χαχααχααχχαχαχ
χαχααχααχχαχαχ
για τον ριβαλντο τα λεγαμε απο το μουντιαλ της ιαπωνιας ποσο κλοουν ηταν.καμια εκπληξη αυτα που εκανε και στην ελλαδα
Τον συμπαθησα. Εχει χιουμορ.
Πριν γράψει κάποιος "λολ γκαζέτα", να προσέξουμε ότι είναι επώνυμη επιστολή ιατροδικαστή και καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών. Περισσότερα πράγματα από αυτο, να πει ότι τα τραύματα είναι όμοια με αυτά που προκαλεί αεροβόλο (και όχι πχ καψίματα ή τσιμπήματα ή ακμή ή μώλωπες από κίνκι σαικς) και να δώσει τον χρόνο στον οποίον έγιναν, δε μπορεί να κάνει γιατρός.Quote:
«Από την μακροσκοπική εικόνα -των φωτογραφιών- ως τεκμηρίου, ¨τα τραύματα¨ στην πλάτη του Αλέξανδρου Τζόρβα-διεθνή τερματοφύλακα, φέρουν: κυκλική ερυθρά οιδηματώδης άλως που το κέντρο τους εμφανίζει κυανή χροιά διαμέτρου 0,3-0,5εκ.περίπου με φορά οριζόντια, ο χρόνος τέλεσής τους είναι εντός του 24ώρου, προσομοιάζουν δε με αυτές τις βολίδες (κυπελοειδής μορφής) του αεροβόλου όπλου.
Η πιθανή απόσταση που έχει βληθεί, υπολογίζεται πέραν των 40-50μέτρων περίπου.
Δρ. Ορφέας Κ. Περίδης
Ειδικός Ιατροδικαστής
Διδάκτορας Παν/μίου Αθηνών»
Ευτυχώς που έχουμε και τύπους με διδακτορικά στις κροτίδες δηλαδή.Quote:
Παράλληλα, το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τον κ. Γιώργο Μαντίδη, ο οποίος είναι καθηγητής σκοποβολής και διαθέτει κατάστημα με όπλα στο Περιστέρι. Ο κ. Μαντίδης σχολιάζοντας τις ίδιες φωτογραφίες δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης των λεγομένων του Τζόρβα. «Μιλάμε για άμεση βολή από αεροβόλο όπλο. Δεν είναι ένα φοβερά επικίνδυνο όπλο αλλά αν σε πετύχει στο κεφάλι μπορείς να πάθεις ζημιά. Να χάσεις το μάτι σου.
Aν σε βρει στο αυτί μπορεί να κινδυνεύσει ακόμη και η ζωή σου. Πάντως, προκαλεί μεγάλο πόνο. Πολύ μεγάλο. Αν φοράς χοντρό ρούχο μπορεί να μην πάθεις τίποτα. Αν είσαι αθλητής όμως θα το νιώσεις καλά» λέει αρχικά και συνεχίζει: «Αυτό που προβληματίζει είναι πως μιλάμε για ένα πιστόλι που δεν έχει καμιά διαφορά με τα αληθινά. Καταλαβαίνετε ότι αν ο οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει ένα αεροβόλο μπορεί να κάνει το ίδιο και με αληθινό».
in b4 "ναι αλλά να πει για τη μελανιά στο χέρι"
Λαθος στα πανε, ο Ορφεας Περιδης τραγουδιστης ειναι, και μαλιστα βαζελος απο οτι φαινεται.
Τώρα στην ξενιτιά, έπιασες τα ελληνικά; Αστόρια κιετς; :-D
Ναι, πολύ όμορφα όλα αυτά στα χαρτιά φίλε χρήστη Οδόνιε, αλλά αν το κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά αντί να κάνεις πέιστ άμεσα από τη βαζελέτα θα πρόσεχες ότι:
1. Ο τύπος είδε φωτογραφίες μόνο.
2. Μιλάει για οριζόντια βολή, δηλαδή από το ύψος του αγωνιστικού χώρου
3. Μιλάει για 40-50 μέτρα, δηλαδή έξω από το γήπεδο
Ο Τζόρβας και η διοίκησή σας αντί να δείχνουν αγκώνες, καλό θα ήταν να πήγαιναν άμεσα για εξέταση και να καταθέσουν και τη φανέλα. Όχι για να με αποστομώσουν αλλά γιατί αν όντως έπαιζε όπλο θα πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά και μέσω κάμερας να συλλάβουν τον εγκληματία.
Και για το κερασάκι, ο διδάκτωρ Ορφέας Περίδης που επικαλείσαι:
Με λίγα λόγια άτομο σοβαρό, με ήθος και καθόλου φραγκοφονιάς, που βγάζει πορίσματα από φωτογραφίες και μιλάει για αεροβόλο 40 μέτρα οριζοντίως πίσω του Τζόρβα.Quote:
Μια κατάθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Εύβοιας το καλοκαίρι του 1995, θα επανέλθει στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά, στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, μετά την απόφαση - πριν λίγες ημέρες - του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, να παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της εκβίασης, τον ιατροδικαστή Ορφέα Περίδη που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιατροδικαστής ζητούσε εκβιαστικά χρήματα από ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, προκειμένου να διενεργεί νεκροτομές σε πτώματα και να εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, απαραίτητα για την άδεια ταφής.
Να σημειωθεί ότι όταν ο Ο. Περίδης υπηρετούσε ως ειδικός ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω από τον εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη και τον διοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας, να παίρνει δέκα προσημειωμένα δεκαχίλιαρα από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών για να διενεργήσει νεκροψία σε πτώμα θανόντα από την Ερέτρια. Τότε, του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, που όμως μετά την απολογία του δεν προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 4 εκατομμυρίων δραχμών και περιοριστικούς όρους, συνεχίζοντας... την καριέρα του στην Τρίπολη.
Ο ιατροδικαστής Ο. Περίδης επέμενε στην αθωότητά του και γι' αυτό είχε ζητήσει, με αίτησή του, να εμφανιστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να καταθέσει, αίτηση που όμως απορρίφθηκε.
Έχω πλέον πειστεί ότι η ιστορία είναι για τα πανηγύρια. Με αυτό που έχει δείξει το κότερο με το πούρο, θέλει με κάθε μέσο να προστατεύει την ομάδα. Ο τρόπος που έχετε χειριστεί την ιστορία είναι για τα θηρία, αν υπήρχε θέμα κάλλιστα μπορούσε να γίνει σοβαρή και εμπεριστατωμένη καταγγελία. Και οι πληγές από αεροβόλο που κοροϊδεύεις τρομάρα σου το παιδί που είπε για τα τραύματα από την κροτίδα, μπορείς να τα δεις πεντακάθαρα στους δικούς μας στο μπάσκετ. Υπάρχει μια διαφορά ε;
ο Δρ. Ορφέας Κ. Περίδης είναι ο ρόκαβλος!!~!
Οριζόντια βολή σημαίνει "σε ευθεία", όχι "από το ίδιο επίπεδο". Δηλαδή το βλήμα δεν διέγραψε καμπύλη τροχιά.
Δεν επικαλούμαι κανέναν, ποστάρω δημοσίευμα. Η σοβαρή δουλειά μέσω κάμερας μπορεί να ξεκινήσει ήδη, κάτι χτύπησε τον Τζόρβα.
Τι μου λες τώρα, ότι υπάρχει ένας γιατρός που παίρνει φακελάκι για να κάνει τη δουλειά του; Όπως το 90% των γιατρών στην Ελλάδα; Και αυτό τον κάνει λιγότερο αξιόπιστο στη δουλειά του από έναν "επαγγελματία κροτιδά", που δεν τον ξέρουμε; Δεν τον υποστηρίζω, αλλά δεν έχουμε κάποιον καλύτερο αυτή τη στιγμή, μέχρι να βγει το πόρισμα.
Ο τρόπος που ο επίσημος ΠΑΟ έχει χειριστεί την ιστορία είναι μια χαρά. Είπε ο Τζόρβας για αεροβόλο και πήγε να καταθέσει σε εισαγγελέα. Δεν έχει μπει στον χορο των ΑΡΔ ή των φόρουμ εδώ. Μη μπερδεύεσαι.
Και μια που τα λέμε, επειδή τότες δεν είχα παρακολουθήσει τη φάση (σπούδαζα!), τι αρκούσε για να πειστείτε ότι είχαν μπει αεροβόλα στο ΟΑΚΑ; Σε όλους απευθύνομαι.
εχουμε χασει τη μπαλα
'περαν των 40-50 μετρων'. λολ
οσο για τη γκαζετα παρτε την ιστοσελιδα μαζι με το σερβερ και βαλτε την στον κωλο σας
δυνατα επιχειρηματα λεμε.
Πείτε ρε για το ΟΑΚΑ, είμαι ειλικρινά περίεργος.
Φορντ έχεις να ποστάρεις κάτι και για τον Μαντίδη; Κλέβει στους φόρους του ξερωγω; :razz:
μαλακεσ γαυροι την γαμησαμε....παμε για μηδενισμο και αποβολη απο το πρωταθλημα για 15 χρονια....ο τζορβας λεει αληθειες-εχει και ντοκουμεντα
http://img101.imageshack.us/img101/3846/hprasinhb.jpg
εχετε γινει ντετεκτιβ και κλαιω.
ο Ορφεας Περιδης παντως εχει πλακα -φουλ ιατροδικαστικη αναλυση απο φωτος-.
Πειθει τους Οδονιεν της γειτονιας σας.
Σου είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κατ'αρχάς (και αυτό είναι μάλλον δυνατό επιχείρημα) τα 40-50 μέτρα είναι αστεία για πολύ προφανείς λόγους. Δεύτερον, η σοβαρή αντιμετώπιση είναι να πας σε γιατρό επιτόπου και να καταθέσεις ότι στοιχεία έχεις (μαζί με την φανέλα) αντί να δείχνεις τον αγκώνα σου που διαπιστώνω ότι έχετε κάνει (οπαδοί και φυλλάδες) γαργάρα.
Τρίτον, δεν μιλάμε για φακελάκι να σε βάλει πιο μπροστά στην ουρά, μιλάμε για 100 χιλιάρικα να κάνει μια νεκροψία και του περισσεύανε 4 μύρια να αποφυλακιστεί. Ένας φραγκοφονιάς λοιπόν που έχει διωχθεί για κακούργημα δεν βλέπω πώς θα κόλωνε να πει ό,τι του καυλώσει και να μπει το όνομά του από κάτω στην βαζελέτα.
Τέταρτον, εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο κάποιον που είχε τα ίδια τραύματα με τον Τζόρβα από έναν τύπο που από μια φωτογραφία γνωματεύει για αεροβόλο έξω από το γήπεδο. Καλύτερο δεν έχετε, όχι γιατί δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν πήγατε. Τόσο απλά.
Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι κόπανοι που έκαναν αρκετές καφρίλες που να μην χρειάζομαι αεροβόλο να τις καταδικάσω. Εσείς όμως δεν αρκείστε σε αυτό, αλλά πάτε (πάλι) να σκεπάσετε το ξεκώλιασμα που φάγατε λόγω "ντροπών" του ποδοσφαίρου.
@ μιτς
Καθόλου δε με έπεισε, μην τρελαθούμε κιόλας. Το μόνο που θα με πείσει είναι το πόρισμα της επίσημης ιατροδικαστικής εξέτασης. Αλλά αν έχουμε το δικαίωμα να επικαλούμαστε γνωστούς που "έχουν διδακτορικό στις κροτίδες" (δε σε είδα να σχολιάζεις αυτό, ροφλ), γιατί να μην μπορούμε να ποστάρουμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, που περιέχει απόψεις από ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ και ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ; Μήπως βγήκα οφ τόπικ; Εδώ έκανες εσύ ανάλυση, ότι δε σου φαίνονται για χτύπημα από αεροβόλο. Γίναμε ντετέκτιβ, έγινες γιατρός.
Πήγε σε γιατρό άμεσα, πρώτα στον γιατρό της ομάδας του, μετά σε δημόσιο νοσοκομείο, από το οποίο πήρε πόρισμα. Μετά ο εισαγγελέας τον έβαλε να πάει και σε ιατροδικαστή, του οποίου το πόρισμα περιμένουμε. Τα 40-50 μέτρα είναι αστεία, ναι. Εκτός αν ο οχτρός ήταν ειδικός φρουρός και το έριξε με γκελ (τα μαθαίνουν αυτά στη σχολή!).
Τα μύρια στο επάγγελμα του ιατρού δε βγαίνουν με ένα φακελάκι των μυρίων, αλλά με πολλά των χιλιάδων. Τεσπά αυτό γίνεται πολύ οφ τόπικ, αν θέλεις το συζητάμε σε πι εμ. Δεν έχει να κάνει με τα "αθλητικά" (ροφλ).Quote:
Τρίτον, δεν μιλάμε για φακελάκι να σε βάλει πιο μπροστά στην ουρά, μιλάμε για 100 χιλιάρικα να κάνει μια νεκροψία και του περισσεύανε 4 μύρια να αποφυλακιστεί. Ένας φραγκοφονιάς λοιπόν που έχει διωχθεί για κακούργημα δεν βλέπω πώς θα κόλωνε να πει ό,τι του καυλώσει και να μπει το όνομά του από κάτω στην βαζελέτα.
Πήγαμε, στο γράφω παραπάνω. Και ο φίλος σου από φωτογραφία γνωματεύει και μάλιστα χώρις οποιαδήποτε τέτοια εμπειρία - ο ιατροδικαστής μάλλον πρέπει να είναι ικανός να κάνει κάτι παρόμοιο σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν επί τόπου εξέταση. Να πούμε ότι έχουν ίδια βαρύτητα οι απόψεις τους, ενώ ο ένας είναι επώνυμος ιατροδικαστής ενώ ο άλλος ανώνυμος κροτιδάς; Να με συμπαθάς, αλλά προτιμώ ακόμα και την άποψη του Μιτσμαν, γιατί τουλάχιστον τον ξέρω.Quote:
Τέταρτον, εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο κάποιον που είχε τα ίδια τραύματα με τον Τζόρβα από έναν τύπο που από μια φωτογραφία γνωματεύει για αεροβόλο έξω από το γήπεδο. Καλύτερο δεν έχετε, όχι γιατί δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν πήγατε. Τόσο απλά.
Γράφει και ο καθηγητής σκοποβολής στο άρθρο ε. Απλή σημείωση, μην τον ξεχάσουμε.
Καλά κρασιά. Ένα προστιμάκι θα πέσει ή το πολύ κεκλεισμένων με πανθραξ. Και οι κασέτες θα πάνε στον κάλαθο.Quote:
Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι κόπανοι που έκαναν αρκετές καφρίλες που να μην χρειάζομαι αεροβόλο να τις καταδικάσω. Εσείς όμως δεν αρκείστε σε αυτό, αλλά πάτε (πάλι) να σκεπάσετε το ξεκώλιασμα που φάγατε λόγω "ντροπών" του ποδοσφαίρου.
1. Το διδακτορικό στις κροτίδες το έγραψα εγώ, ως ερασιτέχνης συγγραφέας, μην πυροβολάς την τέχνη ύπουλα προσπαθώντας να υπονομεύσεις το επιχείρημα.
2. Έχω δει τραύματα από αεροβόλο και το είδες και εσύ στα πρωτοσέλιδα από το μπάσκετ και νομίζω είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Οπότε ακούω βερεσέ και τον φραγκοφονιά και τον καθηγητή σκοποβολής
3. Για την τιμωρία να μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ήδη για πολύ ηπιότερα περιστατικά έχουμε φάει πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα από ότι φάγατε εσείς, φέτος. Οπότε γενικά, αυτή η πρεμούρα και εμμονή για αεροβόλα και αγκώνες δεν μου αρέσει.
Πρώτη φορά ακούω για πόρισμα από δημόσιο νοσοκομείο. Τι έλεγε αυτό;
μιας που κρεας δε φαγαμε και η συζητηση εχει αλλαξει εδω και 15 σελιδες δεν το κανουμε ΔΕ ΟΦΦΙΣΙΑΛ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ τοπικ?
1. Παραμένει απλά ένας γνωστός σου με κροτίδες. Big woop.
2. Διάβασες εκείνο το ποστ μουγια τα είδη αεροβόλων και βλημάτων; Μην τα ξαναγράφω. Διδακτορικό δεν έχω πάνω τους, αλλά έχω ρίξει με μερικά. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αισθητά διαφορετικά.
Αλλά είναι η τρίτη φορά που ρωτώ: Τι σας είχε πείσει τότε ότι μπήκαν αεροβόλα στο ΟΑΚΑ; Οι φωτογραφίες στο φως; Πορίσματα ιατροδικαστών; Το είπαν τόσοι πολλοί που σας έμεινε; Δώστε μου τα φώτα σας για να έχω ένα baseline τι χρειάζεται για να πειστούμε και τώρα.
3. Φέτος για 2 περιπτώσεις οπαδών μας που τα κάνανε σκατά, φάγαμε και οι δυο πρόστιμο. Δεν έχω ελπίδα για κάτι περισσότερο, άντε επειδή είναι υπότροπος ο γαυρος να φάει μια αγωνιστική με κάποιον υποβιβασμένο.
Το πόρισμα δεν έχει δωθεί στη δημοσιότητα, υποτίθεται ότι το έχει ο εισαγγελέας.
αχαχαχα πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα?
Χέστηκα με ποιον θα παίζει, δεν είναι το αγωνιστικό που με απασχολεί. Είναι ότι πάλι είχαμε επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου και στον επόμενο υπέρ πάντων αγώνα που θα γίνει, οι εφημερίδες θα γράφουν, ο θειος θα ζητάει να σπάσουν πόδια και γενικά θα έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας. Οι κασέτες του γηπέδου είναι εκεί, ας αναγνωριστούν όσοι πέταξαν και ας γίνουν διώξεις.Quote:
Αν η αναβολή δινόταν για την επόμενη εβδομάδα και στους πρωταθλητές επιβαλλόταν τιμωρία έδρας, τότε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα είχε οπαδούς. Στην περίπτωση που βγει αύριο η απόφαση, τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς οπαδούς απέναντι στον Πανθρακικό. Πάντως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών, αισιοδοξούν πως ο σύλλογος θα τιμωρηθεί με απλό πρόστιμο.
Είστε κότες και δε θέλετε να είστε οι πρώτοι; Ας γίνουν σε μας. Αλλά να γίνουν, δεν είναι κατάσταση αυτή.
Οι ΠΑΕ έχουν ευθύνη για την κατάσταση στα γήπεδά τους και το μόνο που κάνουν είναι να μαζεύουν σε έναν κουβά τα πρόστιμα και να τα ξαναμοιράζουν μεταξύ τους στο τέλος του πρωταθλήματος. Τέτοια παράνοια και μας φαίνεται νορμάλ.
1-2. Είναι η μοναδική εξήγηση που κολλάει με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Η εξήγησή σου για τα διαφορετικά βλήματα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, μόνο "ποιος ξέρει; θα μπορούσε κιόλας". Ξέρω και εγώ πολύ κόσμο που έχει αεροβόλα (καλά, στην Κρήτη είμαι) και έχω ρίξει και εγώ, ομολογώ ότι δεν μου κάθεται αυτό το πράγμα. Για την δική μας περίπτωση διάβασα και άκουσα από άπειρο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων βάζελων ότι αυτά είναι κλασικά τραύματα από αεροβόλο. Βασικά είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να το αμφισβητεί, μπορεί να μην το πήρα χαμπάρι βέβαια. Στην περίπτωση του Τζόρβα, δεν είμαστε οι μόνοι που το αμφισβητήσαμε και γενικά υπάρχει αρκετή καχυποψία, ειδικά όταν μοστράρει τον γαμημένο τον αγκώνα του.
Αν δεν ήταν αεροβόλο στο ΟΑΚΑ, πώς το έπαθε;
Η μόνη επιπλέον εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ εγώ πάντως είναι καμιά βαρβάτη σφεντόνα με σφαιρίδια αεροβόλου ή κάτι.
3. Μόνο που έχουμε κληθεί αμφότεροι 2 φορές νομίζω για παρόμοια περιστατικά και στις 2 περιπτώσεις έχουμε φάει πολύ χειρότερο πρόστιμο. Αλλά βλέπουμε. Εγώ περιμένω γενικά να δω τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, δεν το προδικάζω.
4. Αν σχολιάζεις έτσι το ποστ του μιτσμάννου, ε, εσύ έχασες το χιούμορ σου!
Εντάξει, δεν έχεις τίποτα νέο να πεις - δε σου κολλάει, δε σου φαίνεται. Ας περιμένουμε τα πορίσματα. Όσο για το ΟΑΚΑ, δεν αμφισβητώ τίποτα. Ρωτώ απλά τι σας έφτασε ΕΣΑΣ να πιστείτε. Διότι αν είναι μόνο οι φωτογραφίες μιας οπαδικής εφημερίδας και η μαρτυρίες των οπαδών, δεν έχουμε κάτι περισσότερο ή λιγότερο τώρα (ακόμα). Να λέμε ότι οι μεν φωτογραφίες είναι σίγουρα από αεροβόλο γιατι "το είπαν μέχρι και βάζελοι" ενώ οι δε δεν είναι γιατί "το λένε μόνο βάζελοι" είναι τουλάχιστον γελοίο. Ξαναγράφω ότι δεν αμφισβητώ τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ εν προκειμένω, θέλω να δω τι σας έφτασε να πειστείτε ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ τότε, ενώ τώρα δε σας φτάνει.
Τι περιμένεις δηλαδή μωρέ; Να σας κόψουν βαθμούς; Αστεία πράγματα.Quote:
3. Μόνο που έχουμε κληθεί αμφότεροι 2 φορές νομίζω για παρόμοια περιστατικά και στις 2 περιπτώσεις έχουμε φάει πολύ χειρότερο πρόστιμο. Αλλά βλέπουμε. Εγώ περιμένω γενικά να δω τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, δεν το προδικάζω.
Ξέρω τι λέω.Quote:
4. Αν σχολιάζεις έτσι το ποστ του μιτσμάννου, ε, εσύ έχασες το χιούμορ σου!
Ε, τι να με έπεισε; Όλοι μιλούσαν για αεροβόλο και ο τύπος είχε τραύματα που δεν ήταν μπισμπίκια αλλά αισθητά σοβαρότερα. Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν. Ο Τζόρβας πάντως είπε ότι δεν το είδε αλλά το συμπέρανε μετά το παιχνίδι μόνος του.
Για την τιμωρία περιμένω είπαμε.
ειδικότητα της ιατρικής είναι, και δε θέλεις να ξέρεις τι και με τι εργαλεία κάνουν στα πτώματα για να διαπιστώσουν ακόμα και τα απλά, πόσο μάλλον το μέγεθος, το χρόνο και την απόσταση βολής. εγώ δε λέω ότι δεν τις έφαγε τις μπίλιες του ο τζόρβας, ξέρουμε όλοι τι καλόπαιδα κυκλοφορούν εκεί στις κερκίδες, αλλά επικοινωνιακά και μόνο ο βάζελος το χει χάσει από τη στιγμή που πήγε να το κάνει σαπουνόπερα.
Λες να τα κάνανε και αυτά στον Τζόρβα; Επιφανειακά τραύματα είναι και οι ιατροδικαστές είναι αναγκασμένοι κάποιες φορές να δίνουν τη γνώμη τους από φωτογραφίες (δεν υπάρχει πάντα ένας τέτοιος αμέσως μετά το οποιοδήποτε έγκλημα για να το κοιτάξει).
Άρα έχουμε κάποια τραύματα σε αγώνα που πέφτανε μπόμπες από κοντινή απόσταση στις κερκίδες και κάποιους οπαδούς που δε θυμάσαι αν είδαν αεροβόλο, αλλά τι άλλο να ήταν. Αμφιβολία καμιά για το αν μπορούσε να είναι από κάτι άλλο, αν τα είχε από πριν τον αγώνα ή τα έπαθε έξω από το γήπεδο ή οτιδήποτε, όλες οι αμφιβολίες που υπάρχουν εδώ πχ - είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι λέει αλήθεια για όλα, εξάλλου τίμιος οπαδός είναι, όχι αλήτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Καλύφθηκα και σιωπώ, μέχρι να βγει κάποιος επίσημος με κάτι πιο ισχυρό από τα λόγια του Τζόρβα να μας πείσει.Quote:
Ε, τι να με έπεισε; Όλοι μιλούσαν για αεροβόλο και ο τύπος είχε τραύματα που δεν ήταν μπισμπίκια αλλά αισθητά σοβαρότερα. Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν.
Καλά εντάξει, τώρα βρήκες και εσύ το επιχείρημα. Κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι ήταν αεροβόλα εκτός από σένα τώρα γιατί δεν πιστεύουμε τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο οποίος έχει το τριφύλλι τατού και έδειχνε την μελανιά της περασμένης εβδομάδας, αλλά όχι, δεν είναι λόγος αυτός να μας κάνει καχύποπτους, το είπε ο διδάκτωρ, 40-50 μέτρα.
Λοιπόν, ας δούμε γενικά τι θα βγει από την ιστορία, δεν υπάρχει και κάτι άλλο να προσθέσουμε...
Αν έβγαινε ένας οπαδός του ΠΑΟ σε αγώνα σας και έλεγε με χτύπησαν με αεροβόλο και έδειχνε τις φωτό, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα εξαντλούσες όλα τα αποθέματα καχυποψίας σου. Το ίδιο έκανες και με τη διαιτησία προσφάτως που είχες υποψίες για ματς μιας φάσης. Γενικά, δυο μέτρα και σταθμά. Το επιχείρημα είναι "όλοι το έλεγαν". ΟΚ.
Δεν αμφισβήτησα το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ (τρίτη φορά που το γράφω, διάβασε και λίγο) διότι δεν είναι ουσιώδες να αμφισβητηθεί. Μπορεί να ήταν, μπορεί και όχι, η ουσία είναι ότι υπήρξε βία και υπάρχει βία και κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό. Το αν με πείθουν οι φωτογραφίες του φωτος είναι άλλο θέμα (όχι, όπως δε με πείθουν μόνες τους οι φωτό του Τζόρβα και περιμένω γιατρούς) αλλά δε μπαίνω καν στη διαδικασία να το εξετάσω γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα και τονίζουν ένα πρόβλημα.
Ο λόγος που έκανα την ερώτηση είναι ακριβώς να δείξω αυτό που λέω στην πρώτη παράγραφο.
Ο οπαδός που έδειχνε τα σημάδια στο φως, ήταν ο τυπικός μεροκαματιάρης γαυρος που βλέπει τα περισσότερα ματς στον καναπέ; Γιατί εγώ νομίζω ότι εκείνη τη μέρα, μέσα ήταν μόνο τα σκυλιά του πολέμου. Δεν έχει λόγο να πει μαλακία αντίστοιχη με του Τζόρβα ο οπαδός; Αστειότητες.Quote:
Ο οποίος έχει το τριφύλλι τατού
άδικα κουράζεσαι