Quote:
Originally Posted by
12 stars circle your brow
Quote:
Originally Posted by
freak brother
εγω δεν ειπα πουθενα οτι φταιει σε κατι ο μεταναστης σε σχεση με την ζωη μου και την οικονομικη μου κατασταση , ουτε με εχει κλεψει ποτε κανεις ουτε τπτ , για τους αλλους μεταναστες η ζωη γινετε δυσκολοτερη οσο περισσοτεροι ερχονται εδω . Το προηγουμενο Σαββατο γνωρισα τον Ιμπραημ απο την Αλγερια 23 χρονων που χει περασει απο αυλωνα 6 μηνες , και κλεβει τσαντες και κινητα για να παρει εκσταση και ζει με 5 αλλους σε ενα υπογειο στην Γλυφαδα..προσπαθει να φυγει Ολλανδια αλλα παπαρια ... , με κερασε και μπυρα :)
κουλ, απλα απάντησες κάτι άσχετο σχετικά με αυτό που είπα στον κατωριμο. ειναι οντως αθλιες οι συνθήκες διαβίωσης τους εδώ πέρα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν'αγωνιστείς μαζί τους για να τις καλυτερέψεις
σχετικά με την οικειότητα πάντως και για να μην κρατήσεις κακια, τα λεμε απο κοντά όποτε και αν θες σε πιο φιλικό επίπεδο γιατί το φορουμ δημιουργεί και παρεξηγήσεις (κερναω την μπυρα σου... μια απο αυτες τελος παντων)
Θα με κράξεις γιατί είμαι του καναπέως, αλλά το κομμάτι του αγώνα που ζητάει από την κυβέρνηση να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες κάπου χωλαίνει, δεδομένου του πλήθους τους και της περιορισμένης δυνατότητας της Ελλάδας. Προφανώς δε λέω ότι το κράτος κάνει ό,τι μπορεί, πιστεύω ότι δεν υπάρχει και θέληση και πως γίνεται ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτών που θα μπορούσαν, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι θα ήταν δυνατόν να παρασχεθούν ανθρώπινες συνθήκες ζωής σε όσους είναι εδώ και σε όσους έρχονται ακόμα. Τουλάχιστον όχι στην Αθήνα (που δεν έχω καλοκαταλάβει γιατί κι αυτοί στοιβάζονται εκεί αντί για άλλα μέρη της Ελλάδας - αν και μπορώ να σκεφτώ λόγους).
Επίσης, η γνώμη μου είναι πως δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιείς εύκολα κόσμο. Η εντύπωση μου είναι βέβαια ότι το ελληνικό κράτος τουναντίον, κάνει πολύ δύσκολο το να νομιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε, αλλά και πάλι, δε νομίζω ότι είναι λύση να κάνεις πολίτες κόσμο εύκολα. Από την άλλη και η εκτρωματική ιδέα του ΣτΕ για τους 2ης γενιάς μου φαίνεται φρικαλέα, αν την έχω καταλάβει καλά.
Όπως φαίνεται δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, απλώς μου φαίνεται ότι και η συμπαράσταση στον αγώνα τους έχει μερικές γκρίζες περιοχές.
Ντισκλέημερ, αυτό δεν αναφέρεται αποκλειστικά στους 300, αλλά γενικά στο θέμα των μεταναστών.