Page 17 of 36 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 530

Thread: Ti eksoplismo exete (guitars,amps,effects etc.)

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Χριστουγεννιάτικο τζαμ:

Senior Member jezuz's Avatar

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    ρε φίλε μαζεύεις ενισχυτές και ασχολείσαι με το αντικείμενο και λες έτσι απλά οτι δεν πάς τους φέντερ ενισχυτές;
    E ti na kanw, den einai toy goystoy moy, ektos apo ayton edw, isws ama gerasw ligo akoma kai akoyw surf na arxisw na goystarw :-p
    http://www.myspace.com/cerberarec

http://www.High-Gain.com/ Your source for High-gain, Boutique, Handmade and Rare guitar amplifiers in Europe.

Bongripper Extraordinaire Om's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Χριστουγεννιάτικο τζαμ:

Ωραία φωτογραφία... Μην αφήνετε όμως έτσι τα κιθαρόνια γιατί θα γίνουν τόξα. Τρεις είστε στη μπάντα?
    Licenced to Chill.

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Από χορό καλά τα πάτε, κιθάρα παίζετε καθόλου;
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Quote Originally Posted by Om View Post
    Ωραία φωτογραφία... Μην αφήνετε όμως έτσι τα κιθαρόνια γιατί θα γίνουν τόξα. Τρεις είστε στη μπάντα?
    Χαχαχ εγώ τη δικιά μου την αφήνω στο stand με το λαιμό κόντρα, για τους άλλους δεν ξέρω

Τζαμάρισμα-παρτούζα ήταν αυτό, υπάρχει και ηχογραφημένο ντοκουμέντο: http://www.myspace.com/velayatfaqih (bang-utot) το κομμάτι. Εγώ δυστυχώς δε συμμετείχα σε αυτό

Will Teasle kontan's Avatar

νεο πράμα σήμερα:

Βιετναμέζικη Jaw harp

Gopichord (ο τύπος μου είπε οτι είναι γνωστο κ ως "το μονόχορδο της Βενγκάλης")

κ το αγαπημένο μου:

Shruti Box

καμαρωτὸς εὐνοῦχος BibleBlackBird's Avatar

ρε απο που ολα αυτα?? τρελο μπιχλιμπιδι το πρωτο

bi-curious The Good Son's Avatar

Quote Originally Posted by jezuz View Post
    ρε φίλε μαζεύεις ενισχυτές και ασχολείσαι με το αντικείμενο και λες έτσι απλά οτι δεν πάς τους φέντερ ενισχυτές;
    E ti na kanw, den einai toy goystoy moy, ektos apo ayton edw, isws ama gerasw ligo akoma kai akoyw surf na arxisw na goystarw :-p
    Επίσπευσέ το.

Επίσης στάμ, ότι είπε ο κόρονερ.

Δεν ξέρω, δεν παίζουμε μέταλ.

Η μία κιθάρα βασικά (η sg στο πάτωμα) δεν παίζει καν, μόνο μικροφωνισμούς σε λούπες βγάζει.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν φταίει το οτι είμαι κομπλεξικός ή κωλόγερας. Αλλά ποστάρεις μια φώτο με γαμάτα όργανα και οι ήχοι που ποστάρεις από όλο αυτό είναι ένα ζχχχχχχχζχζχχχ. Δεν ξέρω αν είστε πολύ μπροστά αλλά μην το κάνεις αυτό.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με γκούντ σαν.
    Γούστα i guess...

Bongripper Extraordinaire Om's Avatar

Συμφωνώ και με Good Son αλλά εντάξει, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο χρόνο του (οι γείτονες την πληρώνουν έτσι κ αλλιώς ). Δε νομίζω να μου κάνει όρεξη να παίξω ποτέ έτσι, έχω όμως πειραματιστεί αρκετά έτσι και μαθαίνεις αρκετά τα πετάλια με αυτό τον τρόπο.
    Licenced to Chill.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν φταίει το οτι είμαι κομπλεξικός ή κωλόγερας. Αλλά ποστάρεις μια φώτο με γαμάτα όργανα και οι ήχοι που ποστάρεις από όλο αυτό είναι ένα ζχχχχχχχζχζχχχ. Δεν ξέρω αν είστε πολύ μπροστά αλλά μην το κάνεις αυτό.
    Οι ήχοι που πόσταρα από "όλο αυτό" είναι το συγκεκριμένο κομμάτι που ανέφερα. Αν δε γουστάρεις έχει καλώς, εγώ που γουστάρω Fuck Buttons πχ το βρίσκω τέλειο.

Αν σε πιάνει ο εγωισμός επειδή βλέπεις κιθάρες αλλά δεν ακούς αυτό που θες να ακούσεις τότε φαντάσου ότι είναι άλλα όργανα, τι να σου πω. Αν σε πιάνει δε ο εγωισμός επειδή νοιώθεις ότι το κατέχεις απείρως περισσότερο απ'ότι αυτοί που παίζουν αυτό που ακούς, πάλι δε μπορώ να σου πω κάτι. Γενικά δε μπορώ να καταλάβω τι σε εκνευρίζει, βρες το μόνος σου και πες μου, πάντως αυτό με το "ζχχχζχχ" ήταν άστοχο.

:B HIV's Avatar

eipame,gousta einai afta. alloi exoun ki8ares sto patwma,kai alloi den exoun ka8olou. prepei na ton sapisoume sto ksilo px gia na tou paroume thn ki8ara? an 8elei to paidi na exei ki8aras gia na vgazei hxous apo vhxa 8a mporouse na stamathsei na pairnei Mucothiol. Alla dikaiwma tou. [/zhlia]
    TheMilfettes

Yes I eat cow,I am not proud.

Σταμ. Καταρχάς σόρυ που δεν σε είδα σαλονίκη αλλά την μια μέρα που θα βρισκόμασταν όλοι μαζί έγινα λιώμα από νωρίς.

Επίσης. Εγώ άκουσα ένα προφίλ στο μαησπέης. 2 κόμμάτια έβαλα από τα 3 και δεν τα άκουσα ολόκληρα. Άκουσα αρκετό μέρος τους, τα προχώρησα παρακάτω και άκουγα το ίδιο. Δεν νομίζω να είχε κάποια έκπληξη ανάμεσα. Η παρατήρησή μου δέν έχει να κάνει με γούστα. Επίσης δεν ξέρω τί είναι fuck buttons. Παραβλέπω λοιπόν το οτι στην πλειοψηφία τους τα άτομα που κάνουν τέτοια τζαμ είναι άτομα χωρίς μουσική παιδεία που πάνε να κάνουν κάτι που στον χώρο της μουσικής έγινε μετά από αιώνες εξέλιξης της μουσικής θεωρίας, όπως επίσης το γεγονός οτι είναι άτομα που "ψάχνονται στην φάση" και λέω τα εξής.

Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί για ένα αποτέλεσμα που είναι θόρυβος να έχεις εξοπλισμό τόσων ευρώ. Δλδ οκ αν κοστολογήσεις τον εξοπλισμό της πικ είσαι κοντα στα 4000 (?).
    Οι ερμηνείες μου είναι:
    -Το κάνεις για να τρολλάρεις όσους θα αντιδράσουν όπως εγώ τώρα. Οκ το κατάφερες αλλά δεν νομίζω να ξόδευες τόσα λευτά για κάτι τέτοιο.
    -Είσαι επηρεασμένος από το "στατους" μια γκίμπσον κιθάρας κλπ κάτι ανάλογο με τον νιούροσκαρ που από ότι ξέρω δεν παίζει καιρό μπάσο είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και πήρε sound city προφανώς γιατί το χουν οι stonerades.

Επίσης δεν είναι καθόλου άστοχο το ότι έχεις τόσο ακριβά όργανά για να βγάλεις τέτοιο αποτέλεσμα.
    Εν κατακλείδι, και να είχα όλα αυτά τα όργανα μαζί, πάλι "κρίμα" θα έλεγα. Δηλαδή πραγματικά, καθίστε μελετήστε και κάντε μουσική αντί για δοκιμές πεταλιών. Και αυτό καλό είναι αλλά όχι μόνο του και κατ' ευθείαν.