μόνο στις ποδοσφαιρικές γνώσεις![]()
μόνο στις ποδοσφαιρικές γνώσεις![]()
Rock or Nothing
ναι, αν βλέπεις το κατοικίδιο σαν χνουδωτό παιχνίδι. θεωρώντας το ον σαν εμάς, νομίζω ότι πρέπει να υπολογίσουμε και τις δικές του επιθυμίες.
έχω την εντύπωση ότι αν μπορούσα να ρωτήσω τον γάτο και τους σκύλους μου αν θέλουν να τους στειρώσω, θα ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί![]()
Rock or Nothing
αν μπορουσες να τους μιλησεις, θα τους ελεγες να σταματησουν να εχουν γκαβλες η να παιξουν με το πουλακι τους/μουνακι τους για να τους φυγουν.
υπομονή
εσύ όταν παίζεις το πουλάκι σου σου φεύγουν τελείως? ή όταν κάποιος σου λέει να σταματήσεις να έχεις, έτσι απλά σταματάς![]()
Rock or Nothing
οταν τελειωσω σκεφτομαι εσενα και εξαφανιζονται.![]()
υπομονή
δεν είμαι τόσο χάλια ρεεεε
Rock or Nothing
Τι υπευθυνότητα μωρέ, τι λέτε; Ρε Χ κοπέλα μου είναι δυνατόν να στειρώνεις τον γάτο σου για να σταματήσει να πλακώνεται με τα άλλα γατιά και να μην έχει γρατζουνιές για να το βγάζεις φωτογραφίες και να σου λένε τι γλυκούλι; Για να μη τολμήσει και αμφισβητήσει το γεγονός ότι τον θεωρείς ιδιοκτησία σου και δραπετεύσει; Έτσι είναι η φύση τους και έτσι κάνουν. (ναι το ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο) αν ο γιος σου στο γυμνάσιο παίξει ξύλο για μια γκόμενα θα του κόψεις τα αρχίδια;
και γενικά εγωιστάρες του κερατά μη φυλακίζετε τα ζώα στα διαμερίσματα.
περί απόλαυσης των θηλαστικών στο σεξ δεν είναι εξακριβωμένο ακόμη. υπάρχουν κ άλλες θεωρίες που τις θεωρώ πιο πιθανές (αν δεν ήταν ωραίο δεν θα το έκαναν).
τεσπα, όπως τη βρίσκει κανείς ε? προσωπικά δε θεωρώ πράξη αγάπης τον ευνουχισμό. περί ορέξεως...
Rock or Nothing
είναι όμως αποδεδειγμένο ότι τα θηλυκά που δεν στειρώνονται 90% παθαίνουν καρκίνο στην μήτρα.
Και μην μου πεις ότι δεν τρέχει και τίποτα με τις ανεξέλεγκτες γέννες
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
τα θηλυκά που δεν πηδιούνται
Last edited by Raven Lord; 17-11-2009 at 21:17.
Rock or Nothing