Page 17 of 26 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 388

Thread: A1 Basket 2011-12

Bongripper Extraordinaire Om's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μια χαρά ήταν η διαιτησία εκτός της φάσης με τον Χάινς που εκείνο το σκοτωμένο καλάθι μέτραγε.
    Φυσικά με +2 και πάλι έχανε ο Όλυ.
    Licenced to Chill.

Η τεχνική ποινή στον Άντιτς ήταν επίσης υπερβολική, και όσο να ναι 3' πριν από το τέλος αν μετρούσε του Χάινς, η διαφορά θα έπεφτε στους έξι, οπότε ίσως μιλούσαμε για άλλη ροή αγώνα. Με την τεχνική ποινή τσαντίστηκα στα αλήθεια, το άλλο εμπίπτει στο ανθρώπινο λάθος λέω

Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες έχουν από δύο "δικές τους" φάσεις έκαστες.

Senior Member Ψηλός's Avatar

0 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Το παιχνίδι με τον αστέρα αναφέρθηκε γιατί δεν είμαι ούτε στραβός, ούτε κολλημένος. Προφανώς κι έπρεπε να φύγει ο αστέρας και κατά τη γνώμη μου κι ο γαύρος χτες. Ξαναλέω δεν παίξαμε όπως έπρεπε..αυτός όμως δεν είναι λόγος για να βλέπεις αυτά τα σφυρίγματα. Σφυρίγματα όχι που κρίνουν ένα παιχνίδι, αλλά σφυρίγματα που εκνευρίζουν. Τα τρανταχτά λάθη ( ειπώθηκαν (τεχνική ποινή, καλάθι Χαινς κλπ), αυτά που δεν ειπώθηκαν είναι η ασυλία του Διαμαντίδη και η διαφορά σε φάουλ. Πόσο εύκολα δινόταν στη μια και στην άλλη ομάδα. Όσο για τις σόδες κλπ, η Καλντέρα είναι λιγότερο γραφική..(οριακά ε

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Απλά να πεταχτώ και να πω, αν αντί για αστέρα ήταν ο βάζελος, ακόμα κωλοδάχτυλα θα κάνανε οι μεν στους δε.
    Και λογικό, και εγώ σαν ΑΕΚτζής αν έπαιρνα κύπελλο από τον αστέρα έτσι θα ντρεπόμουν, αλλά αν ήταν στην θέση του γαυροβάζελος σταρχίδιαμουκιολα!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

γκεστάλ nothingman's Avatar

6 στους 14 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μπασκετικό βάζελο με διαρκείας σε αυτές τις γλοιώδεις πολυθρόνες ή/και φασίστα να μη μου φέρει η αδερφή μου για γαμπρό, και όλα τα άλλα βρίσκονται.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

314222 Mitsmann's Avatar

1 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

μουτζα απ τους εντρανσεμπεριουμ αυτου του τοπου.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

fleshdiver regularpaul's Avatar

οι μουντζες ειναι για τον ακραιο παραλληλισμο υποθετω
    αλλα ναι, οι πολυθρονατοι ηταν υπεργλοιωδες θεαμα

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    μουτζα απ τους εντρανσεμπεριουμ αυτου του τοπου.
    εεεεεε γιατ' έχει αθηναικές πινακίδες..
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

5 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Η τεχνική ποινή στον Άντιτς ήταν επίσης υπερβολική, και όσο να ναι 3' πριν από το τέλος αν μετρούσε του Χάινς, η διαφορά θα έπεφτε στους έξι, οπότε ίσως μιλούσαμε για άλλη ροή αγώνα. Με την τεχνική ποινή τσαντίστηκα στα αλήθεια, το άλλο εμπίπτει στο ανθρώπινο λάθος λέω

Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες έχουν από δύο "δικές τους" φάσεις έκαστες.
    Το καλάθι του Χάινς ήταν πολύ οριακό (με τίποτα "τρανταχτό λάθος" ψηλέ) και για την τεχνική δεν ξέρεις τι του έσουρε ο άλλος, είδαμε απλά τις κινήσεις των χεριών. Ακόμα και "σκληρή" να ήταν, εμπίπτει στη λογική που λέει ότι δε μπορείς να είσαι εριστικός σε γήπεδο με 17.000 "εχθρούς". Αντίστοιχα πχ στο πρώτο ματς ο παπανικολαου έπρεπε να τσιμπήσει σίγουρα μια και αυτός εκεί που έκανε τις μανούρες, αλλά δεν την έφαγε γιατί ήταν στο δικό του γήπεδο. Όπως και να 'χει όταν μιλάμε για 2 φάσεις σε αγώνα μπάσκετ, καλά έχει πάει η διαιτησία.

Εγώ δεν είδα διαφορά στα σφυρίγματα, άφηναν το φίζικαλ γκέημ που λένε και οι φιξξξερς και από τους δυο. Ειδικά τις φορές που γκρίνιαζε πχ ο σπανουλης, άντε μια να είχε δίκιο.

Νάθινμαν σε πίνκαρα, κυρίως γιατί στις πολυθρόνες κάθονται οι φίλοι του δημητρη. Αλλά "όλα τα άλλα" οκ; Τα παιδιά στη σουίτα του χοντρού είναι εντάξει; :ρ
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ναι, αυτό ακριβώς εννοούσα.
    Πάντως δε μιλάνε μόνο για "2 φάσεις σε αγώνα μπάσκετ" όσοι αναφέρονται στη διαιτησία τη χθεσινή αν και εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συζήτηση, το αναφέρω μόνο για να είμαστε δίκαιοι. Ιμο, έχουν υπάρξει ορισμένες παρανοϊκές σφαγές στο ΟΑΚΑ, πράγματα που δεν έχουν σοβαρή σχέση με ό,τι (και αν) έγινε ψες οπότε δεν έχει νόημα.

-ρε συ, σιχαίνομαι τα βραστά αυγά, ξερνάω λέμε, χειρότερο πράγμα έβερ
    -περισσότερο από το Μαρινάκη;;;; είσαι λόκο;;;;;
    Last edited by nothingman; 10-06-2013 at 21:12.
    ~
    ~

Η σοβαρή σου απάντηση (παρά τον χαβαλέ μου) με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάς κάπως σοβαρά. Θα πω κι εγώ ότι θεωρώ γελοίο το θέαμα με τις πολυθρόνες, πιθανότατα μαλάκες όσους κάθονται σε αυτές (εκτός ίσως από κάποιους που τις παίρνουν δικαιωματικά ως πρώην/νυν παίκτες και στελέχη του ΠΑΟ κλπ) και όπως είπε και ο Paul, τον παραλληλισμό σου κάπως ακραίο.

Εκτός αν δεν θεωρείς τους φασίστες κάτι τόσο κακό.

:ρ <----

Όποιος πληρώνει ΠΟΛΛΑ λεφτά για να κάθεται δίπλα στο παρκέ ώστε να μπορεί να σηκώνεται και να βρίζει παίκτες και διαιτητές (με τσάμπα μαγκιά γιατί στο δρόμο θα άλλαζε πεζοδρόμιο), είναι για το πέος.

Απάντησα πριν το έντιτ σου, αλλά δεν προσθέτω τίποτα, ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.

<3
    Last edited by Odonian; 10-06-2013 at 21:16.

Να πω και κάτι άλλο τώρα, για μένα πιο σημαντικό:

http://www.soccerplus.gr/article/376...ko-ton-aionion

Μένω 5 λεπτά από κει και το φροντιστήριο που δουλεύω είναι ακριβώς εκεί. Παίζει να φύγαμε με τους μαθητές μου λεπτά πριν το σκηνικό. :/

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Να πω και κάτι άλλο τώρα, για μένα πιο σημαντικό:

http://www.soccerplus.gr/article/376...ko-ton-aionion

Μένω 5 λεπτά από κει και το φροντιστήριο που δουλεύω είναι ακριβώς εκεί. Παίζει να φύγαμε με τους μαθητές μου λεπτά πριν το σκηνικό. :/
    ΣΕ ΠΣΆΧΝΟΥΜΕ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ρε φίλε με όλη αυτή τη σαπίλα που έχει ο αθλητισμός γύρω του, όταν με ρωτάνε τα παιδιά το κλασικό "τι ομάδα είσαι;", απαντώ ότι δεν ασχολούμαι, κάνω ότι δεν ξέρω τι χρώμα έχουν οι ομάδες (το οποίο είναι κάπως ενδιαφέρον όταν πετυχαίνω μαθητή στο γήπεδο :ρ).

Αν αποφασίσουν να καταργήσουν τον επαγγελματικό και οι ομάδες να φτίαχνονται τοπικά με γεωγραφικά κριτήρια (γειτονιάς ε, όχι ΑΘΗΝΑΡΑ), θα στηρίξω με πάθος.

Σόρι, άσχετο μάλλον, αλλά σκέφτηκα ότι κινδύνεψαν τα παιδιά χωρίς να το καταλάβουμε κιόλας και ψιλοφρίκαρα.

Μου έχει τύχει να είναι αδέρφια μαθητές μου στα σταρμπακς στην Παπάγου, όταν είχαν σκάσει οι ΑΕΚτζήδες και σπάγανε τον σύνδεσμο που είναι από πάνω. Μου έδειξε η κοπέλα τα σημάδια απο μαχαίρι που είχε το βιβλίο της πάνω, γιατί το έβαλε μπροστά της να προσατευτεί προσπαθώντας να φύγει. Ε.

Rant.

Πάντα μιλάω πολύ σοβαρά, τόσο σοβαρά μάλιστα που πολλές φορές πατάω πολύ νωρίς το post reply πριν προλάβω να εκφράσω πλήρως την αποψάρα μου, όπως καλή ώρα τώρα οπότε και χρειάστηκε το edit.

Επειδή ανησυχώ όμως που το θρεντ από το ματς του μπάσκετ γύρισε στο Μαρινάκη (προβλέψιμο) και διακρίνω ένα σοβαρό κίνδυνο να πάρει μια αναπάντεχη τροπή από βλακεία μου και να αρχίσει μια ανοιχτή συζήτηση για τους γκόμενους της αδερφής μου, κάνω μια σοβαρή προσπάθεια να επιστρέψουμε:
    Είναι νομίζω περίεργο μετά από αυτό το ματς και ό,τι έγινε από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο (παρέα με 2-3 τυχαίους φίλους της ομάδας όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που άκουσα χθες στο ραδιόφωνο, χαχ), να προβάλλεται ως karalol o πανηγυρισμός του Εφευρέτη της Αλητείας στην τάπα, σε διάφορα φόρα (.), μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφημερίδες/σάιτς. Ειδικά στη δική μας διαδικτυακή παρέα, είναι θλιβερό ρε παιδί μου να έχει ποστάρει κάποιος απάντηση στις μαλακίες του Πίκουλα και όχι τα ξεφτιλίκια του Αφεντικού δεκάδων Πράσινων Πίκουλων (.)
    Για να μην πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας, φυσικά δεν εννοώ ότι ο συγκεκριμένος που το έγραψε (έντιτ: ο Ντέρντεν δλδ, ήταν στις πίσω σελίδες και δε φαινόταν) καυλώνει με Τράκη να ορμάει στα αποδυτήρια ή έστω ότι το ανέχεται, τζίζας.
    ~
    ~