Για τον ΠΟΥΤΣΟ κείμενο. Για την ταμπεκιέρα τίποτα. Απογοήτευση για την ΑΚ.
Printable View
Kάλκη, είσαι βλάκας ρε γαμώτο.
ωπα, ωπα. για στακα λιγο. καθεστε και "στενοχωριεστε" (αχου τα μωρε, πλανταξατε στο κλαμα) για εναν τυπο που, νταξ, εστω και να το δεχθω, η βαση του κκε να ηταν αθωα, αυτος ηγεσια ηταν. μαλακιες περι και καλα ανθρωπισμου τις ακουω βερεσε. αυτο που εκανε το παμε χθες ειναι κηρυξη πολεμου. εγω εχω κανει τις επιλογες μου με ποιον ειμαι και τα διαφορα χαζα κνιτακια του φορουμ εχουν κανει τις επιλογες τους. μπορει εσεις να εχετε στο μυαλο σας χιλιαδυο πραγματα, ο φαντομ οτι το κκε ειναι καποια παραπλανημενη αριστερα που θα ξαναβρει τον δρομο, αλλοι οτι ολοι οι ανθρωποι πρεπει να ειμαστε μονιασμενοι για καποιον μεταφυσικο λογο και αρα ειστε οι καλοι, ενω εγω που λεω σκατα στον ταφο καποιου που ανελαβε οικειοθελως τον ρολο μπατσου (καλυτερα κι απ'τους μπατσους κιολας) μαντρωνοντας κοσμο και μπλοκαροντας την επιθεση στην βουλη ειμαι ο κακος. ε ας ειμαι, τουλαχιστον ξερω γιατι ειμαι, σε αντιθεση με ολους εσας που δεν ξερετε που σας πανε τα τεσσερα.
να ένα ωραίο κείμενο
https://athens.indymedia.org/front.p...cle_id=1345341
Ayto to thread einai toso ma toso 8libero.. Me pianei kata8lipsh otan diabazw tis malakies pou grafete me ry8mous polybolou. Oi dromoi den einai ghpedo, alla eseis eisaste opadoi xwris kan na to 3erete.
EDIT: inb4 "Ω! γράφει γκρήκλις."
Κάλκι, λες ότι άξιζε τον θάνατο κάποιος επειδή συμμετείχε στην περιφρούρηση και ήταν στέλεχος του ΚΚΕ. Επαναλαμβάνω, λες ότι άξιζε τον θάνατο κάποιος επειδή συμμετείχε στην περιφρούρηση και ήταν στέλεχος του ΚΚΕ. Δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει αυτή η ανάγκη σου να προβοκάρεις και να παρουσιάζεσαι ως ο νέος Νετσάγιεφ αλλά ελπίζω να κατανοείς πόσο βαθιές μαλακίες λες.
αφού είναι σε πόλεμο ο άνθρωπος. ο οικοδόμος είναι το αυτονόητο θύμα ενός πολέμου που κήρυξε το ΚΚΕ. κάλκι η μαμά σου ξέρει ότι είσαι σε πόλεμο με το ΚΚΕ;
ubu δεν λεω εγω τις μαλακιες. εγω εχω ορισει συνολο ανθρωπων, σκοπους και δρασεις. και λεω οτι αυτος ειναι ενας πολεμος που αφορα το πως θα ζησω ολη την υπολοιπη ζωη μου κι εγω και ολοι μας. ειναι εχθρος. γιατι λεω μαλακιες, θελει να μου πει κανεις; να δουμε ολοι εσεις τα φυντανια που θεμελιωνεστε.
Για να κάνουμε μία υπεραναλυσάρα να πούμε 1-2 προφανή πράγματα
ο δρόμος δεν είναι γήπεδο, αλλά δεν είναι και παιδική χαρά
δεν κατεβαίνουμε στην πορεία για να κάνουμε μία βόλτα με την ελπίδα να φωνάξουμε τόσο δυνατά ώστε να πουν αυτοί "πωπω σκάστε πια, μας πήρατε τ' αυτιά, πάρτε ό,τι θέλετε"
όποιος έχει στο νου του ότι μ' αυτό το κινηματικό προφίλ θα πετύχει οτιδήποτε, έστω και την μεγαλύτερη ρεφορμιστική πίπα τύπου αύξηση 0,001% στο επίδομα αντιθανάτου σ' όσους βγάζουν λιγότερα από 23€ ετησίως είναι πολύ γελασμένος
πολλώ δε μάλλον όταν ο κόσμος βγαίνει με πιο ανατρεπτικά και λιγότερο συντεχνιακά αιτήματα όπως π.χ. πτώση κυβέρνησης, άρση των μέτρων του ΔΝΤ, άμεση δημοκρατία (για κάποιους), σοσιαλισμό (τον πραγματικό εννοώ, αυτόν που θέλουν οι αριστεροί) κ.τ.λ.
αυτά, και σόρι για το πατερναλιστικό ύφος αλλά μόνο παιδάκια μπορούν να πιστεύουν κάτι τέτοιο, δε θα κερδηθούν με δυνατά συνθήματα και πολυάνθρωπες βόλτες γύρω απ' τη βουλή. όποιος το πιστεύει αυτό είναι βλάκας, το ξαναλέω για έμφαση.
Τώρα το γεγονός ότι εγώ και το οποιοδήποτε φρικιό μ' ένα τυπικό δείγμα αριστερού (εαακ, ανταρσυα, λοιποί) ή απεργού (ΠΟΕ-ΟΤΑ, επισιτισμός, ΔΕΗ κτλ) διαφωνούμε στην ουτοπία που έχουμε ως μοντέλο για τη στόχευση των δράσεών μας συνολικότερα (έπεται λοιπόν και στη μορφή που θέλουμε να έχει το κίνημα στο δρόμο) δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε εκεί, έστω και στοιχειωδώς, τουλάχιστον. Και τέτοιες συνεργασίες προκύπτουν και αυτόματα εκείνη την ώρα των κινητοποιήσεων, χωρίς πρότερη συνεννόηση, από την αναγκαιότητα της στιγμής:
Πιχί
1.) έχει αποφασίσει η πορεία να πάει από το Α στο Β και στο ενδιάμεσο σημείο P βρίσκεται εμπόδιο. Το εμπόδιο πρέπει να απομακρυνθεί, με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Αν το εμπόδιο της πορείας είναι δυνάμεις καταστολής και δεις ότι η πορεία έχει αρκετή μαζικότητα και δυναμική για να πετύχει κάτι, συγκρούεσαι μ' αυτές και αμφισβητείς την εξουσία τους άμεσα, αν είστε 40 παλικάρια από τη λιβαδειά κ έχει 5 διμοιρίες, δεν είσαι ιερομάρτυρας κανενός, τα μαζεύεις και φεύγεις.
2.) γίνεται προσπάθεια περικύκλωσης της πορείας από ΜΑΤ και πρέπει να στηθούν γραμμές με παλούκια στις άκρες του δρόμου που θα την εμποδίσουν
3.) οι μπάτσοι τρέχουν από πίσω από το μπλοκ πετώντας χημικά και πρέπει να στηθούν φλεγόμενοι κάδοι κλπ ως οδοφράγματα που θα καθυστερήσουν το κηνυγητό
Το πιο απλό όμως βήμα συνεργασίας το οποίο περιμένεις πάντα από οποιονδήποτε βρίσκεται μαζί σου στις κινητοποιήσεις εκείνη τη στιγμή είναι να βλέπεις ένα μπλοκ ανθρώπων να έχει μέτωπο προς τον αντίπαλο και πλάτη προς εσένα
Απ' τη στιγμή που κάποιος γυρνά μετωπικά εναντίον σου με σκοπό να σ' εμποδίσει, κάνει μία ξεκάθαρη επιλογή, επιλέγει να καταστείλει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μη συγκρουστείς και μ' αυτόν, όταν οι λόγοι που σε ωθούν να συγκρουστείς με την καταστολή δεν είναι κάνα φετίχ (ή αν είναι δεν πρέπει συγκρούεσαι γι' αυτό), αλλά είναι ακριβώς το γεγονός ότι αντιπαλεύεται εκείνη την ώρα το κίνημα και τη δράση του.
Με άλλα λόγια δε συγκρουόμαστε με τους μπάτσους μόνο επειδή είναι μπάτσοι και βγάζουμε την επαναστατική μας γκάβλα (για μένα αυτό δε θα 'πρεπε να συμβαίνει καθόλου). Συγκρουόμαστε γιατί εκείνη την ώρα είναι εναντίον μας και προσπαθούν να προστατέψουν αυτό και αυτούς που μας γαμάνε τη ζωή. Αν δεν είναι μπάτσοι αυτοί οι προστάτες αλλά είναι κάποιοι άλλοι δεν είναι λογικό να υπάρξει σύγκρουση και μ' αυτούς;
Σύγκρουση τώρα με ποιους όρους; Αυτό το ερώτημα δε νομίζω να το 'χει λήξει κανείς μέσα του, γιατί ποτέ δεν είχε το ΚΚΕ-and-friends τόσο ξεκάθαρη αντιδραστική στάση στο δρόμο, προτιμούσε ως τώρα να σαμποτάρει παθητικά το κίνημα, αυτή η ενεργητική συμπόρευση με την αστική "δημοκρατία" δεν είχε ξανασυμβεί.
Και για να μη γράφω σεντόνια με αυτονόητες μαλακίες, πάρτε λίγο οπτικοακουστικό υλικό που τα λέει πιο εύγλωττα
http://i.imgur.com/W6PJx.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Td1nOjqm3L4
Κοίτα, καταρχήν εγώ είμαι φλώρος ανθρωπιστής και θεωρώ ότι κανείς δεν αξίζει τον θάνατο, ακόμα και αν είναι χρυσαυγίτης ή ο ίδιος ο Anders Breivik. Οπότε σε εμένα προσωπικά το να λες ότι κάποιος άξιζει να πεθάνει επειδή είναι μέλος ή στέλεχος του ΚΚΕ ακούγεται πέρα ως πέρα αστείο και παιδιάστικο.
Σε πολιτικό επίπεδο τώρα, προφανώς και αυτά που έκανε χθες το ΚΚΕ είναι απαράδεκτα, αλλά το στοίχημα είναι να τους ξεπεράσεις με πολιτικούς όρους, όχι να τους κάψεις ζωντανούς. Όπως πολλές φορές στο παρελθόν το κίνημα ξεπέρασε το ΚΚΕ και το ανάγκασε να αλλάξει γραμμή και μάλιστα έσπασε και κόσμο από τη βάση του, έτσι πρέπει να γίνει και τώρα. Το να προσπαθήσεις να τους κάψεις ζωνταντούς, πέρα από το ότι σε κάνει απάνθρωπο καθίκι που πρέπει να συλληφθεί και να καταδικαστεί, τι ακριβώς προσφέρει στο κίνημα;
έλα μαλάκα μηδενισμός -αναρχία 1-0 και founder ως ρήμα
Ναι, να συγκρουστείς, αλλά δε γίνεται η απάντησή σου να είναι τόσο δυσανάλογη με τα γεγονότα, όπως ήταν η επίθεση με μάρμαρα και μολώτοφ. Στην τελική, το γεγονός ότι κακήν κακώς το ΠΑΜΕ κατέλαβε τον συγκεκριμένο χώρο δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ως προς την επίτευξη του σκοπού των διαδηλώσεων. Δηλ. το ζήτημα είναι ποιος θα κάτσει μπροστά από την Βουλή ή η μαζικότητα της διαδήλωσης;
είπα και πριν αλλά εξηγούμαι ξανά: ο σκοπός της διαδήλωσης δεν είναι η μαζικότητα, είναι η επίτευξη ενός κινηματικού στόχου, όπως π.χ. η ανατροπή μίας απόφασης "από τα πάνω" που σου γαμάει τη ζωή.
Η μαζικότητα είναι το ΜΕΣΟ με το οποίο η διεκδίκηση αυτή μπορεί να έχει αποτέλεσμα απέναντι στην καταστολή.
Δε θα πρέπει να συγχέεται με το στόχο. Δλδ προτιμώ μία πορεία 1000 ατόμων που θα καταφέρει να ρίξει ένα οδόφραγμα από πλεξιγκλας, θα καταστρέψει 2-3 κάμερες τραπεζών, θα κάνει δυο τρεις διμοιρίες να υποχωρήσουν και θα προστατέψει τον εαυτό της από το "Π", παρά μία πορεία 10.000 ατόμων που θα κάνει μια παρέλαση μπροστά στη βουλή, θα την κοιτάξει με αποστροφή για κάνα δεκάλεπτο, θα φωνάξει "τι θα γίνει - χαμός" απ' έξω της και θα φύγει.
Συν το ότι άλλο το συνδικαλιστικό κομπρεμί "φύγε τώρα με το πανώ σου να βγω εγώ να φανούμε όλοι" - "όχι δε φεύγω είσαι ρεφόρμα/λίτης/χρυσαυγίτης" άλλο το "δε θα περάσεις από δω, εδώ είναι το ΠΑΜΕ, δείξε μου κομματική ταυτότητα, άντε και γαμήσου φύγε, πάρε και μια καδρονιά"
απαντηση δυσαναλογη με τα γεγονοτα λοιπον
http://athens.indymedia.org/local/we...ds/5hmfcbo.jpg
να σημειωσουμε οτι ο χρηστης ρεγκιουλαρπωλ εχει εκφραστει ανοιχτα πολλες φορες κατα της βιας και υποθετω δεν θα αλλαξε αποψη ετσι για το φετιχ της υποθεσης. αποθηκευστε σ'οτι εχει απομεινει απ'τα μυαλα σας το αποπανω ποστ. ηλιθιοι.
Kanane kai kyklwtikes epitheseis ta anyperaspista amynwmena thymata tou PAME. Psofos re.
συγκρούσεις μηχανισμών, που ανεξάρτητα του ποιος τις έφαγε, επιβεβαιώνονται και οι δύο στον πανομοιότυπο σεχταρισμό τους.
πολιτική δολοφονία και αίμα στα χέρια της σιχαμένης κυβέρνησης.
χιλιάδες κόσμου που (το βασικότερο) ξεπερνάει δεκάδες φορές σε όγκο τους προαναφερθέντες μηχανισμούς και τις επιρροές των, και παρέμεινε εκεί για να αντισταθεί αφότου αυτοί αποχώρησαν.
η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί.
Όχι. Ο στόχος επιτυγχάνεται στη πραγματικότητα με την απεργία. Ο σκοπός της διαδήλωσης είναι η μαζικότητα καθώς λειτουργεί καταλυτικά σε επικοινωνιακό επίπεδο και οι ανατροπές των αποφάσεων είναι εφικτές μόνο μέσω πολιτικών δημοκρατικών διαδικασιών. Και καμία πορεία να μη γινόταν, αν συνειδητοποιήσεις πως έχεις άτομα με 20+ μέρες απεργίας φέτος, δηλαδή που έχουν χάσει έναν ολόκληρο μισθό, να συμμετέχουν ΑΚΟΜΑ σε απεργίες, καταλαβαίνεις πως το κίνημα είναι πανίσχυρο.
ξεχασα ν'απαντησω σ'αυτο btw
δεν ειπα ποτε οτι αξιζει να πεθανει, σε αλλη βαση το θετω, οχι σε ζητηματα αξιων. οπως και να'χει ο ανθρωπισμος ειναι αποψη, οχι αξιωμα.
"πολιτικους ορους". με "πολιτικους ορους" (ορος με πολυ πιο ευρυ περιεχομενο απ'αυτο που σας σερβιρουν τα ζωα που εχετε για ηγετες) το κκε ειναι ηδη ξεπερασμενο. ξεπερασμενο πως: πολυ απλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει οτι αποτελει μονοδρομο της αγωνιστικης δρασης του κοσμου. αποτελει πλεον μια σκετη πολιτικη αποψη, ενα συνολο ανθρωπων με συγκεκριμενες ηθικες και συμφεροντα. πλεον εχει ανταγωνιστικο ρολο με τα αλλα κινηματα. συνεπως, δεν θετει πια το διλημμα αν πολιτικα εισαι κκε ή οχι-κκε. μπορεις να εισαι χαζος ναριτης, μουλας, ουγκαμπαχαλος, αυτονομος (κλεισμενος στο μαγαζακι), αυτονομος (αγωνιστης), αναρχικος χαλαρος, αναρχικος σοβαρος, να συμμετεχεις μονο σε δρασεις σχετικα με την εργασια σου κ.α. ο λογος που ολοι αυτοι*, ενιοτε μπορουν να συνεννοηθουν μεταξυ τους στην αναγκη της διεκδικησης αλλα παντα βρισκονται εχθροι με το κκε; ειναι δυνατον με ολα αυτα να πει κανενας ηλιθιος οτι αυτο ειναι αποτελεσμα της αστικης προπαγανδας; ή απλα - με ολα τα δεδομενα που εχουμε για την πολιτικη του σταση - οφειλετε πλεον να αποδεχθειτε οτι για το κκε μιλαμε με τους ιδιους ορους που χρησιμοποιουμε για το κρατος, τους μπατσους, το λαος και την ακροδεξια; κοινως μιλαμε για εμπρακτη αναμετρηση.
*εκτος του ουγκαμπαχαλου και του αυτονομου (κλεισμενου στο μαγαζακι) που ουτως η αλλως κανεις τους δεν εχει πολιτικη υποσταση. ο πρωτος εχει κοινωνικη, ο δευτερος ουτε κι αυτη.
και καλα τωρα, τυποι σαν τον σταμ που δεν ξερουν απο που τους τρεχουν - ιδια ταξικη θεση με ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους κνιτες που ξερω - ειναι λογικο να θελουν να υπερασπιστουν την αστικη δημοκρατια και τον συντηρητισμο, αρα το κκε ως οργανο διασφαλισης της. ολοι οι υπολοιποι αριστεροι πως ακριβως μπορειτε να μην αποδεχεστε αυτη την εχθρικη θεση απ'την στιγμη που οι φορεις σας σχηματιστηκαν ακριβως λογω της αντιδραστικης "μεταστροφης" (γελαω με την αφελεια σας) του κκε;
ντάξει ρε συ κάλκι είναι επιοικώς τραγικοί, κι εσύ πρέπει να λές σκατά στον τάφο του ας πόυμε; έλεος δηλαδή
κι όσο για τον ποιον αγώνα - inb4 γαμησέ τα- ο βιοπορισμός είναι κι αυτός, οικοδόμος ήταν όχι εργολάβος
ολα βιοπορισμος ειναι στα κατωτερα στρωματα χαιρω πολυ. το θεμα ειναι τι κανεις, αυτο δημιουργει τα στρατοπεδα.
Γιάννη, ισως δεν καταλαβα καλα τι έγραψες, αλλά δεν άλλαξα γνώμη, παραμενω 100% κατά της βίας, ειδικά μεταξύ των διαδηλωτών, και δεν εννοούσα ότι αυτά τα επεισόδια (πέτρες και μολότοφ προς το ΠΑΜΕ) δικαιολογούνται λόγω της αισχρά προκλητικής στάσης του ΠΑΜΕ. Στο σχόλιο του Deggial που μου φάνηκε μονόπλευρο, απάντησα με την φωτογραφία.
δεν υπάρχουν στρατόπεδα, η νοοτροπία είναι η ίδια.ο εαυτός μου που τα ξέρει όλα και θα κάνει ότι πρέπει με όσους έχει μαζί του και θα ρίξει και καδρονιά σε όποιον φέρει αντίρρηση.στο πολιτικό επίπεδο καθαρά, να πάνε να γαμηθούν όλοι, τις παίξανε στο σύνταγμα, την κάνανε και μαζί τους δεν πήγε κανένας από δεκάδες χιλιάδες κόσμου.
προχτές τα κλαμμένα σήμερα από το ξύλο που φάγανε μαύρα αγόρια στέλνανε στο νοσοκομείο καθηγητές της όλμε.χτες ήταν η σειρά του πάμε με άσχετους τύπους από το δεν πληρώνω.όλοι αυτοί είναι πολιτικές κότες που φοβούνται να βάλουν στον κόσμο τα σχέδια τους γιατί είναι όλα αποτυχημένα.
Και τελοσπάντων στην πούτσα μου τι θεωρείς ως ταξική μου θέση (ούτε καν εισόδημα υπάρχει που το δικαιολογεί αυτό, αν και το εισόδημα δεν ορίζει τάξη, σωστά; ).
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από γκρούπα του ευατού σου, είσαι πολύ μπλα μπλα αλλά στην αντιπαράθεση μόνο λούμπεν ("θα σου κάψουμε το αμάξι", "είπε ο μικροαστός" κλπ). Κάνε την αυτοκριτική σου.
δεν σου λεω~!
Παυλο προφανως. ουτε εγω θα διαφωνησω οτι ειναι κτηνωδης κατασταση κι ας την θεωρω αναγκαιο μεσο για καποια πραγματα. ωστοσο "ειμαι κατα της βιας" δεν σημαινει "λεω μαλακιες ασχετες με την πραγματικοτητα".
γκριφφιθ δεν εχει πρωτοετεις εδω, σταματα να ρητορευεις.
οχι τοσο απλα, το εισοδημα δεν το βαζεις στην τραπεζα και το αφηνεις εκει, απο ενα σημειο και μετα παιρνεις τα λεφτα σου και τα ριχνεις σε ενα μαγαζακι ή τα κανεις μετοχες σε κατι μεγαλυτερο ή αγοραζεις ακινητα και τα νοικιαζεις, οριζεται λοιπον η ταξικη σου θεση.
εκτος αυτου, αμφισβητω οτι το εισοδημα σου δεν σου επιτρεπει να εισαι τουλαχιστον μεσοαστος = αφεντικο μερικων υπαλληλων ή υψηλομισθος εργαζομενος σε θεση με υφισταμενους.
δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι ειπα στα σοβαρα οτι θα καψω το αμαξι του φαντομ. και επειδη δεν ειμαι στο κκε δεν σημαινει οτι δεν εχω ενεργο πολιτικη δραση και συμμετοχη. εσυ αγορινα μου δεν εισαι που-θε-να. που.θε.να. συρε και γαμησου λοιπον.Quote:
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από γκρούπα του ευατού σου, είσαι πολύ μπλα μπλα αλλά στην αντιπαράθεση μόνο λούμπεν ("θα σου κάψουμε το αμάξι", "είπε ο μικροαστός" κλπ). Κάνε την αυτοκριτική σου.
κατι διαβασες λαθος.
υπάρχουνε δύο είδη εξουσιαστικής επιβολής στη φάση που έγινε χτες. Η μάλλον, να το πω διαφορετικά, η κάθε φραξιά ουσιαστικά προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη της για το πώς πρέπει να λειτουργήσουνε τα πράγματα σε μία ευρύτερη μάζα διαδηλωτών. Αυτό σας κάνει ένοχους και τους δύο, πρώτον επειδή δεν προσπαθείτε αρκετά για να βρείτε μία κοινή πολιτική δράση και δεύτερον επειδή την εξασκείτε με τρόπο που πρακτικά κάνει χειρότερα τα πράγματα για όλους.
1ον Οι αναρχικοί δε θέλουν να κάψουν απλά ένα δύο κάμερες (χαρμπρίνγκερ) θέλουν βίαιη επανάστα εδώ και τώρα, καλάζνικοφ και τρύπα στο μέτωπο του βενιζέλου και καλά κάνουν, λέμε τώρα. Δεν έχουν δικαίωμα όμως να υποχρεώσουν τον υπόλοιπο κόσμο να εξασκήσει βία (που αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους) ούτε να διαλύουν μία συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων ατόμων και να τους κάνουνε να τρέχουν εδώ και κει κηνυγημένοι από μπάτσους και να πεθάνουν από ανακοπή. Αφού θέλουν επανάστα να την κάνουν ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΟΥ, σε ένα χώρο που δεν υπάρχουν άνθρωποι που δε γουστάρουν βία και θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Βίτσιο τους ρε ρατ πόιζον, είμαστε κότες και γουστάρουμε.
2ον. Βαριέμαι να γράφω για το πάμε, τα ξέρετε και εσείς καλύτερα, και όντως πηγαίνουν όλο και πιο σταλινικά και εξουσιαστικά όσο περνάει ο καιρός. Τουλάχιστον παίρνουνε πιο ανθρώπινες επιλογές μέχρι τώρα πάντως.
διάβασα οτι όταν έχεις καταθέσεις, δεν τις αφήνεις εκει, τις παίρνεις, αγοράζεις κάνα διαμέρισμα και το νοικιάζεις ή τις κάνεις μαγαζί ή μετοχές κλπ άρα είσαι μεση τάξη. μπορεί να κατάλαβα λάθος βεβαια, είμαι μόλις στο δεύτερο καφέ
ποσο ζωα πια ?ποσο? οι αμοιβαδες εχουν περισσοτερο μυαλο κ ηθικη. πρεπει να εχεις τελειως σκατα στο κεφαλι σου , για να μπαινεις στα αμφιθεατρα σημερα και στις αιθουσες, κανοντας ενα θλιβερο μνημοσυνο σε αυτον που εφυγε κ ψαχνοντας να αποδωσεις ευθυνες στα τυφλα. μαλακες κνιτες κ μασιτες ειστε τελειως για τον πουτσο που εχετε κ μουτρα κ βγαινετε κ απειλειτε κοσμο με ξυλο. κωλοζωα, σας εχει φτασει το σκατο στην καλτσα απο το φοβο κ κυκλοφορειτε 4-4 .