Kala to ksekinises alla sth poreia to xalas.
Ti soi troll autoanakhruxthikes kai apeileis kai me bans?
Printable View
Troll apo ta kala. Den apeilw, apla sas xazeyw pou to exete voulwsei.
Στα ΓΡΑΦΕΙΑ που μαζεύονται οι εαακίτες, ΦΗΜΕΣ θέλουν και μεγάλο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται που και που. Άπο Λ το όνομα. ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!
ΛΗ.?
(σκάω)
Λοιπόν μιας και πιάσαμε την ανταρσύα κι επειδή είμαι ακόμα αναποφάσιστος γιατί είναι όλοι λίγο σούργελα απλά δε μου πάει και να μην πάω καθόλου (έχω ακόμα τέτοιες ευαισθησίες, πιστεύω μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχουν καταφέρει να αηδιάσω ολικώς), για πείτε για ανταρσύα. Αφού κουτσά στραβά παραδέχεστε ότι δεν υπάρχει αμεσοδημοκρατία, που θα ήταν μια διαφορά με το σύριζα, για πείτε, ποια η ουσιαστική διαφορά σας; Με δεδομένο ότι οι ανανεωτικοί είναι μειοψηφία και ότι θα συμφωνήσουν ότι δε θα στηρίξουν πασόκ. Εννοώ, για να πηγαίνουν οι μισοί από σας με τη γσεε δεν είστε και τόσο ΧΑΡΝΤΚΟΡ.
Και που και να μιλούσα ποτέ εδώ μέσα για το πασοκ και τα πιστεύω μου δηλαδή. Ακόμα και τα fake των fake θα ασχολούνταν..
http://sideshowfinearts.com/artists/...illingMeSM.jpg
το πασοκ και τα πιστεύω του λέει.
το πασοκ λεει δν 8α χει κα8ολου αφισες σ ολη την προεκλογικη περιοδο.
οικολογικο μηνυμα
Δε βρήκα κάτι για "καθόλου αφίσες", βρήκα αυτό:
Οι αφίσες και το προεκλογικό υλικό θα είναι λιγότερα και υπάρχουν προτροπές προς τους οπαδούς του κόμματος, όπως αυτή που είχε απευθύνει στις ευρωεκλογές ο κ. Παπανδρέου, να μαζεύουν φεύγοντας σημαίες, αφίσες και φυλλάδια. Την προηγούμενη φορά, οι συνεργάτες του προέδρου του ΠαΣοΚ διαπίστωσαν ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία και σκέπτονται σε αυτές τις εκλογές να το καθιερώσουν ως τρόπο συμπεριφοράς των οπαδών τους.
Ντάξει, καλό είναι κι αυτό. Μάλλον απαράδεκτο ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, αυτό είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.
Δε θα βγάλει καθόλου αφίσες είπανε, και επίσης θα σπαταλήσουν μόνο την κρατική επιχορήγηση κι όχι παραπάνω έξοδα (εδώ έμεινα λίγο doh, τα προηγούμενα χρόνια ποιός ξέρει τι έτρωγαν δλδ), ο κάθε υποψήφιος θα βγάλει το πολύ ένα φυλλάδιο κλπ.
Και δε νομίζω ότι το κάνουν επειδή έχουν στο τσεπάκι την νίκη, αντιθέτως για να μαζέψουν καμιά ψήφο παραπάνω. Αν και φυσικά θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο για όλους αυτό.
Πιτσιρίκο, εγώ είδα ένα ντελίριο ακατανοησίας, το σχόλιο για τον Πολυζωγόπουλο απλά ήταν το κερασάκι.
Και επειδή μένει στον αέρα θέλω να διευκρινίσω το εξής (μιας και δε γίνεται τόπικ): το να μην αντιλαμβάνεστε τι είναι η ΓΣΕΕ, ποιους εκπροσωπεί (εσένα εκπροσωπεί, μαλάκα, εσένα και το γαμωσωματείο σου που προώθησε τον κάθε μαλάκα που δε γουστάρεις πλέον να βλέπεις στις συνομοσπονδίες) και τι δύναμη τελικά έχει απλά σας κάνει εμετικούς απολιτίκ παπάρες. Αν η ΓΣΕΕ δε σ'αρέσει δε φταίει ο θεσμός που ιστορικά σου έχει εξασφαλίσει τόσα κεκτημένα στην εργασία, φταις εσύ (εννοώ ο εργαζόμενος) που δεν οργανώνεται, δεν συνδικαλίζεται και τα περιμένει όλα μασημένα στο πιάτο -_- Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Κατά τ'άλλα πάρε τους κνίτες φίλους σου και συζητήστε πόσο δραματική άνοδος είναι αυτή του 1%. Συγχαρητήρια, άλλη μια φορά το ΚΚΕ στοχεύει ψηλά!
"Ρίξτε ΚΚΕ αντί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας αλλά όχι πολύ, γιατί στο φανταστικό σενάριο που κυβερνάμε και δεν είμαστε το 3ο κόμμα όπως γίνεται εδώ και 40 χρόνια, δεν εφαρμόζουμε κομμουνισμό (κρατικό καπιταλισμό)."
Carheart, πραγματικά :effort: QQ
Τώρα πάω να βρω το photoshopped jpg με τον Lewis Black που βγάζει τα μάτια του γιατί μόνο αυτό μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω -_-
Καντιροφεικ γιατι μας το κανεις αυτο?Εσυ τελευταιε παπαρα που εχεις και το αφυψηλου υφακι να πεις τον κομμουνισμο κρατικο καπιταλισμο(τοσο αδιαβαστος και αμορφωτος πασοκος εισαι) κλασε μας τη γωνια ρε μαλακα.Αν θες να πεις για το ΚΚΕ βρισε κατα δω αφοβα.Ο Σταματης δεν εχει καμια ευθυνη
Χεσε μας και συ ρε παπαρα.Ειναι πραγματικα ηλιθιο προς ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για οτιδηποτε λεει να τον αποκρουεις λεγοντας του οτι εσυ ρε μαλακα ψηφιζεις αυτο πηγαινε με αυτους τους μαλακες και αντε γαμησου.Αμα εχεις πολιτικα επιχειρηματα ουσιας πες τα.Και αν ο Φιμπους θελει να μας πει οτι οι εργαζομενοι ειναι ηλιθιοι και αυτοι τους βγαζουνε και μετα τους μισουνε κατα βαθος,να δουμε τι εχει να πει για τα ρουσφετια και την τρομοκρατια στα σωματεια.Να οργανωθει στηυν ΠΑΣΚΕ να κανει αγωνιστικη δραση στο σωματειο του
Ό,τι να ναι. Φταίω εγώ που δε γουστάρω τη ΓΣΕΕ (που δεν ανέφερα και κάτι τέτοιο αλλά ό,τι να ναι). Δεν υπάρχει κριτική στη ΓΣΕΕ σαν ηγεσία, σαν κινήσεις, σαν πασοκική γραφειοκρατεία, ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Εγώ είμαι ο απολιτίκ, μάλιστα.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Ίσως σταθώ στο υφάκι σου που μού προκαλεί τη νοημοσύνη.
Άντε γαμήσου ρε undecided voter. Μόλις παραδέχτηκες ότι ψηφίζεις σα γκόμενα (κόμματα εξουσίας, "μα δε θα βγει κυβέρνηση") και έχεις και τα αρχίδια να μιλάς για "κνίτες που συζητάνε". Απολίτικο κοπρόσκυλο, που συμπέρανες ότι είμαι και στην ΚΝΕ εκτός των άλλων, αν κάνω την παραμικρή αναφορά στο κόμμα σου και στο τι μαλακίες λέτε εσείς, υπόσχεσαι να μην κάνεις καμιά κλάψα που θα σου βάλω ταμπέλα;
Σα τη γιαγιά μου ψηφίζεις. "Αφού δε θα βγουν".
Ποπο ο πολιτικός λόγος του κουκουε στοχεύει πολύ ψηλά. Μετά από τέτοια διαλεκτική, τρίζουνε τα κόκαλα του μαρξ. Αγόρι μου, αν είσαι ακαλιέργητο φασιστάκι, τουλάχιστο παραδέξου το. Και πραγματικά, αμα έχεις πολιτικά επιχειρήματα ουσίας πές τα, γιατί ψελίζοντας δεν γίνεται κουβέντα.
Na kai kati thetiko. Ta aderfia astoria meria ti tha to riksoun?
Ανορθόγραφος, λάθος τόνοι, unsuccessful troll, ηλίθιος και χρόνος ζωής. Μπακάλη πάρε τον πούλο, οι μεταλλαγμένοι κνίτες έχουν και την ανάλογη περιφρούρηση.
rfo, η ενημέρωσή σου για τη δεθ προέρχεται από το ίντυ φαντάζομαι. όπως και τα περί ανταρσύα (κι όχι, δε θεωρώ αυτό που γίνεται αμεσοδημοκρατία, αν μπορούσε ένα ετερόκλητο μόρφωμα 6 μηνών να είναι τέτοιο, θα χαμε φέρει τη φάση στα ίσα).
τα περί ανταρσύα ότι λέω για τις συνελεύσεις κτλ μου τα έχουν πει εαακίτες και τα έχω δει και εγώ. για την ΔΕΘ δεν είπα κάτι περίεργο. ότι είπε και ο σύντροφος πινατέρο δλδ
Πείτε μου όμως οι αντάρτες, γιατί να ψηφίσω ανταρσύα κι όχι σύριζα, με δεδομένο ότι δε θα στηρίξει πασόκ;
Undecided voter vOv
"Ευχαριστώ την ελληνική γλώσσα που δεν μπορεί να με καλύψει."
Όχι ότι έχω κάτι με τους μισογύνηδες κνίτες (και είναι λογικό να σιχαθεί κάποιος το μουνί αν γαμάει μόνο κνίτισες), αλλά ρε παιδί μου, περιορίσου λίγο. Βλέπεις πασοκικά φαντάσματα παντού.
Βέβαια, παραδέξου ότι είσαι κνίτης και θα παραδεχτώ ότι είμαι το πασοκικό φάντασμα που σε καταδιώκει!!!
Σιγά, αυτό μόνο οι της α.π. το θέλουν και υποτίθεται ότι θα βάλουν τους υποψηφίους να υπογράψουν ότι δε θα ψηφίσουν ενάντια σε κοινές αποφάσεις, οπότε άκυρο. Κάτι άλλο;
Πείτε μου, μη φοβάστε, σοβαρά ρωτάω, i want to believe!
Ξαναδιάβασε το ποστ μου καλύτερα και μετά μπες στο λίνκ που έδωσα.
εδιτ: αοχριστός!!! τρόμαξα με το λογκο πούστηδες.
εεε ναι έχω δει στο σάιτ του ανταρσύα (από εκεί διάβασα τα περί αμεσοδημοκρατίας βασικά), αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο σοβαρή διαφορά με συνιστώσες όπως η ΚΟΕ πχ για να μη στηρίξω μια συμμαχία που έχει ήδη μια πολύ μεγαλύτερη δυναμική. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα υπήρχαν και κάποιες μετακινήσεις από ανταρσύα σε σύριζα ή τούμπαλιν, ή τουλάχιστον υπήρχαν φήμες για κάτι τέτοιο, κάπου το διάβασα στο ιντερνέτς, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε βλέπω τεράστιες διαφορές με σύριζα πλην ανανεωτικών. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω, ποιος ο λόγος να προτιμήσω ανταρσύα από σύριζα. Μπαμ διαφορές όμως ε, όχι κλασική αριστερή φαγωμάρα.
Πραγματικά τι δυναμική βλέπεις στον σύριζα αυτή την στιγμή; Άντε να το καταλάβω, όταν του δίναν οι δημοσκοπήσεις τα 18άρια, τώρα που είναι σίγουρο ότι πάει για φούντο κατευθείαν μετά τις εκλογές, ποιο ρεύμα στην κοινωνία εκπροσωπεί που θα 'ταν κρίμα να μην ενισχυθεί;
Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι ο σύριζα έχει άλλους 5000 λόγους να διαλυθεί, σημαντικότερους από το αν αρχηγός θα είναι ο cool αλέξης ή ο παλιός είναι αλλιώς αλέκος.
ΥΓ: καμία μετακίνηση από το ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, προς την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά.
Όπως και να έχει, ένα 2.5% το έχει σίγουρο, για την ανταρσύα αυτός θα είναι στόχος δεκαετίας και λίγο λέω. Και μην πείτε ότι δε σας νοιάζουν τα ποσοστά, να μην κατεβαίνατε στις εκλογές αν δε σας ένοιαζαν. Πες μου διαφορές όμως ντε, μη μου λες για peoples front of judea.
ok, μια προσπάθεια:
Ο σύριζα, είναι ένας εκλογικός συνδυασμός δορυφοριοποιημένος γύρω από τον ΣΥΝ, με τις διάφορες συνιστώσες του να έχουν συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πολιτικό πρόγραμμα, λίγο αριστερότερο του συνασπισμού ώστε να διατηρηθεί η ενότητα του εγχειρήματος. Γενικά αυτό λέγεται αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο, λέγεται δεν έχω σκοπό να χτυπήσω τον καπιταλισμό στην ολότητα του αλλά κάποιες πτυχές του, λέγεται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ. Και είναι απόλυτα λογικό, όταν πετάξεις στο ίδιο μέτωπο τον συνασπισμό, μια οργάνωση της κομμουνιστικής αριστεράς με ΜΛ αναφορές (ΚΟΕ) και πόσους άλλους με διαφορετικές προγραμματικές θέσεις η καθεμία και το συνολικό πολιτικό πρόγραμμα του εγχειρήματος είναι το ελάχιστο που καλύπτει την βασική συνιστώσα, τον ΣΥΝ αυτά τα προβλήματα θα έχεις. Γιατί οι πολιτικές σου θέσεις, είναι διαλλεκτικά συνδεδεμένες με την τακτική και την στρατηγική που θα ακολουθείς στα μέτωπα της περιόδου είτε αυτά είναι εκλογές, είτε Δεκέμβρης, είτε φοιτητικό κίνημα είτε οτιδήποτε. Για αυτό πάει για φούντο ο Συριζα, γιατί όταν πατάς σε 5 βάρκες ταυτόχρονα, είσαι και με τις εξεγέρσεις, είσαι και με την αστική νομιμότητα, όταν είσαι με τον πόλο της αριστεράς, είσαι και με το Πασοκ, ε τον πιεις και λίγο στις ευρωεκλογές άντε να το κλείσουμε το μαγαζάκι να τελειώνουμε.
Η ανταρσύα πάλι, είναι ένα μέτωπο οργανώσεων τα οποία την συνεπή τους στάση την έχουν δείξει σε όλα τα μέτωπα που συμμετέχουν (ΕΑΑΚ, παρεμβάσεις-κινήσεις-συσπειρώσεις), έχει προμετωπίδα το πρόταγμα για τον κομμουνισμό της εποχής μας, μιλάει για εργατική εξουσία, χώνει ξεκάθαρα στόχους για άλλη κοινωνία ρε παιδάκι μου. Προφανώς έχει ελλείψεις, προφανώς έχει προβλήματα στην λειτουργία, σύμφωνοι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να να δημιουργήσει ένα διακριτό ρεύμα στην κοινωνία, αλλά τουλάχιστον το 0,43% που πήρε ήταν πολιτική ψήφος. Το 3% του σύριζα τι ρεύμα αποτυπώνει στην κοινωνία; Επαναστατικό/ανατρεπτικό; Να μας δώσει 2 υπουργεία το πασόκ να κάνουμε την δουλειά μας; Και τέλος, η ανταρσύα είναι η πρώτη προσπάθεια να μαζευτεί μεγάλο κομμάτι του δυναμικού εκείνου της αντικαπιταλιστικής/επαναστατικής αριστεράς που τόσα χρόνια παρέμενε διασπασμένο σε 1002 μέρα/εναντια/αντικαπιταλιστικεςσυμμαχιες. Ε, έχει φάση να μην έχεις να κουράσεις το μυαλό σου σε ποιο γκρουπούσκουλο θα το ρίξεις, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει ένα για σένα - η ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
1) Αυτό όμως λέγεται ανακρίβεια, καθώς ξέρεις καλά ότι μόνο η μειοψηφία του συν το θέλει. Τάσεις υπάρχουν παντού.
2) Η πρώτη νόμιζα ότι είναι ο σύριζα, δεν ξέρω, πάλι μαζεύτηκαν γκρουπούσκουλα.
Κι επίσης όταν έχετε μέσα ΣΕΚ που πάει με γσεε δεν ξέρω αν πείθομαι ότι έχετε ΤΟΣΟ πιο ξεκάθαρη θέση κλπ.
να κάνω και γω δυο ερωτήσεις αν επιτρέπεται. πως χτυπάς τον καπιταλισμό στην ολότητα του; και αν υπάρχει κάποιο υπαρκτό σχέδιο πως δουλεύει αυτό στην ελλάδα του 2010 ή και του 2020 αν θέλεις.
επίσης δεν ξέρω τι αριστερός πόλος υπήρξε ώστε να υποστηρίξει ο σύριζα; τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα; το κκε; οι οικολόγοι (χαχ); και αν τους υποστήριξε πως ακριβώς το έκανε πέρα από κάποιες δηλώσεις περί ενότητας στην αριστερά κτλ. επίσης πότε υποστήριξε τις θέσεις πασοκ τόσο φανατικά. εδώ θυμάμαι μόλις έβγαιναν τα 18άρια (που περί πούτσας, δημοσκόπηση ήταν, ποτέ δεν πήρε σε εκλογικό αποτέλεσμα τέτοια νούμερα) έβλεπα το πασοκ να γλύφεται και τον σύριζα να μην πολυγοητεύεται. τώρα αν παίζουν παιχνίδια πίσω απ'΄την πλάτη ανοίξτε μας λίγο τα μάτια γιατί είμαστε στην απολίτικη μάζα. σορρυ (δεν ειρωνεύομαι ε)
@dragonlord:
1) ανακρίβεια ξεανακρίβεια, για αυτό πάει για διάσπαση ο συριζα, εκτός αν πιστεύεις ότι το επίδικο είναι αν γράφει καλύτερα στο γυαλί ο αλαβάνος ή ο τσίπρας. Ναι, μόνο η ανανεωτική πτέρυγα του ΣΥΝ, μιλάει ξεκάθαρα για συνεργασίες και διάλυση του συριζα αλλά από ότι φένεται επηρεάζει αρκετά καταστάσεις.
2) Υπάρχουν 2 λόγικες για τις μετωπικές συνεργασίες, η μια είναι να πας να γίνεις αφισοκολλητής του συνασπισμού μπας και σε παίξουν λίγο τα κανάλια και η άλλη, είναι να κάνεις μεν ανοίγματα και μέτωπα αλλά έχοντας στο μυαλό σου πάντα τον στρατηγικό σου στόχο, τον 3ο πόλο της επαναστατικής αριστεράς. Που δεν έχει καμία σχέση με τον συνασπισμό και τους Κύρκους του, τι να κάνουμε τώρα.
1) Δεν είναι απαραίτητο να πάει για διάσπαση ο σύριζα, μπορεί να πηγαίνει ο συν. Ένας από τους δύο λογικά θα διασπαστεί, δεν πολυπαλεύεται, στο σύριζα είναι επιτακτική ανάγκη πλέον η εξέλιξη σε κάτι μεγαλύτερο και ισχυρότερο, οι ανανεωτικοί δεν το θέλουν με τίποτα (γι'αυτό και έστελναν κόσμο να ψηφίσει ΟΠ στις ευρωεκλογές, για να βγαίνουν μετά και να λένε για τέλμα σύριζα), κάποιος από τους δύο θα νικήσει. Αν νικήσουν οι ανανεωτικοί, μαζί σου, κι εγώ μάλλον ανταρσύα θα το ρίχνω, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αν στο συν ήθελε η πλειοψηφία να τελειώνει με το σύριζα τώρα ήταν η ιδανική συγκυρία, κι όμως τον στήριξαν παρά τις απειλές των ανανεωτών ότι "απειλείται η ενότητα του κόμματος". Σήμερα συνεδριάζουν btw, αλλά από ό,τι φαίνεται πάλι δε θα μας κάνουν τη χάρη, είναι και η περιουσία του κόμματος στη μέση, πάλι προβοκατόρικο ρόλο θα παίξουν (ξεκίνησαν από χτες οι δηλώσεις). Τέσπα, δε νομίζω ότι και στο συνασπισμό θα τους ανεχτούν πολύ ακόμα, απλά δε θέλουν να αρχίσουν διαγραφές και να τους λένε σταλίνες. Που εν μέρει τους τιμά βασικά.
2) Καλά, τώρα μιλάει ο οπαδισμός μέσα σου, η μία επιλογή είναι να γίνεις αφισοκολλητής του σύριζα με, φυσικά, μοναδικό στόχο να σε παίξουν τα κανάλια και η άλλη να σταθείς περήφανα απέναντι στον καπιταλισμό δείχνοντάς του το παγωμένο καυλί του αριστερέιτορ με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΟΚ!
Dikio exei o apopanw. Ουσιαστικά η διαχωριστική γραμμή δεν είναι το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ΑΠ/όλοι οι υπόλοιποι. Και ούτως ή άλλως, το αριστερό ρεύμα που ορίζει εν πολλοίς και την οργανωμένη νεολαία, έχει περισσότερη συνάφεια με τους άλλους παρά με τους ανανεωτικούς. Όσο η ισορροπία ήταν 50/50, δεν υπήρχε πρόβλημα, τώρα όμως που στα πλαίσια του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού το αριστερό ρεύμα έλυνε και έδενε, με τους ανανεωτικούς να αντιστέκονται με κάθε θεσμικό μέσο, η ισορροπία έχει ανατραπεί. Και τελικά ο συν είναι αυτός που αδυνατεί να βγάλει θέσεις που εκφράζουνε τη βάση του. Όχι ο σύριζα. Αυτό φάνηκε και με την ανατροπή στην ποσδεπ.
Από την άλλη, δεν είναι αλήθεια ότι οι ΑΠ έστελνε κόσμο στους ΟΠ. Το ποσοστό τους οι ΟΠ το πήρανε κυρίως από τα μεγάλα κόμματα (σε ποσοστό περίπου 70%). Και μην κάνετε το λάθος να αντιμετωπίζετε τους οικολόγους σαν αριστερό σχηματισμό, εκφράζουν όλο το πολιτικό φάσμα, από μπαχαλιάρηδες αναρχοπριμιτιβοαναρχικούς μέχρι ελληνοδωδεκαθειστές απόστρατους.
ΕΝΤΙΤ: Επίσης να σημειώσω ότι σε περίπτωση αποκόλλησης της πτέρυγας από τον συν, βλέπω χαλαρά ευρύτερη συνεργασία αντικαπιταλιστικής αντίανανεωτικής αντιδραστικής αντιαριστεράς, με αντιανταρσύα και αντισύριζα.
δεν μιλάει ο οπαδισμός, την τύχη μου μέσα, η πολιτική μου αντίληψη και η πολιτική μου ταυτότητα μιλάει.
Τελοσπαντων, θα σου πω μια ωραία ιστορία για το μακρινό '89, τότε που όλη η αριστερά ήταν ενωμένη (ενιαίος ΣΥΝ, με ΚΚΕ μέσα). Ήταν τόσο ενωμένη, που χώραγε και τον τζανετάκη μέσα, και την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αργότερα. Αμέ!
Η συνέχεια, εδώ... ->
http://www.narnet.gr/index.php?optio...=231&Itemid=69
Γενικά, αυτό γίνεται όταν η ενότητα, είναι "ενότητα", χωρίς θέσεις, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς πραγματική συνέχεια μεταξύ των... ενωμένων.
Καλά ρε κατακαημένε mhazowking, τι κάθεσαι σαν πωλητής μεταχειρισμένων αμαξιών στο αηντάχο και πουλάς ανταρσυα; και συ ρε dragonlord σοβαρά τον ρωτάς ή απλά σ' αρέσει να τον βλέπεις να ιδρώνει και να ξειδρώνει και να τυραννιέται; φάση 'δεν έχω πειστεί ακόμα, πείτε μου κ' άλλα'. ρίχτο σύριζα το ρημάδι, μια ψήφος είναι, δεν παίζει και ρόλο! ή ρίχτο οικολόγους τώρα που γυρίζει!
μπορεί να ψαρώσει κάνας άσχετος και να το χώσει κατά τύχη.
Πρωτον τι το αντιδιαλεκτικο υπαρχει στο οτι εφοσον πιστευεις οτι εχεις πολιτικη ανωτεροτητα δεν υπαρχει λογος να επιτιθεσαι προσωπικα?Οχι εξηγησε μου ω εσυ μεγαλε γνωστη του μαρξ που τριζουν και τα κοκκαλα του.Πιανει ο καθε καθυστερημενος τον Καρολο στο στομα του και αρχιζουνε οι πιπες απανωτες απο ολους εσας τους πολυδιαβασμενους και γαματους .Ολοι ιδεαλιστες σαν του λογου σου ειστε.Και φιλος το τι εχω διαβασει και κατα ποσο εχω καλλιεργηθει ειναι προσωπικο μου ζητημα και δεν χρειαζομαι να επιδειξω τιποτα.Εγω δε χρειαζεται να πω τιποτα μεσα στο ΕΡ.Να τα πω σε ποιον για να πεισω ποιον δηλαδη?Εγω ξερω οτι το ΚΚΕ αποδεικνυει τι ειναι καθημερινα με τη δραση του,δραση στην οποια εντασσομαι και εγω,καθως και με τη θεωρια του.Και δεν καταλαβα απο που προεκυψε ο χαρακτηρισμος φασιστακι απο τα λεγομενα σου
Εκτος αν εχεις ανωτερο εγγεφαλο και μπορεις και βλεπεις μεσα στον ψυχισμο μου.
Πραγματικά με βούλωσες και είναι φανερό ότι δεν προσπαθείς να αποδείξεις τίποτα, γι αυτό και απαντάς έτσι αδιάφορα. Και μάλιστα με έπεισες να ψηφίσω κκε, να κάνει την επανάσταση για εμένα. Χαίρομαι που υπάρχει ένας σταθερός φορέας μέσα σε αυτή τη λαίλαπα του οπορτουνισμού, τόσο σταθερός που στηρίζει ακόμα τον θείο πατερούλη. Κάτι βέβαια καθόλου φασιστικό.