Είμαι χαζός.
Printable View
ikonoklast(και λοιποί εξωκοινοβουλευτικοί),
Όσο κρετίνος είμαι εγώ που το έριξα ΠΑΣΟΚ, τόσο είσαι και εσύ, γιατί εν γνώση σου(και του εκλογικού νόμου, δεν είναι κάτι καινούριο) το έριξες αλλού, ενισχύοντας στην πράξη το ΠΑΣΟΚ. Και μην ακούω το έπιασε κοντά 44% το ΠΑΣΟΚ άρα έβγαζε αυτοδυναμία ούτως ή άλλως, και 0% να ήταν οι εξωκοινοβουλευτικοί, όταν πήγατε να ψηφίσετε και ο ίδιος ο Γιωργάκης δεν περίμενε τέτοιο ποσοστό. Εκτός αν είστε μέντιουμ κι έτσι, οπότε έπρεπε να ρίξετε και κανά στοιχηματάκι.
Για όσο κρατά αυτή η κυβέρνηση λοιπόν μην κλαφτεί κανείς εξωκοινοβουλευτικός πως οι πασόκοι φέραν την καταστροφή στον τόπο κλπ κλπ. Συνυπεύθυνοι είμαστε όλοι, κι εγώ κι εσύ. Οι μόνοι που θα μπορούν να μιλάνε θα είναι οι νεοδημοκράτες, οι του ΛΑΟΣ, οι ΚΚΕδες και οι του ΣΥΡΙΖΑ. Που από όλες αυτές τις ομάδες, 1000 φορές ΠΑΣΟΚ για μένα.
Τώρα αν θέλετε απλές αναλογικές και λοιπά λεβέντικα, μαζί σας, αλλά στις χτεσινές εκλογές δεν ίσχυαν αυτά. Μεγάλοι και ώριμοι άνθρωποι είστε, ξέρατε εξαρχής το που ρίχνατε την ψήφο σας. Γι'αυτό για όσο κρατήσει αυτή η κυβέρνηση, οι εξωκοινοβουλευτικοί οφείλουν να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, όπως και οι πασόκοι.
Τώρα που το λύσαμε αυτό το πρακτικό μέρος, συνεχίστε με τα ιδεολογικά/θεωρητικά σας.
damn.
Χθες βράδυ κάτα τις 12 έτυχε να κάνω την διαδρομή σύνταγμα-τρικούπη με τα πόδια. Μάγκα, είναι λίγες οι φορές που έχω νιώσει τόσο κομπάρσος σε κάποιο χαωτικό σενάριο αλα jodorowsky, περπάταγα ανάμεσα σε αλλόφρωνες πασόκους, ηλίθιες οικογένεις πασόκων με πλαστικά σημαιάκια, χαρούμενους πασόκους με καραμούζες και πασόκικα αμάξια που κορνάραν και σε κάθε γωνία υπήρχαν παρατεταγμένοι δεκαεφτά περίπου στρατοί μπάτσων κάθε είδους, ζητα, δελτα, ματ, λματ, τα παντα όλα. μπάτσοι και πασόκοι φίλοι μου, ο απόλυτος εφιάλτης.
Ναι, θέλω να πώ με βάση τα παραπάνω, ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο. Δεν έχω πολλές ελπίδες να συνεννοηθούμε εδώ μέσα κάνοντας ποστς που απαιτείται να καταλάβει ένας τύπος που ψηφίζει πράσινους (δύο φορές) και ένας ρουθλες ή όποιος που ψηφίζει GAP ή όποιος άλλος κανσερ δε ψηφίζει τίποτα αλλα στηφάση πρέπει να την πούμε και στους μαλάκες που ψηφάνε ανταρσυαρα.
Εμείς τρελοί, εσείς χαζοί, καθένας με τα κουσούρια του!
ασε μας ρε ικονοκλαψ, φυγαμε απο τους κορυδαλλους για να μην ακουμε
πανηγυρια_ολυμπιακων
και τωρα στη ζωοδ. πηγης πεσαμε στους ακομα χειροτερους πασοκους :-?
τουλαχιστον σαν να την κανει σιγα σιγα η μονιμη διμοιρια απο χαρ. τρικουπη,
ξερουμε κατι σχετικα?
Ναι φύγαν τα γραφεία πασοκ και πήγαν ιπποκράτους οπότε ψιλοσπάνε απο παρκο και περιξ (τουλάχιστον η κλούβα) και έχει μόνο τους ακροβολισμένους στις γωνίες.
ναι, τα γραφεια εχουν φυγει κατι μηνες αλλα η διμοιρια δεν ελεγε να ακολουθησει
τις τελευταιες μερες ομως δεν τους βλεπω [περαν της επελασης]
ελεγα μηπως ειχαμε inside info οτι μας χαιρετησαν οριστικα[/οφφτοπικ]
Καλά, μπορούσες αντί να περάσεις στην άμυνα να πεις "ναι, εκφράστηκα λάθος, σόρι" από τη στιγμή που έγραψες πεντακάθαρα ότι ο κάνσερ ψηφίζει νδ/πασόκ αλλά όχι, πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να μειώσεις τους άλλους ακόμα κι αν απλώς σου λένε το προφανές επειδή προφανώς έχεις μικρό ΠΟΥΛΙ :!:, έχεις δίκιο, μπορείς να συνεννοηθείς μόνο με τους εικοστέσσερες χιλιάδες που είχαν τη στοιχειώδη νοημοσύνη για να ψηφίσουν ανταρσυάρα, α, και όσους ψήφισαν τη λέξους της αλέκας, χμ.
εγω παντως προβλεπω το εξης: για δυο χρονακια το πασοκ θα επενδυσει στα κλασσικα δωρακια/καθρεφτακια για τους ιθαγενεις (τα παραλληλα ρουσφετια εννοουνται φυσικα), ο κοσμος θα ειναι γαμημενος αλλα ελαφρως λιγοτερο απ'οτι με την νδ αρα θα λεει "δεν γαμιεται", παιζει να αναπνευσουμε και λιγο απ'την ασφυξια στην οποια ειχε οδηγηθει αυτο το κωλομερος αλλα αυτο εν τελει θα ειναι κακο γιατι κανεις δεν θα σηκωσει κεφαλι (δεκεμβρη η κατι δυνατοτερο δεν ξαναβλεπουμε) για να μην χασει τα καθρεφτακια και τα μπιχλιμπιδια και απ'τα δυο χρονια και περα θα καταντησουμε αλλη μια στερεα εγκαθιδρυμενη ευρωπαϊκη αρρωστια τυπου γαλλια. καλυτερα να φευγουμε.
Ρε, ξέρω τι ψηφίζει ο κάνσερ, δε ψηφίζει, δε με νοιάζει. Αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει ποιός ψηφίζει τι. Δεν ήταν αυτό το νόημα του ποστ μου. Στο μπούτσο μου να το διορθώσω. Το έγραψα όπως μου 'ρθε. Στ' αρχίδια μου. Δεν με κόπτει. Μου είναι αδιάφορο. Εντάξει ρε χρήστη Dragonlord; Με έπιασες;
Μικροαστίλα εμετός, επίπεδο Αυριανή, Α1, τηλεάστυ, troktiko, τέτοια φάση. Και δεκέμβρης. Και πράσινοι. Και όλα μέσα. Και κούραση.
Ε, δε μπορώ να συνεννοηθώ με τέτοιους όρους. Τι να κάνουμε.
καλα,ο ρουθλεςς ψηφισε πασοκ,τι να λεει δηλαδη τωρα.
αλλα ο κανσερ που ψηφισε και κομμα εκτος βουλης και να την λεει σε οσους ψηφισαν ανταρσυα?
τπτ,η κουβεντα με αυτους τους 2 οδηγησε σε 3 συμπερασματα:
1)οταν η νουδου ειναι κυβερνηση και τα σκατωσει,ολοι μαζι να ριξουμε την δεξια μεσω του πασοκ!
2)οταν το πασοκ ειναι κυβερνηση και τα σκατωσει,ολοι μαζι να ριξουμε τους προδοτες της αριστερας ψηφιζοντας νουδου!
3)οσοι ψηφιζετε μικρα εξωκοινοβουλευτικα κομματα ειστε ζωα μιας και στηριζετε το ισχυρο κομμα με την αποφαση σας.Δεν μετραει η προσωπικη αποψη,τα πολιτικα πιστευω,η σκεψη σας,αλλα το οτι ειστε πλεον τα δεκανικια του πρωτου κομματος!γιατι στην τελικη ο θειος μας,η θεια μας,τα ξαδερφια μας,ο μπατζανακης της κουμπαρας του θειου μου ψηφιζουν ΟΛΟΙ πασοκ και νουδου οποτε και εγω ψηφιζω σαν καλο προβατο τα ιδια για να μην χαλασω το οικογενειακο κλιμα οταν με ρωτησουν "εσυ παιδι μου τι ψηφισες?",και πολυ απλα ολοι οι υπολοιποι μπορειτε να φατε τα σκατα της εξουσιας μας.
Γαμω την μανα σας by the way καραβλαχοι.
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Νιώθετε τον σοσιαλισμό;
64 σελίδες ανούσιων διαφωνιών.
το θέμα είναι, ότι όπως έχουν τα πράγματα,
- υπάρχει ελπίδα για "κάτι καλύτερο"?
- ΟΧΙ