"Αούγκα"
FF: Δεν ξέρω.
Είτε έχεις απόλυτο δίκιο και είμαι αναίσθητος σε σημείο βλακείας και μοιράζω ταμπελόνια και πουλάω ειρωνείες σε πολλούς (ποιοι είναι αυτοί οι καημένοι; να τους ζητήσω συγγνώμη δηλαδή)...
...είτε είναι όπως τα αντιλαμβάνομαι: α. Είπα συγκεκριμένα προσωπικά τον Άτροπο ανώριμο και ότι πέταξε μπαρούφα και έκατσα και εξήγησα νομίζω όσο πάει το μυαλό και το γραψιμό μου ΓΙΑΤΙ το λέω, ώστε να μου απαντήσει ότι λέω μαλακίες αν θέλει ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (i.e. να το συζητήσουμε) και
β. ΓΕΝΙΚΑ και ΑΟΡΙΣΤΑ χαρακτήρισα νοοτροπίες και καταστάσεις (που υποψιάζομαι ότι κάποιοι μυγιαστήκανε καλέ) με τον χαλαρό και ΕΡ ελεύθερο τρόπο μου, πάλι με τα γαμημένα επιχειρήματά μου που όποιος γουστάρει μπορεί να τα τρίψει στην μάπα μου αν είναι για τον πούτσο ή να κάνει κουβέντα γενικά να την βρίσκουμε.
γ. Εσένα σου απαντάω απολύτως ειλικρινά και σου έχω προσάψει τα άπειρα, είναι αλήθεια, ότι κάνεις κωλοτούμπες, ότι είσαι smug, ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα γράφω, ότι διαφωνώ σε σημείο αηδίας με τα συμπεράσματά σου για τον Τόλκιν κλπ και υποτίθεται τα κουβεντιάζουμε. Αν σε ενοχλεί το ύφος μου τόσο πολύ, σε πληροφορώ ότι δύο φορές σε ρώτησα μέχρι να μου πεις ευθέως ότι "μοιράζω ταμπελόνια και πουλάω ειρωνείες" και ιδού και η απάντησή μου. Σόρι αν σε προσέβαλλα και πάλι, δεν το κάνω επίτηδες, σου λέω συγκεκριμένα γιατί εισέπραξα smugness από την μεριά σου, γιατί συγκεκριμένα σου καταλογίζω κωλοτούμπες και αυτοσχεδιασμούς κλπ και εσύ με ρωτάς τώρα "πες μου που έχω υφάκι". Ξέρω γω; Δεν έχω πει πουθενά ως τώρα φαίνεται, οπότε γιατί τώρα; Δεν έχεις στα σημερινά, αν και ομολογώ ότι με τσιγκλάει ο εγωισμός μου όταν κλείνεις με "Καθένας έχει τη γνώμη του, αν κράζουμε ή προσβάλλουμε ναι, γινόμαστε smugs, συ είπας". Σε έχω ρωτήσει εκατό φορές πότε έγινα smug, μου ανταπαντάς "μοιράζω ταμπελόνια" (μετά από πόσα ποστς που έγινε η ερώτηση), τουτέστιν έκραξα και προσέβαλλα εγώ τους κομπλεξικούς που φτύνουν τον Ντοστογιέφκσι. Μμ; Ή υπερασπίζεσαι τον Άτροπο;
Ή μήπως εσύ νιώθεις κραγμένη και προσβεβλημένη από το υφάκι μου και που σε είπα smug; Γιατί μάλλον αυτό είναι, λέω εγώ. Λοιπόν, όπως το βλέπω, σε κάθε ποστ μου σε ρωτάω πολύ συγκεκριμένα πράγματα, με πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα, απάντηση δεν έχω λάβει για τίποτα από αυτά, το έχουμε γυρίσει στο πόσο μαλάκας είμαι τελικά και σε κατηγορώ για κάτι που κάνω εγώ πιο πολύ. Ε, 'ντάξει, GOTO "Αούγκα".
Τώρα, για το ότι έχει ο κάθε άνθρωπος πολλές επιρροές, ναι, αυτονόητο, και εγώ είμαι επηρεασμένος από ύστερους Bathory αλλά πώς διάλο είδες τις επιρροές μου (εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι τις ξέρω όλες) και καταλήγεις σε "ΕΧΕΙΣ, ΑΦΟΥ:" και με στέλνεις πραγματικά, θολώνει το μυαλό μου, μινμιν επίπεδα ασυνεννοησίας. Δες εδώ:
"Exeis afou prwta krazeis oti sou xezoune ti syllogikh otinanai kai meta klaigesai oti se eipan apaidefto." Λοιπόν, εδώ κολώνω και δυσκολεύομαι να βρω απάντηση. Τι να πεις όντως; Κράζω που μου χέσανε την "συλλογική οτινάναι" και μετά καπάκια κλαίγομαι που με είπαν "απαίδευτο". Ποιος με είπε απαίδευτο ή κάτι αντίστοιχο ρε πούστη μου; Και πώς δεν το πήρα χαμπάρι; Και αφού δεν το πήρα χαμπάρι, πώς κλαίγομαι μετά; Σε ποιον; Όπως είπε και κάποιος:
"Pou ta eides ola afta dld stin kouventa? Nai de se katalavainw."
Για να το σφυρίξουμε και tl;dr: Άλλα λέω, άλλα λες. Ας το αφήσουμε εκεί. Γιατί έτσι που πάμε θα το συζητάμε μέχρι το τέλος του μήνα και δεν το βλέπω με χαρά το πρόσπεκτ.