http://www.youtube.com/watch?v=7i-FU4nON4I
με τον κίνδυνο να γίνω σπαστικός γιατί μου πες να μην παω να βάλω TROLOLOLO και γω σου ρχομαι με HEY-HEY-HEYYY αλλά ορίστε ενα υπόδειγμα βαρύτονης παραγωγής που σου βγάζει την γαματίλα και κάθε ειδούς -ιλα με αποκορύφωμα την
trololo-lila. τώρα θα μου πεις μα καλά φαντάζεσαι τον eduard με τέτοιο ήχο; δεν τον φαντάζομαι, δε θέλω καν, θέλω απλώς να καταλάβω αν ενας οπαδος eduard khil τον ακουγε έτσι θα είχε το ιδιο ιμπακτ πάνω του και προσπαθώ να κατανοήσω το ποσο αγνά είναι τα μουσικά μας αισθητήρια.
γενικά τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. χθες μάλιστα απάντησα μόνος μου στο ερώτημα της τσιτάτης παραγωγής όταν μπήκα στο τριπάκι να την συνδέσω με ένα
βιντεογκεημ. ειδικά στη σημερινή εποχή τα βιντεογκεημς παραείναι φλασυ λουκινγκ αλλά το substance αμελητέο. εχει ρε παιδί μου ενα entertainment value όταν το παίζεις αλλά στον πυρήνα τπτ ιδιαίτερο που σε κάνει να το θυμάσαι καιρό. έτσι και αυτού του είδους οι παραγωγές. είναι γκαζάτες, δυνατές και ακούγοντε σε εναν αμυητο ως εντυπωσιακές, αλλά μετά από λίγο καιρό οταν ξεθωριάσει αυτή η πρώτη εικόνα μένεις με ένα κουραδάκι. μπορεί και να μην ειναι κουρtl;dr