Χριστουγεννιάτικο τζαμ:
http://i66.photobucket.com/albums/h2...roulis/1-2.jpg
Printable View
Χριστουγεννιάτικο τζαμ:
http://i66.photobucket.com/albums/h2...roulis/1-2.jpg
Από χορό καλά τα πάτε, κιθάρα παίζετε καθόλου; :D
Χαχαχ εγώ τη δικιά μου την αφήνω στο stand με το λαιμό κόντρα, για τους άλλους δεν ξέρω ;)
Τζαμάρισμα-παρτούζα ήταν αυτό, υπάρχει και ηχογραφημένο ντοκουμέντο: http://www.myspace.com/velayatfaqih (bang-utot) το κομμάτι. Εγώ δυστυχώς δε συμμετείχα σε αυτό :(
νεο πράμα σήμερα:
Βιετναμέζικη Jaw harp
Gopichord (ο τύπος μου είπε οτι είναι γνωστο κ ως "το μονόχορδο της Βενγκάλης")
κ το αγαπημένο μου:
Shruti Box
:touched:
ρε απο που ολα αυτα?? :-| τρελο μπιχλιμπιδι το πρωτο
Δεν ξέρω, δεν παίζουμε μέταλ.
Η μία κιθάρα βασικά (η sg στο πάτωμα) δεν παίζει καν, μόνο μικροφωνισμούς σε λούπες βγάζει.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν φταίει το οτι είμαι κομπλεξικός ή κωλόγερας. Αλλά ποστάρεις μια φώτο με γαμάτα όργανα και οι ήχοι που ποστάρεις από όλο αυτό είναι ένα ζχχχχχχχζχζχχχ. Δεν ξέρω αν είστε πολύ μπροστά αλλά μην το κάνεις αυτό.
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με γκούντ σαν.
Γούστα i guess...
Συμφωνώ και με Good Son αλλά εντάξει, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο χρόνο του (οι γείτονες την πληρώνουν έτσι κ αλλιώς :P). Δε νομίζω να μου κάνει όρεξη να παίξω ποτέ έτσι, έχω όμως πειραματιστεί αρκετά έτσι και μαθαίνεις αρκετά τα πετάλια με αυτό τον τρόπο.
Οι ήχοι που πόσταρα από "όλο αυτό" είναι το συγκεκριμένο κομμάτι που ανέφερα. Αν δε γουστάρεις έχει καλώς, εγώ που γουστάρω Fuck Buttons πχ το βρίσκω τέλειο.
Αν σε πιάνει ο εγωισμός επειδή βλέπεις κιθάρες αλλά δεν ακούς αυτό που θες να ακούσεις τότε φαντάσου ότι είναι άλλα όργανα, τι να σου πω. Αν σε πιάνει δε ο εγωισμός επειδή νοιώθεις ότι το κατέχεις απείρως περισσότερο απ'ότι αυτοί που παίζουν αυτό που ακούς, πάλι δε μπορώ να σου πω κάτι. Γενικά δε μπορώ να καταλάβω τι σε εκνευρίζει, βρες το μόνος σου και πες μου, πάντως αυτό με το "ζχχχζχχ" ήταν άστοχο.
eipame,gousta einai afta. alloi exoun ki8ares sto patwma,kai alloi den exoun ka8olou. prepei na ton sapisoume sto ksilo px gia na tou paroume thn ki8ara? an 8elei to paidi na exei ki8aras gia na vgazei hxous apo vhxa 8a mporouse na stamathsei na pairnei Mucothiol. Alla dikaiwma tou. [/zhlia]
Σταμ. Καταρχάς σόρυ που δεν σε είδα σαλονίκη αλλά την μια μέρα που θα βρισκόμασταν όλοι μαζί έγινα λιώμα από νωρίς.
Επίσης. Εγώ άκουσα ένα προφίλ στο μαησπέης. 2 κόμμάτια έβαλα από τα 3 και δεν τα άκουσα ολόκληρα. Άκουσα αρκετό μέρος τους, τα προχώρησα παρακάτω και άκουγα το ίδιο. Δεν νομίζω να είχε κάποια έκπληξη ανάμεσα. Η παρατήρησή μου δέν έχει να κάνει με γούστα. Επίσης δεν ξέρω τί είναι fuck buttons. Παραβλέπω λοιπόν το οτι στην πλειοψηφία τους τα άτομα που κάνουν τέτοια τζαμ είναι άτομα χωρίς μουσική παιδεία που πάνε να κάνουν κάτι που στον χώρο της μουσικής έγινε μετά από αιώνες εξέλιξης της μουσικής θεωρίας, όπως επίσης το γεγονός οτι είναι άτομα που "ψάχνονται στην φάση" και λέω τα εξής.
Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί για ένα αποτέλεσμα που είναι θόρυβος να έχεις εξοπλισμό τόσων ευρώ. Δλδ οκ αν κοστολογήσεις τον εξοπλισμό της πικ είσαι κοντα στα 4000 (?).
Οι ερμηνείες μου είναι:
-Το κάνεις για να τρολλάρεις όσους θα αντιδράσουν όπως εγώ τώρα. Οκ το κατάφερες αλλά δεν νομίζω να ξόδευες τόσα λευτά για κάτι τέτοιο.
-Είσαι επηρεασμένος από το "στατους" μια γκίμπσον κιθάρας κλπ κάτι ανάλογο με τον νιούροσκαρ που από ότι ξέρω δεν παίζει καιρό μπάσο είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και πήρε sound city προφανώς γιατί το χουν οι stonerades.
Επίσης δεν είναι καθόλου άστοχο το ότι έχεις τόσο ακριβά όργανά για να βγάλεις τέτοιο αποτέλεσμα.
Εν κατακλείδι, και να είχα όλα αυτά τα όργανα μαζί, πάλι "κρίμα" θα έλεγα. Δηλαδή πραγματικά, καθίστε μελετήστε και κάντε μουσική αντί για δοκιμές πεταλιών. Και αυτό καλό είναι αλλά όχι μόνο του και κατ' ευθείαν.
κ είσαι κ σίγουρος ότι έχεις δίκιο για όλα αυτά τρομάρα σου
βγάλε κ άλλα κόμπλεξ
μπορείς.
Πάρη, καταρχήν αν όλα αυτά τα πράγματα στη φώτο ήταν δικά μου και όχι 3-4 ατόμων μαζί, τότε θα ήμουν ευτυχισμένος.
Επίσης ναι δεν έχουμε μουσική παιδεία, μαζευόμαστε όλοι μαζί και σε μία τονική κάνουμε ήχους που εμάς τουλάχιστον μας εξιτάρουν, δε βλέπω που είναι το κακό σε αυτό.
Όσον αφορά το "γιατί", μπορεί να είμαι κουλός αλλά ξέρω τι θα πει gibson, τι θα πει fuzz, marshall, orange κλπ. Ξέρω και επειδή ξέρω αυτό αποτυπώνεται στο παίξιμό μου, όταν αυτό είναι δυνατόν. Ο καθένας ως εκεί που μπορεί και γουστάρει στην τελική. Και τεσπα όλα αυτά γιατί ανέβασα μία φώτο με ωραία όργανα :(
http://www.myspace.com/fuckbuttons πάρε άκου.
το "κόμπλεξ" σε πείραξε? θα μπορούσα να το πω κ αλλιώς.
θες να αρχίσουμε τώρα αυτή την κουβέντα κ από δω μέσα κ όλας?
βαριέμαι να γράφω, βαριέμαι να διαβάσω κ αυτά που θα γράψεις
αν τα πούμε ποτές από κοντά να μιλήσουμε όση ώρα θες
σουώλεν πες κάτι συγκεκριμένο αλλιώς βούλωνε. "για όλα αυτά" (ποιά?) και "βαριέμαι" και τέτοια τα ακούω βερεσέ.
Σταμ, με το αποτέλεσμα που παρουσιάζεις και αυτά που δείχνεις, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο (οτι ξέρεις τί είναι μπλαμπλα). Τουλάχιστον όχι σε μένα. Ξαναλέω βέβαια ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε πράγματι πολύ μπροστά και να μην σας καταλαβαίνω. Και αυτό χωρίς ίχνος ειρωνίας. Όλα αυτά τα λέω συναρτήσει αυτού που υπονοεί ο κόρονερ (θαρρώ). Οτι αναλώνεστε σε πετάλια, εξοπλισμούς κλπ και από μουσική - παίξιμο δεν μελετάτε κάτι.
Όσο για το πρόβλημα - ξαναλέω - εντοπίζεται στο ότι για το "χζζχχζχχζχζχ" δεν χρειάζεται αυτός ο εξοπλισμός. Τώρα αν εσείς καβλώνετε με το να βγάζετε ήχους - θορύβους και μάλιστα να χρησιμοποιείτε και ακριβό εξοπλισμό για αυτό, τότε οκ, μέσα κάντε το. Απλά δεν παύω να το θεωρώ μαλακία.
Εγώ απλά θα πω ότι το όργανο το παίρνεις προτίστως για σένα, για να γουστάρεις όταν παίζεις (ή όταν κάνεις ζζζζζχχζζζζζχ) και ένα καλό όργανο βοηθάει σ'αυτό τον τομέα ακόμα και αν δεν κατέχεις πολλά από μουσική.
Όπως την βρίσκει ο καθένας στην τελική...
http://blogs.walkerart.org/offcenter.../03/1097-1.jpg
Σκεφτομαι να παιζαν με τρεις line 6!
ti sugkrineis twra re.
Γιατι ρε? 3 line 6 δυνατα επι σκηνης, τερμα απο το p.a. το ιδιο θα βγαινε. Και οχι λες πολ. Και με μια σκουαιερ τα ιδια θα καν.
τώρα κλαίμε τα λεφτά που χάλασαν οι βέλαγιατ ή βρήκαμε ευκαιρία να σνομπάρουμε ένα είδος που ούτε πολυκατέχουμε ούτε μας ενδιαφέρει;
Πάρη επειδή τζάμπα συζητάμε, και επειδή η συζήτηση κινείται γύρω από 2 άξονες απ'ότι κατάλαβα:
Ναι, ο εξοπλισμός είναι ακριβώς συνολικά, όμως ξέροουμε να τον χρησιμοποιούμε και ξέρουμε το τι κάνει τι πολύ καλά, και όχι, δεν είμαστε πολύ μπροστά, παίζουμε κάτι άλλο, αυτά. Τώρα το αν αυτό που ακούς σου ακούγεται επίπεδο, ίσως είναι απλά επειδή δε μπορείς να εντοπίσεις στοιχεία σε έναν ήχο που δε σε ενδιαφέρει καθόλου, και δεν το λέω με καμία ειρωνία.
Εν τω μεταξύ wtf, η κανονική μου μπάντα είναι ποπ δίπλα σε αυτό που πόσταρα.
Ε τώρα αν μου το φυλάς για έναν ενισχυτή 30 watt που αναγκάστηκα να παίξω οκ, όσο μπορούσα το χειρίστηκα.
Γενικά καταλάβετε ότι η αντίληψη "δεν ξέρεις το όργανο που κουβαλάς" εκτός από ελιτίστικη (λολ) είναι και χαζή.
ean to "den ksereis" to enoeis me thn ennoia to vitouozou sumfwnw. se opoiadhpote allh periptwsh eisai vlakas. epishs den anaferomane ston 30rh pou anagkastikes na paikseis.
Βαρεμάρα.
epishs mathe otan diavazeis kati na mhn eisai prokatilimenos kai vlakodws nomizeis oti kai kati egine.
Καθόλου προκατελλειμένος. Ίσως λίγο, στο επιτρεπτό. Σίγουρα λιγότερο προκατειλλημένος από κάποιον που θα ρθει να σε πει "άσχετο" στο ξεκούδουνο επειδή δεν αντιλαμβάνεται έναν ήχο.
Και φυσικά δεν έγινε τπτ, κουβέντα να χουμε να περνάει η ώρα.
αν πανε ολα καλα την αλλη βδομαδα θα αποκτησω την πρωτη κεφαλη μου με ελαχιστα λεφτα
για προβες κ οχι ηχογραφηση αν κ ποτε δεν ξερεις! καρφι κ grind :P
200 e randall rh-100 g2 τρανζιστορ απο noiz μεταχειρισμενη
http://img3.musiciansfriend.com/dbas...9/1/265691.jpg
megies, mia xara einai, eidika se ayth thn timh ;-)
thnx jezuz prin ligo kairo eixan valei sta idia lefta kapoion to idio kefali 300 watt :P
thathela na prolavw alla k pali...tin alli tetarti tha ton exw!
Πω ρε γμτ, έχασα επειδόδια όσο έλειπα. Δε πειράζει. Γω πάντως γουστάρω να παίζω και να χορεύω άμα λάχει.
Μεγειές τραχανάκο!!!