Quote Originally Posted by Khalkji View Post
ubu δεν λεω εγω τις μαλακιες. εγω εχω ορισει συνολο ανθρωπων, σκοπους και δρασεις. και λεω οτι αυτος ειναι ενας πολεμος που αφορα το πως θα ζησω ολη την υπολοιπη ζωη μου κι εγω και ολοι μας. ειναι εχθρος. γιατι λεω μαλακιες, θελει να μου πει κανεις; να δουμε ολοι εσεις τα φυντανια που θεμελιωνεστε.
Κοίτα, καταρχήν εγώ είμαι φλώρος ανθρωπιστής και θεωρώ ότι κανείς δεν αξίζει τον θάνατο, ακόμα και αν είναι χρυσαυγίτης ή ο ίδιος ο Anders Breivik. Οπότε σε εμένα προσωπικά το να λες ότι κάποιος άξιζει να πεθάνει επειδή είναι μέλος ή στέλεχος του ΚΚΕ ακούγεται πέρα ως πέρα αστείο και παιδιάστικο.

Σε πολιτικό επίπεδο τώρα, προφανώς και αυτά που έκανε χθες το ΚΚΕ είναι απαράδεκτα, αλλά το στοίχημα είναι να τους ξεπεράσεις με πολιτικούς όρους, όχι να τους κάψεις ζωντανούς. Όπως πολλές φορές στο παρελθόν το κίνημα ξεπέρασε το ΚΚΕ και το ανάγκασε να αλλάξει γραμμή και μάλιστα έσπασε και κόσμο από τη βάση του, έτσι πρέπει να γίνει και τώρα. Το να προσπαθήσεις να τους κάψεις ζωνταντούς, πέρα από το ότι σε κάνει απάνθρωπο καθίκι που πρέπει να συλληφθεί και να καταδικαστεί, τι ακριβώς προσφέρει στο κίνημα;