπήκα για μπάνιο, τίποτα, κανένας ύπνος, και κατά τις πέντε ο κλοκ απλά κάθισα ακίνητος και μετά από κάποια ώρα με πήρε, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθώ στο σουπερμαρκετ του χωριού μου και να ψάχνω για αγγουράκια τουρσί για μεσημεριανό και σε κάποια στιγμή ακούω φωνές και πανηγύρια και βγαίνω έξω και βλέπω ένα φορτηγάκι που μόλις είχε παρκάρει, και οι τύποι που οδηγούσαν είχαν μπει στο σουπερμάρκετ να κάνουν πλιάτσικο και έκλεβαν βότκες και καλούα. Ήταν αράπακλες γεροδεμένοι, ο ένας κολομβιανός και ο άλλος από άγιο μαρίνο. Ουλές στο πρόσωπο, χακί παντελόνια, μαχαίρια ράμπο (ναι, χτες που είχε το first blood το χάζεψα φυσικά) και υφάκι κακό και μοχθηρό "μη με κοιτάς". Βγαίνω έξω, και βλέπω στο φορτηγάκι από πίσω καμιά 30ριά αλυσοδεμένους καχεκτικούς γάλλους που έκλαιγαν με οδυρμούς και φώναζαν ωμοντιέ και ωλαλά. Ρωτάω τους μαύρους "γιατί έχετε γάλλους στο καμιόνι σας;", για να πάρω την απάντηση "δεν τα έμαθες; Τελικά έγινε η Επανάσταση και το προλεταριάτο νίκησε και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό εμπόριο λευκής σαρκός και πουλάμε πούστηδες γάλλους". "Σε τι μπορεί να είναι χρήσιμος ένας καχεκτικός πούστης γάλλος;" ρώτησα. Εκεί πήγε να μου παίξει τσαμπουκά, αλλά στο χωριό μου είχε ιδρυθεί μια φιλογαλλική μυστικιστική σέκτα που οργανώθηκε το βράδυ στην παιδική χαρά (απέναντι από το σπίτι μου) για να απελευθερώσουμε τους γάλλους. Εγώ βρήκα μια καραμπίνα και τελοσπάντων έγινε ένας μικροχαμός και ελευθερώσαμε τους γάλλους και πήρε έναν ο καθένας να τον κρύψουμε στο σπίτι μας μέχρι να φύγουν οι Μαύροι Κατακτητές. Εγώ όμως δεν πρόλαβα να πάω σπίτι μου και τράπηκα σε φυγή προς την παραλία με τον γάλλο μου (που συνέχιζε να φωνάζει ωμοντιέ και ωλαλά) και κρυφτήκαμε στο σε ένα ψηλοσπιτάκι ναυαγοσωστικό και εκεί μου έλεγε ιστορίες για το γαλλικό αντάρτικο στο Παρίσι και εγώ στόχευα με το όπλο μου στον δρόμο μην περάσουν οι αράπακλες και χαμογελάσουν και πυροβολήσω. Τελικά όταν τα πράγματα ηρέμησαν πήγα σπίτι μου στενό στενό με τον γάλλο και τον είδε η γιαγιά μου και άρχισε να ουρλιάζει και "ποσα στόματα θα ταϊζουμε" και "από τότε που ήρθαν οι γάλλοι δεν έχουν μείνει δουλειές για τους έλληνες" και "να φύγει". Ο γάλλος έφυγε κακήν κακώς τρέχοντας και ξαφνικά ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και ο γάλλος μου σκοτώθηκε, μουτονεφάγανε τον γάλλο μου. Μετά έκαναν ντου στο σπίτι οι μαύροι γιατί νόμιζαν πως έχω κιάλλους μέσα, αλλά εγώ το έσκασα από μια μυστική καταπακτή και έτρεχα σε κάτι χωράφια και τώρα ήμουν καταζητούμενος και εγώ...
Ελπίζω να συνεχιστεί το όνειρο σου σήμερα το βράδυ και αύριο να μας πεις τι σου κάναν οι ΑΡΑΠΗΔΕΣ όταν σε πιάσαν.
κι εγω χαζεψα το ΦΕΡΣΤ ΜΠΛΑΝΤ, αλλα δεν ειδα τετοια.......... =(((((
Αχαχαχαχαχ!!!! ποστ οφ δε φακιν ντέι. Θεός.
...ποιό;
Ονειρα με πούστηδες Γάλλους και scarfaced αράπηδες.