μόνο στις ποδοσφαιρικές γνώσεις :P
Printable View
μόνο στις ποδοσφαιρικές γνώσεις :P
ναι, αν βλέπεις το κατοικίδιο σαν χνουδωτό παιχνίδι. θεωρώντας το ον σαν εμάς, νομίζω ότι πρέπει να υπολογίσουμε και τις δικές του επιθυμίες.
έχω την εντύπωση ότι αν μπορούσα να ρωτήσω τον γάτο και τους σκύλους μου αν θέλουν να τους στειρώσω, θα ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί :P
αν μπορουσες να τους μιλησεις, θα τους ελεγες να σταματησουν να εχουν γκαβλες η να παιξουν με το πουλακι τους/μουνακι τους για να τους φυγουν.
εσύ όταν παίζεις το πουλάκι σου σου φεύγουν τελείως? ή όταν κάποιος σου λέει να σταματήσεις να έχεις, έτσι απλά σταματάς :P
οταν τελειωσω σκεφτομαι εσενα και εξαφανιζονται. :D
:( δεν είμαι τόσο χάλια ρεεεε
Τι υπευθυνότητα μωρέ, τι λέτε; Ρε Χ κοπέλα μου είναι δυνατόν να στειρώνεις τον γάτο σου για να σταματήσει να πλακώνεται με τα άλλα γατιά και να μην έχει γρατζουνιές για να το βγάζεις φωτογραφίες και να σου λένε τι γλυκούλι; Για να μη τολμήσει και αμφισβητήσει το γεγονός ότι τον θεωρείς ιδιοκτησία σου και δραπετεύσει; Έτσι είναι η φύση τους και έτσι κάνουν. (ναι το ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο) αν ο γιος σου στο γυμνάσιο παίξει ξύλο για μια γκόμενα θα του κόψεις τα αρχίδια;
και γενικά εγωιστάρες του κερατά μη φυλακίζετε τα ζώα στα διαμερίσματα.
περί απόλαυσης των θηλαστικών στο σεξ δεν είναι εξακριβωμένο ακόμη. υπάρχουν κ άλλες θεωρίες που τις θεωρώ πιο πιθανές (αν δεν ήταν ωραίο δεν θα το έκαναν).
τεσπα, όπως τη βρίσκει κανείς ε? προσωπικά δε θεωρώ πράξη αγάπης τον ευνουχισμό. περί ορέξεως...
είναι όμως αποδεδειγμένο ότι τα θηλυκά που δεν στειρώνονται 90% παθαίνουν καρκίνο στην μήτρα.
Και μην μου πεις ότι δεν τρέχει και τίποτα με τις ανεξέλεγκτες γέννες
τα θηλυκά που δεν πηδιούνται
φοβερός!!!! δεν το είχα σκεφτεί έτσι ...
Για πες ποια εξοχή προτείνεις εσύ?
Τώρα για το αν τα σκοτωμένα ζωάκια από τροχαίο , τα καταπονημένα από ασθένειες και ασιτία στους δρόμους που υποφέρουν πιστεύεις ότι ανήκουν στην λογική φυσική πανίδα είσαι άρρωστος.
Spoiler
rage for order λες μπούρδες. Όπως λέει κι ο KoiliaSamprela αν έχεις κάτι να πεις επί της ουσίας και με επιχειρήματα, πες το. Αλλά αν απλά νομίζεις ότι ζεις στον ιδανικό κόσμο με τα ζωάκια που ζουν ανέμελα στο δρόμο και παίζουν όλη μέρα και οι καλοί άνθρωποι περνάνε και τους αφήνουν φαγητό και τα χαϊδεύουν και τ' αγαπάνε, είσαι λίγο βαθιά νυχτωμένος. Ο Raven έχει ένα point από την άποψη ότι περιγράφει μια κατάσταση εκτός πόλης. Εσύ αρχίζεις και χώνεις σε random user που δεν γνωρίζεις και χωρίς να γνωρίζεις εάν και τι κάνει για να είναι το γατί του όσο πιο χαρούμενο γίνεται δεδομένων των συνθηκών.
Μαραθώνα
Τα αυτοκίνητα τα συνηθίζουν και μαθαίνουν να τα αποφεύγουν. μερικά φυσικά θα πεθάνουν, όπως πεθαίνουν και άνθρωποι και παρόλα αυτά συνεχίζουν να βγαίνουν από το σπίτι τους γιατί το έχουν ανάγκη να βγουν όπως και τα ΖΩΝΤΑΝΑ. Καλύτερα το ρίσκο του αυτοκινήτου και να ζήσουν όσο τα καταφέρουν ελεύθερα παρά η φυλάκιση. Στο κάτω κάτω αν αφήσεις την πόρτα σου ανοιχτή θα προτιμήσουν να φύγουν οπότε τι το συζητάμε. Τα γατιά ειδικά θα έρχονται μόνο για το φαΐ άντε και για κανέναν ύπνο και χάδια.
εμβόλια και άστα ελεύθερα.
το φαΐ που θα του έδινες μέσα στο σπίτι άστο σε ένα κεσεδάκι στο δρόμο.
περισσότερο από όσο ανήκουν στο τσιμεντένιο κλουβί
Επίσης θα με ενδιέφερε να μας πεις ποια είναι η γνώμη σου γι' αυτούς που πάνε στις φιλοζωικές και παίρνουν γατάκια/σκυλάκια που διαφορετικά θα θανατωθούν. Είναι κι αυτοί μαλάκες;
δεν είπα ότι κάποιος είναι μαλακάς. εγωιστές είπα.
το ιδανικό θα ήταν ούτε να τα έπαιρναν αυτοί ούτε να τα σκότωναν οι άλλοι, αλλά ανάμεσα στα δύο καλύτερα να τα παίρνουν σπίτια τους μιας και ελεύθερα με τη σειρά τους δεν θέλουν να τα αφήσουν όπως δεν πετάνε τα παιδάκια τα γλυκούλια παιχνιδάκια τους.
Αυτά τα βρήκα έξω από το σπίτι ένα πρωί. Έχουνε γίνει θαμώνες αλλά δεν κάθονται για χάιδεμα τα γαμημένα.
http://i66.photobucket.com/albums/h2...s/DSCN1350.jpg
Ναι το ξέρω είναι άσχετο, αλλά μού αρέσουν, είμαι μουνάκιας, πινκς κλπ.
Ναι ναι λες ότι αν έχει πρόσβαση σε θηλυκά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι γρατζουνιές και ότι φεύγει για μέρες (θα έπρεπε να ζητάει την άδεια σου πρώτα). Και λες ότι η λύση σε αυτό το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η στείρωση. Άρα θεωρείς μία φυσιολογικότατη συμπεριφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑ και προτείνεις στείρωση. Δεν σε κατηγορώ ότι το έκανες, σου την λέω για την λύση που προτείνεις. Στα ελληνικά. Το ότι θεωρείς την κανονική συμπεριφορά μιας γάτας πρόβλημα σε συνδυασμό με την λύση σου, δείχνει ακριβώς την λογική που έχετε και που οδηγεί σε φυλάκιση της γάτας, "κόψιμο" αρχιδιών και να νομίζετε πως αυτό που κάνετε είναι έργο θεάρεστο.
@drumsick: το οτι γλυφουν τα μουνια/παπαρια τους δεν σημαινει αυτοματα αυνανισμο...κι εγω τα ξυνω συχνα αλλα δεν χυνω
για την στειρωση το ειπα για να μη γεμισει μικρα
Θα επαναλάβω πως είσαι μπετόβλακας/τσιμεντόβλακας/λαμαρινόβλακας και καθυστερημένος ολκής.
Αυτο που τόσο γαμημένα ξεκάθαρα γράφω, είναι πως υπάρχει πρόβλημα και με τους αρσενικους ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΗΛΥΚΑ, ΕΝΩ ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ, ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ χωρίς όμως να λέω ΠΟΥΘΕΝΑ πως ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ για να στειρώσεις ένα ζωντανό. Παραθέτω απλούστατα και αναλυτικότατα τα συν και τα πλην της κάθε επιλογής ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑΜΑ.
Α και κάτι που ξέχασα
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
Αρχικά, σταμάτα να λες ένα κάρο ηλιθιότητες πάνω σε θέμα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κατέχεις, αφού βγάζει μάτι πως δεν είχες ποτε μα ποτέ στη ζωή σου γάτα. Πως μπορείς να είσαι τόσο δογματικός? Η αποψάρα σου έτσι χωρίς βάση δεν έχει καμία μα καμία αξία.
Επίσης να σε πληροφορήσω απλά πως οι γάτες μου (3 στον αριθμό) μπορούν να φύγουν ανα πάσα στιγμή μιας και το σπίτι είναι πολύ χαμηλό (1ος όροφος) και έχει ακριβώς δίπλα ταράτσούλες απο αποθήκες, υποστεγα κτλ. Αλλα GUESS WHAT, δεν κάνανε πότε κίνηση να φύγουν!! Η μια μονάχα που και που κλαίει για να κατέβει ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ με τη μάνα μου, απο όπου και πάλι δε φεύγει! Έχει δίπλα της δηλαδή ορθάνοιχτη την πορτάρα για την ελευθερία και την καλοπέραση, δεν τη σταματά κανείς, αλλά δεν ψήνεται να φύγει!!! ZOMG! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας ανεβαίνουν και αδέσποτες πάνω και αράζουν στο μπαλκόνι!
Για δες ρε γαμώτο.. μάλλον κάτι κάνουμε σωστά.
μινμιν θα επαναλάβω πως προφανώς δεν έχεις δει ποτέ γάτο να αυνανίζεται. Είναι χαρακτηριστικότατη η στάση και το ύφος που παίρνουν και διαφέρει πολύ απο τη στάση πλυσίματος.
Να στη φώτο ας πούμε, ο γάτος τον κάνει λάστιχο, δεν πλένεται.
Αυτος δε σε εβρισε ουτε καν οταν τον ειπες μπετοβλακα την πρωτη φορα, εσυ γιατι εισαι τοσο καριολα?
Γιατί η ηλιθιότητα είναι ένα πράγμα που με κάνει έξω φρενών.
Μην το παίρνεις προσωπικά rage for order.
Βασικα, μπορει να σταματησει αυτος ο καυγας των ανθρωπων που εχουν γατια με αυτους που δεν εχουν? βαλτε καμια γατοφατσα και μαλλωστε απο p.m. στην τελικη ο καθενας εχει την αποψη του δεν μπορεις να πεισεις την Bαρβαρα να πεταξει τα γατια της εξω απο το σπιτι και δεν μπορεις να πεισεις τον RFO να παρει γατι.
Καλημερα και αγαπη.
inb4 Κύπριος ειρηνοποιός
σοβαρα, ζωα τα οποια ειναι "ανεξαρτητα" τα εχετε καταντησει του καναπε και να φοβουνται και τη σκια τους και ειστε και περηφανοι γι'αυτο, γιατι νομιζετε οτι τα γατια σας αγαπανε τοσο που δε φευγουν. ε κοψτε τους και την ουρα ή ξυριστε τους και τη γουνα μην πιανουν ψειρες, δε θα τα πειραξει
για τη στειρωση των ζωων σε σπιτια ειμαι υπερ ομως. το θεμα ειναι να μην εχεις ζωο στο σπιτι
Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η καραμέλα με τα ΑΓΡΙΑ ζώα που πάμε κόντρα στη φύση τους και τα φυλακίζουμε σε σπίτια. Μιλάτε λες και συζητάμε για τίγρεις ξεχνώντας πως η γάτα είναι ένα ΟΙΚΟΣΙΤΟ ζώο, ένα ζώο που ο άνθρωπος εξημέρωσε και το έβαλε στις φάρμες και στα σπίτια του και αυτό εν συνεχεία εξελίχτηκε και προσαρμόστηκε σε αυτά τα δεδομένα.
βαρβαρα, τα σκυλια εξημερωθηκαν κυριως για να ειναι φυλακες, οχι για να ειναι σε καναπεδες (ας μην πει καποιος για τους αρουραιους χωρις ουρα που τα ονομαζουνε σκυλια)
τα γατια δεν ξερω γιατι εξημερωθηκαν, να ρωτησουμε καναν αιγυπτιο. αλλα δεν ειναι κτημα σου. ουτε μπιμπελο να το κανεις ο,τι θελεις. υπαρχουν και παιδια που μεγαλωνουν με πολυ αυστηροτητα και δεν εγκαταλειπουν ποτε τους γονεις τους, συμβαινει, δε σημαινει οτι ειναι καλο αυτο.
απο τη στιγμη που εχεις γατια στειρωσε τα και φροντισε τα, αλλα μην το περνας σα τη φυσικη εξελιξη των οικοσιτων ζωων
Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως τα γατιά μου είναι κτήμα μου, πόσο μάλλον γαμημένα μπιμπελό (που τα διατηρώ λέει όμορφα, καθαρά και υγιή για να βγάζω φωτογραφίες, αν είναι δυνατον...).
Τα αγαπάω και κάνω οτι μπορώ για να ζουνε καλά στις συνθήκες που ζούν γι'αυτο fuckoff τελικά με το guilt trip.
Δε θέλετε ζώα στο σπίτι σας? Μην πάρετε και αφήστε κι εμάς να κάνουμε ο,τι γουστάρουμε.
Εγω απο την αλλη νιωθω οτι η πριγκιπισσα μου με κανει οτι θελει και οτι ειμαι απλα δουλος της εδω μεσα.
χωρις ιχνος υπερβολης.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν με παίρνουν στα σοβαρά οι χρήστες του ER, ειδικά κάτι ατομάκια σαν εσένα.
Αν σε χαλάει ο τρόπος που μιλάω, που μόνη σου το είπες, είναι πλεόν γνωστος, μην ανοίγεις συζήτηση μαζί μου και σταμάτα τελικά να παραμονεύεις ψάχνοντας ευκαιρίες να με πιάσεις απο τα μούτρα.
Αγνόησε με, works wonders.
http://www.qis.net/~jschmitz/lj/butthurt3.jpg
:(
Ον τόπικ, συνεχίστε, έχει πλάκα.
Θα ακουστεί τσίζι τελείως, αλλά είναι πραγματικά κρίμα να flame-άρουμε για τέτοιο θέμα.
Είναι κάποιος που θέλει το κακό τους (εκτός από το Μιτς), ρε γαμώτο; Ναι, υπάρχει διάσταση απόψεων ως προς το τι είναι καλό και τι όχι, αλλά εκτός από τις ακραίες απόψεις υπάρχει και η μέση οδός: ότι καλώς ή κακώς κάποιοι από εμάς έχουν γάτα ή γάτες στο σπίτι τους κι ότι με αυτό ως δεδομένο προσπαθούν να κάνουν ό,τι γίνεται για να είναι καλά. Ούτε έχουμε 50 γάτες για την πλάκα μας ούτε παίρνουμε γάτες με σκοπό να τις στειρώσουμε και να τις κάνουμε φλώρους ούτε τις παίρνουμε και μετά τις αφήνουμε έξω να κάνουν παρέα με τους φίλους τους.