Είχα δυο μήνες να μπω ηαρ και σήμερα έκανα μαζεμένα 3 ποστ. Άμα βαριέται ο άνθρωπος να κάνει δουλειά...
Σε λίγο θα μπω και στο myspace μου.
Είχα δυο μήνες να μπω ηαρ και σήμερα έκανα μαζεμένα 3 ποστ. Άμα βαριέται ο άνθρωπος να κάνει δουλειά...
Σε λίγο θα μπω και στο myspace μου.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Δε θα απαντήσω πολύ εκτενώς σε αυτό που λες, γιατί θα κινδυνέψει πάλι να χαθεί το νόημα, που εν προκειμένω είναι ότι όντως ο δημητρακης είναι σιχαμένος και όπως είπαν οι Αγγελόπουλοι, πρέπει κάποιος να τον μαζέψει.
Η αδερφή καλή;
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Έχεις μήπως διαρκείας στις πολυθρόνες;
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Δε νομίζω ότι έχω τα λεφτά ούτε για να την αγοράσω την πολυθρόνα.![]()
εγώ ρε παιδιά δεν είμαι πολύ των αθλημάτων, αλλά εξηγήστε κάτι απλό:
αυτό που παίρνει τη μπάλα ο Lasme στο κάρφωμα εκείνο που ποστάρατε νωρίτερα και κάνει τα βήματα χωρίς να τη σκάσει δεν είναι πια παράβαση;
Last edited by rat_poison; 10-06-2013 at 23:55.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ξεκίνησα να γράφω για την παράβαση (ποια παράβαση λολ αφήστε να δούμε λίγο θέαμα), μετά διάβασα sig με bacon και τα έχασα λίγο.
Και τελοσπάντων νάθινμαν δε μου δίνεις εμένα την αδερφή που είμαι και ολυμπιακάρα και περλ τζαμ να πούμε;
Αρχίζει να πρήζει αρχίδια η φάση με ΔΓ
Licenced to Chill.
ε, δεν ειναι και χοντρος.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ακουγεται πως βαζουν λουκετο στην ερτ αποψε,οποτε τηλεοπτικα το αυριανο ειναι "στον αερα".
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Ο ΣΚΑΪ θα είναι τελικά το κανάλι που θα πάρει τη σκυτάλη από την ΕΡΤ στη μετάδοση των τελικών μπάσκετ. Το κανάλι του Φαλήρου ήταν το μοναδικό που κατέθεσε προσφορά στο υπουργείο Οικονομικών -αυτό διαχειρίζεται πλέον τα δικαιώματα, πρόταση που έγινε αποδεκτή.
Ο ΑΝΤ1 που φάνταζε ως το επικρατέστερο κανάλι για τη μετάδοση δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση, ενώ η NOVA που ήθελε το παιχνίδι δε μπορούσε να λάβει μέρος, λόγω του ότι σύμφωνα με τους όρους του τηλεοπτικού συμβολαίου μόνο ελεύθερα κανάλια είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
Τιμωρήθηκε ο δημητρακης και έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό.
...
http://www.gazzetta.gr/basketball/ar...stoys-telikoys
http://www.gazzetta.gr/basketball/ar...n-prothypoyrgo
Ο,τι και να πει κανείς, λίγο.
Edit: http://www.leoforos.gr/article/56455...-oti-ki-kanoun
Εστιάζουμε στο ότι η τιμωρία εναντίων του είναι και εναντίων του ΠΑΟ (ξερνάω) και στο ότι όπως όλα τα συστήματα στην Ελλάδα ΚΑΙ το μπασκετικό ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον γαυρο. Τα σερί πρωταθλήματα τα πήραμε ΠΑΡΑ τον έλεγχο αυτό, είμαστε ΤΟΣΟ γαμάτοι. Ήμαρτο.
Last edited by Odonian; 12-06-2013 at 19:41.