Μια χαρά ήταν η διαιτησία εκτός της φάσης με τον Χάινς που εκείνο το σκοτωμένο καλάθι μέτραγε.
Φυσικά με +2 και πάλι έχανε ο Όλυ.
Printable View
Μια χαρά ήταν η διαιτησία εκτός της φάσης με τον Χάινς που εκείνο το σκοτωμένο καλάθι μέτραγε.
Φυσικά με +2 και πάλι έχανε ο Όλυ.
Η τεχνική ποινή στον Άντιτς ήταν επίσης υπερβολική, και όσο να ναι 3' πριν από το τέλος αν μετρούσε του Χάινς, η διαφορά θα έπεφτε στους έξι, οπότε ίσως μιλούσαμε για άλλη ροή αγώνα. Με την τεχνική ποινή τσαντίστηκα στα αλήθεια, το άλλο εμπίπτει στο ανθρώπινο λάθος λέω
Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες έχουν από δύο "δικές τους" φάσεις έκαστες.
Το παιχνίδι με τον αστέρα αναφέρθηκε γιατί δεν είμαι ούτε στραβός, ούτε κολλημένος. Προφανώς κι έπρεπε να φύγει ο αστέρας και κατά τη γνώμη μου κι ο γαύρος χτες. Ξαναλέω δεν παίξαμε όπως έπρεπε..αυτός όμως δεν είναι λόγος για να βλέπεις αυτά τα σφυρίγματα. Σφυρίγματα όχι που κρίνουν ένα παιχνίδι, αλλά σφυρίγματα που εκνευρίζουν. Τα τρανταχτά λάθη (;) ειπώθηκαν (τεχνική ποινή, καλάθι Χαινς κλπ), αυτά που δεν ειπώθηκαν είναι η ασυλία του Διαμαντίδη και η διαφορά σε φάουλ. Πόσο εύκολα δινόταν στη μια και στην άλλη ομάδα. Όσο για τις σόδες κλπ, η Καλντέρα είναι λιγότερο γραφική..(οριακά ε;)
Απλά να πεταχτώ και να πω, αν αντί για αστέρα ήταν ο βάζελος, ακόμα κωλοδάχτυλα θα κάνανε οι μεν στους δε.
Και λογικό, και εγώ σαν ΑΕΚτζής αν έπαιρνα κύπελλο από τον αστέρα έτσι θα ντρεπόμουν, αλλά αν ήταν στην θέση του γαυροβάζελος σταρχίδιαμουκιολα!
Μπασκετικό βάζελο με διαρκείας σε αυτές τις γλοιώδεις πολυθρόνες ή/και φασίστα να μη μου φέρει η αδερφή μου για γαμπρό, και όλα τα άλλα βρίσκονται.
μουτζα απ τους εντρανσεμπεριουμ αυτου του τοπου.
οι μουντζες ειναι για τον ακραιο παραλληλισμο υποθετω
αλλα ναι, οι πολυθρονατοι ηταν υπεργλοιωδες θεαμα
Το καλάθι του Χάινς ήταν πολύ οριακό (με τίποτα "τρανταχτό λάθος" ψηλέ) και για την τεχνική δεν ξέρεις τι του έσουρε ο άλλος, είδαμε απλά τις κινήσεις των χεριών. Ακόμα και "σκληρή" να ήταν, εμπίπτει στη λογική που λέει ότι δε μπορείς να είσαι εριστικός σε γήπεδο με 17.000 "εχθρούς". Αντίστοιχα πχ στο πρώτο ματς ο παπανικολαου έπρεπε να τσιμπήσει σίγουρα μια και αυτός εκεί που έκανε τις μανούρες, αλλά δεν την έφαγε γιατί ήταν στο δικό του γήπεδο. Όπως και να 'χει όταν μιλάμε για 2 φάσεις σε αγώνα μπάσκετ, καλά έχει πάει η διαιτησία.
Εγώ δεν είδα διαφορά στα σφυρίγματα, άφηναν το φίζικαλ γκέημ που λένε και οι φιξξξερς και από τους δυο. Ειδικά τις φορές που γκρίνιαζε πχ ο σπανουλης, άντε μια να είχε δίκιο.
Νάθινμαν σε πίνκαρα, κυρίως γιατί στις πολυθρόνες κάθονται οι φίλοι του δημητρη. Αλλά "όλα τα άλλα" οκ; Τα παιδιά στη σουίτα του χοντρού είναι εντάξει; :ρ
Ναι, αυτό ακριβώς εννοούσα.
Πάντως δε μιλάνε μόνο για "2 φάσεις σε αγώνα μπάσκετ" όσοι αναφέρονται στη διαιτησία τη χθεσινή αν και εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συζήτηση, το αναφέρω μόνο για να είμαστε δίκαιοι. Ιμο, έχουν υπάρξει ορισμένες παρανοϊκές σφαγές στο ΟΑΚΑ, πράγματα που δεν έχουν σοβαρή σχέση με ό,τι (και αν) έγινε ψες οπότε δεν έχει νόημα.
-ρε συ, σιχαίνομαι τα βραστά αυγά, ξερνάω λέμε, χειρότερο πράγμα έβερ
-περισσότερο από το Μαρινάκη;;;; είσαι λόκο;;;;;
Η σοβαρή σου απάντηση (παρά τον χαβαλέ μου) με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάς κάπως σοβαρά. Θα πω κι εγώ ότι θεωρώ γελοίο το θέαμα με τις πολυθρόνες, πιθανότατα μαλάκες όσους κάθονται σε αυτές (εκτός ίσως από κάποιους που τις παίρνουν δικαιωματικά ως πρώην/νυν παίκτες και στελέχη του ΠΑΟ κλπ) και όπως είπε και ο Paul, τον παραλληλισμό σου κάπως ακραίο.
Εκτός αν δεν θεωρείς τους φασίστες κάτι τόσο κακό.
:ρ <----
Όποιος πληρώνει ΠΟΛΛΑ λεφτά για να κάθεται δίπλα στο παρκέ ώστε να μπορεί να σηκώνεται και να βρίζει παίκτες και διαιτητές (με τσάμπα μαγκιά γιατί στο δρόμο θα άλλαζε πεζοδρόμιο), είναι για το πέος.
Απάντησα πριν το έντιτ σου, αλλά δεν προσθέτω τίποτα, ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.
<3
Να πω και κάτι άλλο τώρα, για μένα πιο σημαντικό:
http://www.soccerplus.gr/article/376...ko-ton-aionion
Μένω 5 λεπτά από κει και το φροντιστήριο που δουλεύω είναι ακριβώς εκεί. Παίζει να φύγαμε με τους μαθητές μου λεπτά πριν το σκηνικό. :/
Ρε φίλε με όλη αυτή τη σαπίλα που έχει ο αθλητισμός γύρω του, όταν με ρωτάνε τα παιδιά το κλασικό "τι ομάδα είσαι;", απαντώ ότι δεν ασχολούμαι, κάνω ότι δεν ξέρω τι χρώμα έχουν οι ομάδες (το οποίο είναι κάπως ενδιαφέρον όταν πετυχαίνω μαθητή στο γήπεδο :ρ).
Αν αποφασίσουν να καταργήσουν τον επαγγελματικό και οι ομάδες να φτίαχνονται τοπικά με γεωγραφικά κριτήρια (γειτονιάς ε, όχι ΑΘΗΝΑΡΑ), θα στηρίξω με πάθος.
Σόρι, άσχετο μάλλον, αλλά σκέφτηκα ότι κινδύνεψαν τα παιδιά χωρίς να το καταλάβουμε κιόλας και ψιλοφρίκαρα.
Μου έχει τύχει να είναι αδέρφια μαθητές μου στα σταρμπακς στην Παπάγου, όταν είχαν σκάσει οι ΑΕΚτζήδες και σπάγανε τον σύνδεσμο που είναι από πάνω. Μου έδειξε η κοπέλα τα σημάδια απο μαχαίρι που είχε το βιβλίο της πάνω, γιατί το έβαλε μπροστά της να προσατευτεί προσπαθώντας να φύγει. Ε.
Rant.
Πάντα μιλάω πολύ σοβαρά, τόσο σοβαρά μάλιστα που πολλές φορές πατάω πολύ νωρίς το post reply πριν προλάβω να εκφράσω πλήρως την αποψάρα μου, όπως καλή ώρα τώρα οπότε και χρειάστηκε το edit.
Επειδή ανησυχώ όμως που το θρεντ από το ματς του μπάσκετ γύρισε στο Μαρινάκη (προβλέψιμο) και διακρίνω ένα σοβαρό κίνδυνο να πάρει μια αναπάντεχη τροπή από βλακεία μου και να αρχίσει μια ανοιχτή συζήτηση για τους γκόμενους της αδερφής μου, κάνω μια σοβαρή προσπάθεια να επιστρέψουμε:
Είναι νομίζω περίεργο μετά από αυτό το ματς και ό,τι έγινε από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο (παρέα με 2-3 τυχαίους φίλους της ομάδας όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που άκουσα χθες στο ραδιόφωνο, χαχ), να προβάλλεται ως karalol o πανηγυρισμός του Εφευρέτη της Αλητείας στην τάπα, σε διάφορα φόρα (.), μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφημερίδες/σάιτς. Ειδικά στη δική μας διαδικτυακή παρέα, είναι θλιβερό ρε παιδί μου να έχει ποστάρει κάποιος απάντηση στις μαλακίες του Πίκουλα και όχι τα ξεφτιλίκια του Αφεντικού δεκάδων Πράσινων Πίκουλων (.)
Για να μην πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας, φυσικά δεν εννοώ ότι ο συγκεκριμένος που το έγραψε (έντιτ: ο Ντέρντεν δλδ, ήταν στις πίσω σελίδες και δε φαινόταν) καυλώνει με Τράκη να ορμάει στα αποδυτήρια ή έστω ότι το ανέχεται, τζίζας.
Είχα δυο μήνες να μπω ηαρ και σήμερα έκανα μαζεμένα 3 ποστ. Άμα βαριέται ο άνθρωπος να κάνει δουλειά...
Σε λίγο θα μπω και στο myspace μου.
Δε θα απαντήσω πολύ εκτενώς σε αυτό που λες, γιατί θα κινδυνέψει πάλι να χαθεί το νόημα, που εν προκειμένω είναι ότι όντως ο δημητρακης είναι σιχαμένος και όπως είπαν οι Αγγελόπουλοι, πρέπει κάποιος να τον μαζέψει.
Η αδερφή καλή;
Έχεις μήπως διαρκείας στις πολυθρόνες;
Δε νομίζω ότι έχω τα λεφτά ούτε για να την αγοράσω την πολυθρόνα. :(
εγώ ρε παιδιά δεν είμαι πολύ των αθλημάτων, αλλά εξηγήστε κάτι απλό:
αυτό που παίρνει τη μπάλα ο Lasme στο κάρφωμα εκείνο που ποστάρατε νωρίτερα και κάνει τα βήματα χωρίς να τη σκάσει δεν είναι πια παράβαση;
Ξεκίνησα να γράφω για την παράβαση (ποια παράβαση λολ αφήστε να δούμε λίγο θέαμα), μετά διάβασα sig με bacon και τα έχασα λίγο.
Και τελοσπάντων νάθινμαν δε μου δίνεις εμένα την αδερφή που είμαι και ολυμπιακάρα και περλ τζαμ να πούμε;
Αρχίζει να πρήζει αρχίδια η φάση με ΔΓ
http://www.dailymotion.com/video/x10...B5%CE%B4_sport
ε, δεν ειναι και χοντρος.
ακουγεται πως βαζουν λουκετο στην ερτ αποψε,οποτε τηλεοπτικα το αυριανο ειναι "στον αερα".
Ο ΣΚΑΪ θα είναι τελικά το κανάλι που θα πάρει τη σκυτάλη από την ΕΡΤ στη μετάδοση των τελικών μπάσκετ. Το κανάλι του Φαλήρου ήταν το μοναδικό που κατέθεσε προσφορά στο υπουργείο Οικονομικών -αυτό διαχειρίζεται πλέον τα δικαιώματα, πρόταση που έγινε αποδεκτή.
Ο ΑΝΤ1 που φάνταζε ως το επικρατέστερο κανάλι για τη μετάδοση δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση, ενώ η NOVA που ήθελε το παιχνίδι δε μπορούσε να λάβει μέρος, λόγω του ότι σύμφωνα με τους όρους του τηλεοπτικού συμβολαίου μόνο ελεύθερα κανάλια είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
Τιμωρήθηκε ο δημητρακης και έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό.
...
http://www.gazzetta.gr/basketball/ar...stoys-telikoys
http://www.gazzetta.gr/basketball/ar...n-prothypoyrgo
Ο,τι και να πει κανείς, λίγο.
Edit: http://www.leoforos.gr/article/56455...-oti-ki-kanoun
Εστιάζουμε στο ότι η τιμωρία εναντίων του είναι και εναντίων του ΠΑΟ (ξερνάω) και στο ότι όπως όλα τα συστήματα στην Ελλάδα ΚΑΙ το μπασκετικό ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον γαυρο. Τα σερί πρωταθλήματα τα πήραμε ΠΑΡΑ τον έλεγχο αυτό, είμαστε ΤΟΣΟ γαμάτοι. Ήμαρτο.
69-72
δεν έχω σταματήσει να γελάω εδώ και μια ώρα
ωραιο αθλημα αυτο το μπασκοτ, μπισκιτ ομως ε?
με προλαβες ρε οντονιαν :") το ιδιο ελεγα να ποσταρω
:D
την πινουν στανταρτ οι τυποι
τα ιδια παντελακι μου
http://www.sport24.gr/Basket/article...inal/image.jpg
Κάποιοι κρύφτηκαν για να παρακολουθήσουν το τελευταίο 1.27''
...
Είναι η καλύτερη φωτό στο αθλέτικς.