κ είσαι κ σίγουρος ότι έχεις δίκιο για όλα αυτά τρομάρα σου
βγάλε κ άλλα κόμπλεξ
μπορείς.
κ είσαι κ σίγουρος ότι έχεις δίκιο για όλα αυτά τρομάρα σου
βγάλε κ άλλα κόμπλεξ
μπορείς.
I must have some booze. I demand to have some booze
Πάρη, καταρχήν αν όλα αυτά τα πράγματα στη φώτο ήταν δικά μου και όχι 3-4 ατόμων μαζί, τότε θα ήμουν ευτυχισμένος.
Επίσης ναι δεν έχουμε μουσική παιδεία, μαζευόμαστε όλοι μαζί και σε μία τονική κάνουμε ήχους που εμάς τουλάχιστον μας εξιτάρουν, δε βλέπω που είναι το κακό σε αυτό.
Όσον αφορά το "γιατί", μπορεί να είμαι κουλός αλλά ξέρω τι θα πει gibson, τι θα πει fuzz, marshall, orange κλπ. Ξέρω και επειδή ξέρω αυτό αποτυπώνεται στο παίξιμό μου, όταν αυτό είναι δυνατόν. Ο καθένας ως εκεί που μπορεί και γουστάρει στην τελική. Και τεσπα όλα αυτά γιατί ανέβασα μία φώτο με ωραία όργανα
http://www.myspace.com/fuckbuttons πάρε άκου.
το "κόμπλεξ" σε πείραξε? θα μπορούσα να το πω κ αλλιώς.
θες να αρχίσουμε τώρα αυτή την κουβέντα κ από δω μέσα κ όλας?
βαριέμαι να γράφω, βαριέμαι να διαβάσω κ αυτά που θα γράψεις
αν τα πούμε ποτές από κοντά να μιλήσουμε όση ώρα θες
I must have some booze. I demand to have some booze
σουώλεν πες κάτι συγκεκριμένο αλλιώς βούλωνε. "για όλα αυτά" (ποιά?) και "βαριέμαι" και τέτοια τα ακούω βερεσέ.
Σταμ, με το αποτέλεσμα που παρουσιάζεις και αυτά που δείχνεις, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο (οτι ξέρεις τί είναι μπλαμπλα). Τουλάχιστον όχι σε μένα. Ξαναλέω βέβαια ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε πράγματι πολύ μπροστά και να μην σας καταλαβαίνω. Και αυτό χωρίς ίχνος ειρωνίας. Όλα αυτά τα λέω συναρτήσει αυτού που υπονοεί ο κόρονερ (θαρρώ). Οτι αναλώνεστε σε πετάλια, εξοπλισμούς κλπ και από μουσική - παίξιμο δεν μελετάτε κάτι.
Όσο για το πρόβλημα - ξαναλέω - εντοπίζεται στο ότι για το "χζζχχζχχζχζχ" δεν χρειάζεται αυτός ο εξοπλισμός. Τώρα αν εσείς καβλώνετε με το να βγάζετε ήχους - θορύβους και μάλιστα να χρησιμοποιείτε και ακριβό εξοπλισμό για αυτό, τότε οκ, μέσα κάντε το. Απλά δεν παύω να το θεωρώ μαλακία.
Εγώ απλά θα πω ότι το όργανο το παίρνεις προτίστως για σένα, για να γουστάρεις όταν παίζεις (ή όταν κάνεις ζζζζζχχζζζζζχ) και ένα καλό όργανο βοηθάει σ'αυτό τον τομέα ακόμα και αν δεν κατέχεις πολλά από μουσική.
Όπως την βρίσκει ο καθένας στην τελική...
We revel in our time.
τώρα κλαίμε τα λεφτά που χάλασαν οι βέλαγιατ ή βρήκαμε ευκαιρία να σνομπάρουμε ένα είδος που ούτε πολυκατέχουμε ούτε μας ενδιαφέρει;
Πάρη επειδή τζάμπα συζητάμε, και επειδή η συζήτηση κινείται γύρω από 2 άξονες απ'ότι κατάλαβα:
Ναι, ο εξοπλισμός είναι ακριβώς συνολικά, όμως ξέροουμε να τον χρησιμοποιούμε και ξέρουμε το τι κάνει τι πολύ καλά, και όχι, δεν είμαστε πολύ μπροστά, παίζουμε κάτι άλλο, αυτά. Τώρα το αν αυτό που ακούς σου ακούγεται επίπεδο, ίσως είναι απλά επειδή δε μπορείς να εντοπίσεις στοιχεία σε έναν ήχο που δε σε ενδιαφέρει καθόλου, και δεν το λέω με καμία ειρωνία.
Εν τω μεταξύ wtf, η κανονική μου μπάντα είναι ποπ δίπλα σε αυτό που πόσταρα.
Ε τώρα αν μου το φυλάς για έναν ενισχυτή 30 watt που αναγκάστηκα να παίξω οκ, όσο μπορούσα το χειρίστηκα.
Γενικά καταλάβετε ότι η αντίληψη "δεν ξέρεις το όργανο που κουβαλάς" εκτός από ελιτίστικη (λολ) είναι και χαζή.