Witchkiller Από τους δίσκους που αναφέρεις, νομίζω πως μόνο το Load πούλησε ικανοποιητικά. Σε άλλα νέα, εάν διαβάσεις τα προηγούμενά μου ποστ, θα διαπιστώσεις ότι κάπου λέω στον warlord IIasdf mdk
"Θα μου πεις ότι ταυτίζω την επιτυχία με το κέρδος...Όχι, επιτυχία σίγουρα είναι και το να ικανοποιήσεις μεγάλο μέρος του κοινού σου". Συγκεκριμένα μάλιστα η γενιά μου θεωρεί τους δίσκους που αναφέρεις πολύ καλούς. Εκτός από το turbo lover γιατί δεν το πρόλαβαν όταν έβγαινε και τους το πασάρανε ως "ξεπούλημα των Priest". Προσωπικά βέβαια το ομότιτλο κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου priest. Ξέρω επίσης πολλούς που λένε ότι το x-factor είναι το καλύτερο maiden ενώ προσωπικά εγώ θεωρώ το outlaw torn από το load, το αγαπημένο μου τραγούδι metallica. Δεν σου τα λέω αυτά για να σε πείσω ότι είναι καλοί δίσκοι, αυτό είναι γούστο. Απλά επειδή συμφωνώ με το ότι η υστεροφημία και η ιστορία κρίνει έναν δίσκο σου δείχνω αυτό που σου λέω παραπάνω. Ότι το "τί είναι καλό" διαμορφώνεται. Αλλά όλα αυτά είναι άσχετα γιατί μιλάμε για επαναηχογράφηση, όχι για νέο δίσκο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Τα λέει και ο demaio στο promo video. Η υστεροφημία θα επηρεαστεί από την κίνηση. Η οποία είναι για τα φράγκα χαίρω πολύ καλά κάνουνε γιατί είναι ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΑΡΤΕΤΟΧΑΜΠΑΡΙ.
Επίσης αν διαβάσεις τι λές, μου ζήτησες ορισμό για τον "επίκαιρο hmetalά που ακούει hm με την καρδιά του" όχι τον "ξεχασμένο hmεταλλά που ακούει με την καρδιά του". Για τον δεύτερο μπορώ να σου δώσω:
ορίστε.