Quote:
Originally Posted by
FIXXXER
ολα αυτα μεσα απο ενα φορουμ. :touched:
Σε αυτό τον διαδιακτυακό τόπο έχεις κάνει
ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ δημοσιεύσεις μέσα σε
ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ. Με πολύ ακριβείς υπολογισμούς και δεδομένου ότι στο αθλετικς κάνεις και κάποια σεντόνια που ανεβάζουν τον μέσο όρο των λέξεων των ποστς σου (ο οποίος είναι ακριβώς 52.6 λέξεις το ποστ), έχεις γράψει
ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ κομμα
ΤΕΣΣΕΡΙΣ λέξεις.
Θέλω να ξέρεις ΦΙΞΕΡ ότι εγώ προσωπικά δεν κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου, δεν έχω δουλειά, δεν έχω φίλους, δεν έχω γκόμενα, δε σπουδάζω και δεν είμαι μαθητής, δεν έχω καν τηλέφωνο και το κουδούνι του υπογείου που μένω (όλο γεμάτο με φωτογραφίες σου) δεν έχει το όνομα μου. Δεν κάνω κάτι άλλο, έχω διαβάσει
ΟΛΑ τα ποστς σου και θα διαβάσω και όλα όσα θα κάνεις ακόμα: Ξέρω πως είσαι, ξέρω που μένεις, ξέρω τι σπούδασες και πως, ξέρω ποια πηδάς και ποιά πηδούσες, ξέρω τι ομάδα είσαι, ποιές είναι ΟΛΕΣ οι αγαπημένες σου μπάντες και τα κομμάτια που γουστάρεις απ' αυτές, ξέρω τι μουνιά σε καβλώνουν και πότε, ξέρω πως νιώθεις και ξέρω τι σκέφτεσαι.
Όταν λοιπόν σου λέω ότι είσαι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και -ανεξάρτητα απο το τι θες να πιστεύουμε- ΕΓΩ υπολογίζω ότι στην "πραγματική ζωή" σου ΔΕΝ μιλάς για στρουχτούρες, θεωρήματα μη πληρότητας και ατονική αβανγκαρ αλλά μιλάς για γαύρο, μουνιά και μετάλλικα ΔΕΝ θα φέρνεις αντιρρήσεις θα το βουλώνεις γιατί ασε με να το ξέρω καλύτερα
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.