Originally Posted by
12 stars circle your brow
Γαμημένα όνειρα σαν ταινία με περίεργα twists. Μόλις ξύπνησα και το γράφω να μην φύγει από την short memory του μυστήριου κεφαλιού μου.
Ήμασταν λέει σε έναν δρόμο με κάτι παιδιά πιο πάνω από το σπίτι μου, καθόμασταν μέσα στη μέση του δρόμου και συζητούσαμε μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά, ακούγεται θόρυβος έντονος από τον ουρανό, κοιτάμε ψηλά και βλέπουμε ένα αεροπλάνο να ακολουθείται από καμια δεκαριά ακόμη σε ταχυτητες σφαίρας. Τι γίνεται λέω, αναχαιτίζουν κανένα τούρκικο που έφτασε ως εδώ. Στη συνέχεια ο αριθμος των αεροπλάνων αυξάνεται κατά δεκάδες, και είναι σαν να κυνηγούν αυτό το πρώτο ένα σμήνος σφήκες, πετάνε στον ουρανό με περίεργους ελιγμούς και πάντα με σχηματισμό πυραμιδοειδή. Τελικά ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για μία επίδειξη αεροπορικής δύναμης που έκανε ο Πάνος Καμμένος ώστε να δείξει την υπεροχή της ελληνικής αεροπορίας. Τα αεροπλάνα έγιναν μερικές εκατοντάδες, με μικρά φωτάκια και κινούμενα σε όλο τον ουρανό με διάφορους σχηματισμούς (βόρεια κορέα γίναμε) και απίστευτες ταχύτητες. Εγώ εκεί αφηνίασα και άρχισα να λέω τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, μπορεί πανεύκολα κάποιος να χάσει τον έλεγχο και να έχουμε εκατοντάδες νεκρούς ξαφνικά από ντόμινο συγκρούσεις στον αέρα. Στην συνέχεια, κάτι αεροπλανάκια μικρά που ήταν τόσο μινιατούρες σαν να αποτελούνταν μόνο από cockpit (σε μέγεθος περίπου λίγο μεταλύτερα από αυτοκίνητο F1) άρχισαν να πετούν χαμηλά πάνω από πολυκατοικίες εννοείται σε σχηματισμούς, τις γνωστές γρήγορες ταχύτητες και ακολουθούμενα από άλλα. Σε κάποια φάση κι ενώ εγώ είμαι φρικαρισμένος και οι άλλοι το βρίσκουν διασκεδαστικό, άρχισαν να πηγαίνουν πάνω κάτω (σαν σε κίνηση σλάλομ) στον χώρο ανάμεσα από τον δρόμο που καθόμαστε και τις πολυκατοικίες. Τους κάνω νόημα να μπούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε μέσα γιατί αν γίνει κάτι απλά είμαι νεκροί και ξεκινάμε μια προσπάθεια να περάσουμε μέσα σε μια πολυκατοικία χωρίς να χτυπηθούμε από τ'αεροπλανάκια που κάνουν την επίδειξη. Είμαι ο τελευταίος που πάει να μπει και βλέπω μπροστά στα μάτια μου τον προηγούμενο να τον χτυπάει αεροπλανάκι, το οποίο έσπασε στα δύο καθώς χτύπησε στο έδαφος και ο πιλότος του να πετάγεται έξω από αυτό σε μια άκρη. Τρέχω δίπλα του και τον βλέπω με κομμένο το κάτω μισό του σώματος του μέσα στα αίματα. Μου λέει "σε παρακαλώ, μπες μέσα στην πολυκατοικία, στο ισόγειο είναι η κυρία ΜΑΡΙΑ ( :fear: ), χτύπησε της και πες πως είμαι έξω. Πράγματι, στο ισόγειο μόλις έμπαινες, υπήρχε ένα σπιτάκι σαν εκκλησάκι 2x2, χτυπάω την πόρτα και βγαίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα, της λέω γρήγορα ελάτε, ένας πιλότος είναι έξω άσχημα χτυπημένος και σας ζητάει, αυτή έμεινε στήλη άλατος μόλις το άκουσε. Βγήκαμε έξω κι εκεί ο πιλότος έτομος να ξεψυχήσει της λέει: Σε όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να φτάσω ψηλά και δεν τα κατάφερνα, έγινα πιλότος και ούτε αυτό ήταν αρκετό...τώρα θα τα καταφέρω και με ένα πουφ, εξαφανίστηκε το σώμα του και σαν αστέρι πήγε στον ουρανό. Εκεί ξέσπασα σε κλάματα και ξύπνησα.
W T F
Συμβολισμοί χριστού, προσωπικές φιλοδοξίες, ίσως απωθημένο που δεν κατάφερα να γίνω ποτέ πιλότος, discuss, or not.