Εγώ το πρόσεξα, όμως, cloud και συμφωνώ με τον Fixxxer που σας τα'χωσε. :p
Printable View
Εγώ το πρόσεξα, όμως, cloud και συμφωνώ με τον Fixxxer που σας τα'χωσε. :p
τωρα, κατόπιν εορτής, το κατάλαβα κ εγώ. κ συμφωνώ με φιξξξξξξξξξερ, και σε Workprint να έβλεπα το επ πάλι το καλύτερο θα ήταν.
εννοείται ότι είναι το καλύτερο finale που είδαμε και αυτό γιατί ήταν το τελευταίο φινάλε που έχουμε δει. Αν έτσι ακριβώς όπως είναι αυτό το είχαμε στην 4η σεζόν θα ηταν το καλύτερο φινάλε μέχρι φέτος που θα βλέπαμε το νησί να μετακεινήτε.. λέμε τώρα..
Κρίμα που τελειώσει η σειρά. Σε ένα χρόνο από σήμερα θα φάμε πατάτα.. ας κρατούσε για πάντα. Περιμενω το Lost, The Movie
ΕΔΙΤ
Αυτός δεν είναι που επαναλβάνει τα νούμερα συνέχεια κ είναι μαζί με τονβ Χιούγκο στο ίδιο ύδριμα? Θυμάμαι λάθος?! Από την άλλη μου έκανε εντύπωση που ο Χιούγκο δε το έχει σχολιάσει.
χμου
http://www.electricrequiem.com/forum...ine=1241787773
έχω την εντύπωση ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση ο τύπος αυτός
μάλιστα μας είχε δείξει κ χέρλυ να την ψάχνει με τους αριθμούς κ είχε καταλήξει οστράλια στην γυναίκα του τυπά που ήταν μαζί με δαύτον στο τρελλάδικο κ λαμβάνανε τους αθριμούς
kourastika me to 8ema , eipame gia 1-2 poly sygkekrimena pragmata pou de mas aresan kai mas ta priksate se ka8e post . o fixer malista vazei kai ligi saltsoula gia na fanoun kseka8ara oi ex8roi tou Lost .
Ta eipame mia fora gia to 8ema, opoios 8elei ta ksanadiavazei .
San to Lampro Skorda kanete ..
se pio simantika 8emata ;p , afto pou eipe o swollen me arese
Genika malon 8a prepei na doume pio prosektika ti exoun pei oi 'nekroi' os tora, [mias kai exoume polyyyy xrono kai prepei kati na kanoume] kai pou odigousan ta pragmata .Quote:
Θυμόμαστε όλοι "όνειρο" Κέητ να την κράζει η Κλαιρ "ντου ΝΟΤ ΜΠΡΙΝΓΚ ΧΙΜ ΜΠΑΚ ΚΕΗΤ". H Κλαιρη ήταν με Κρίστιαν, Κρίστιαν πιστεύουμε (σωστά πιστεύουμε πιστεύω!) = καπινός, καπινός = δε γκάη χου γουόντ Τζέηκομπ ντεντ..
Μα το να κανουν ετσι τα πραγματα ωστε να μην εχουν γνωριστει ποτε ειναι το πραγματικο "χασιμο". Δεν εχεις τπτ.Δεν τον/την γνωρισες ποτε. Δεν αγαπησες. Δεν εχεις αναμνησεις. Ολα ματαια και χαμενα.
Δεν βγαζει νοημα.
Ξέρουμε πολύ καλά πως το κόλλημα με Kate δεν είναι "πολύ θα γούσταρα να της ρίξω έναν".Quote:
Σκέψου ότι είναι η μοναδική γαμήσιμη στο νησί και με το παραπάνω μάλιστα. Δλδ ποιον να ερωτευτούν? Την Σαν κ να τους γδάρει ο Τζιν? Την Ρόουζ????? την ποια? Κεϊτ κ τα μυαλά στα κάγκελα, κ με ένα πόδι κ 4 δόντια, πάλι την γαμάω.Quote:
Επίσης το μονο love story που προσκυνώ είναι Bernard-Rose. Έλεος πια με το να γουστάρουν όλοι την Kate. ΕΛΕΟΣ.
Και για τους 2 η kate είναι κάτι πολύ παραπάνω.
Όχι απλά το μονο ωραίο γκομενάκι που έτυχε να υπάρχει στο νησί (άσε που στη τελική δεν ήταν η μονη ωραία).
Swollen έχεις δίκαιο φίλος. Εκείνος που ήταν τρόφιμος με τον Χιούγκο ήταν άλλος, http://lostpedia.wikia.com/wiki/Leonard νόμιζα ήταν ο Ραζίνσκη. Λάθος.. έφαγα όλη την Πέμπτη σεζόν νομίζοντας ότι είναι αυτος, μάλιστα έκανα την μαλακία να πίσω τον locust ότι είναι αυτός κ μετά έβλεπα την σιγουριά του κ ήμουν περισσότερο σίγουρος.
loop... it make no sense
ifinoi βγάζει νόημα φίλε, αν κάτι το έχεις, το χάσεις κ σε πονάει, παρακαλάς να μη το είχες ποτέ, (γνωρίζοντας ότι δε μπορείς να το έχεις πάλι, τουλάχιστον όχι όπως τότε), να μη το γνώριζες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κ εγώ αυτό θα έκανα αν μπορούσα, δλδ αν είχα μια βόμβα υδρογόνου και έβρισκα κάποιους να χτίζουν μια καταπακτή. anyway....
Καλά ναι, είχε κ άλλες καλές το νησί (μήπως να βγαίνουμε εκεί? :p) αλλά η Kate είχε το στυλ, τον χαρακτήρα, τον δυναμισμό, την μυξοπαρθενιά, το στυλ "το έχω αλλά δε στο δίνω".. Τέσπα προσωπικά για μένα, μειώνω τα δόντια από 4 στο 1 (όχι κυνόδοντας) κ ισχυεί η έκφραση "πολύ θα γούσταρα να της ρίξω έναν". Ο ένας φέρνει τον άλλον κ πάει λέγοντας.
που να χτυπιεστε,καλυτερο φιναλε απο αυτο της τριτης σεζον δεν εχει παιξει
αυτο ναι,ηταν οπως πρεπει απο τα μουσια του τζακ στη πρωτη σκηνη μεχρι το γουη χαβ του γκ0ου μπακ,ομαγκαντγουατδαφακ στη τελευταια
αλλα που να νιωσουν οσοι τη βλεπουν απλα τη σειρα και δε την βιωνουν :twisted:
Μυξοπαρθενιά;!!
Καλά περί των αγαπησιάρικων οκ , όπως τη βρίσκει καθείς.
Εγώ θα προτιμούσα να μην εξαφανιστούν όλα και να ήταν σα να μην έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον που αγάπησα, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο φιλοσοφικό ερώτημα.
Θέλω να πάρω 2 βδομάδες άδεια και να λιώσω με φραπέ και λοστ, να τα ξαναδώ όλα.
Θα δείξει τα αίσχη στην 6η σίζον, αντίστροφα όλα και θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
?
Σκόρπιες σκέψεις.
Η προαιώνια μάχη του καλού με το κακό είχε πολλά ονόματα στην ιστορία της τέχνης. Jekyll and Hyde, Νόμος και Χάος, Επιστήμη και Θρησκεία, Πεπρωμένο και Αμφισβήτηση, πείτε το όπως θέλετε. Αυτό που έχει διδάξει κάθε σοβαρή προσέγγιση του θέματος, είναι πως δεν υπάρχει μόνο μαύρο ή μόνο λευκό, πως το δίπολο δεν τηρεί αυστηρά τον ίδιο σχηματισμό στα άκρα του, και πως μια γκρίζα απόχρωση χρωματίζει κάθε έμβιο ον, ακριβώς επειδή οι πράξεις του μπορούν να κρίνονται από παραπάνω από μια σκοπιές.
Στην αρχή του επεισοδίου, βλέπουμε *πάλι* έναν ισχυρό συμβολισμό, με δύο τύπους που διαφωνούν στο εξής ζήτημα. Ο ένας, με το αγγελικό του πρόσωπο, δείχνει να ψάχνει μια ιδανική κοινωνία ανθρώπων, ανθρώπων που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά τους, που ιστορικά έχουν οδηγήσει πολλάκις την ανθρωπότητα στην καταστροφή. Οποιαδήποτε θυσία υπάρξει στο δρόμο για την ιδανική κοινωνία θα είναι απλά στο όνομα της προόδου, και αυτό είναι από μόνο του απάνθρωπο σκεπτικό, οπότε ο Jacob κατευθείαν δεν αντιπροσωπεύει το προαιώνιο Καλό. Ο άλλος πάλι, είναι πεπεισμένος πως αυτό δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο, και εκεί στηρίζεται ο συμβολισμός της κόντρας : Στο αν ο άνθρωπος μπορεί τελικά, με ή χωρίς θεϊκές παρεμβάσεις, από τις απαρχές της ιστορίας ως σήμερα, να φτιάξει μια ιδανική κοινωνία έχοντας διώξει την κακία, την διαφθορά και τον θάνατο, με δυό λόγια αν ο άνθρωπος μπορεί να πάει στον παράδεισο.
Το LOST είναι μια σειρά που αποτελεί το πιο φιλόδοξο τηλεοπτικό project στην ιστορία της τηλεόρασης, και για να καταφέρει να το κάνει αυτό, για να καταφέρει να περάσει το μήνυμά του, πρέπει να κάνει τηλεοπτικές εκπτώσεις, ώστε το κάθε επιχειρηματικό κανάλι να του έχει υπογράψει ΤΕΤΟΙΟ συμβόλαιο ώστε το LOST να μην κοπεί νύχτα, σε περίπτωση που το 85% των τηλεθεατών του απλά βαρεθεί να ανασκαλεύει μυθολογίες για το τι συμβολίζει ο Richard ή να αγοράζει βιβλία για τη ζωή του Faraday και του ΚΑΘΕ συμβολισμού εκεί μέσα. Οπότε το τηλεοπτικό ρομάντζο δεν θα μπορούσε να λείπει, και αυτό οφείλουμε να το έχουμε συνηθίσει όσοι καταλαβαίνουμε τι πρωτιές θέλει να χτυπήσει το LOST. Χωρίς λίγη αμερικάνικη κούραση, δεν γίνεται. Δυστυχώς δεν γίνεται. Στον ιδανικό κόσμο του Jacob ίσως γινόταν, αλλά στον δικό μας δεν παίζει. Και άμα επιχειρούσαν εκεί στο LOST να το ανεβάσουν λίγα επίπεδα στο θέμα των διαλόγων/αντιδράσεων, αν προσπαθούσαν να μειώσουν λίγο κάποια υπάρχοντα γλίτσικα (π.χ. θυμάστε ένα επεισόδιο δεύτερης σεζόν, που μοιράστηκαν όλοι το φαί της Dharma στο τέλος, και o Hugo έδωσε φυστικοβούτυρο στον Charlie και όλοι κοιμήθηκαν ευτυχισμένοι δίπλα στις φωτίτσες τους; Αυτό ήταν μια καπιταλιστική american dream ΓΛΙΤΣΑ), το LOST δεν θα είχε ΕΠΟΥΔΕΝΙ το budget για να στηθεί τόσο όμορφα στα σοβαρά του πλαίσια.
Το season finale της πέμπτης season, σαν ιδέα, δίνει τις απαντήσεις που ψάχναμε στην πρώτη season. Κανείς δεν βρέθηκε τυχαία εκεί. Άλλοι τους έφεραν εκεί, άλλοι τους επηρέασαν ώστε να κατευθύνουν έτσι τις εξελίξεις. Και ας ήθελαν πολλοί (και διαφορετικοί) να τους φέρουν στο νησί, όπως στο παράδειγμα του John Locke, όπου ο νέγρος Abaddon και ο λευκός Jacob, και οι δύο μετέπειτα σκοτωμένοι από τον Benjamin Linus, του έδωσαν ζωή και κίνητρο να έρθει στο νησί, υπό την εποπτεία, τους ελέγχους και τις αμφιβολίες του Richard. Είναι το πρώτο επεισόδιο του Lost που φανερώνει (και όχι απλά υποδηλώνει) τη θρησκειολογική προέλευση των όσως όπως είπατε "κινούν τα νήματα". Και οι συμβολισμοί εδώ (μερικές σελίδες πίσω είχα κάνει ποστ για το πόσο σημαντικούς θεωρώ τους συμβολισμούς του LOST) είναι σημαντικότατοι και βαθύτατοι, και αναγκαίοι τελικά να εμφανιστούν. Και ας βλέπαμε μισό επεισόδιο LOST, μισό Sex and the City, στα αίσχη της τετράδας Jack/Kate/Sawyer/Juliett, αυτό το εξήγησα στην πάνω παράγραφο, δεν το απενοχοποίηση, το εξήγησα όμως, ελπίζω επαρκώς. Σαν ιδέα μου άρεσε πολύ για finale, αλλά η αλήθεια να λέγεται, ακόμα και στα όσα μου αρέσουν στα αλήθεια στη σειρά, σε σημεία ήταν προχειρότατο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί σεναριακά στο LOST, και υποψιάζομαι πως η σειρά δεν θα τελειώσει. Ίσως με το θάνατο δύο πρωταγωνιστών να κλείσει κάπως το σενάριο, αλλά αν τελικά η σειρά συμβολίζει το "ιδεατό", δεν θα τελειώσει στα αλήθεια, και αναπάντητα ερωτήματα θα μείνουν αιωρημένα για πάντα, ακριβώς επειδή είναι αναπάντητα στην καθημερινότητά μας. Και ίσως ήταν ο μόνος τρόπος να σκαρωθεί μία τόσο απελπιστικά γεμάτη πλοκή, με κάθε *κενό* να είναι απενοχοποιημένο. Αυτά, στην μικρή περίπτωση που η έκτη season δεν γίνει μελόδραμα, και συνεχίσει πιστή στο όποιο όραμά της να γεμίσει και τον πέμπτο χρόνο που την παρακολουθούμε, με πανέμορφους, βαθείς, και ουσιώδεις συμβολισμούς. Ακόμα και αν στο τέλος δεν αφήσει τίποτα ουσιαστικό για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του καθενός εδώ μέσα.
Μιλάμε για το πιο εξωφρενικά ιδιοφυές στήσιμο σεναρίου στην ιστορία των τηλεοπτικών δρωμένων, με άνεση. Όπως και αν καταλήξει.
Πείτε και σεις, όχι ο μπέρνιν, οι υπόλοιποι. Όλα αυτά ήθελα να τα πω στον Odonian, αλλά δεν είναι μσν =/
Λολ, μπορει να φαινομαι σαν φανμποις λογω του ενθουσιασμου με τον τροπο με τον οποιο τα γραφω, αλλα με την ιδια ευκολια εχω γραψει πως αν και αν και αν γινει το ταδε ξερω γω, θα ισχυριζομαι οτι ειναι η μεγαλυτερη μαλακια σειρα που εχει παιχτει ποτε, και το πιστευω ακομα και σειρα. Ακριβως γι αυτο γουσταρα το επεισοδιο απιστευτα πολυ, γιατι εκει που νομιζεις οτι εχουν χασει τη μπαλα και το θεμα time travel, το οποιο οπως ειναι φυσικο ειναι λαθος σχεδιασμενο, κλεβει και ολη την παρασταση απο τα μεγαλυτερα θεματα της σειρας και το ζουμι, τελικα ειναι μια ελαχιστη παραμετρος που δεν παιζει κανενα ρολο.
Πριν το επεισοδιο ημουν απο τους πλεον αρνητικα προκατειλημμενους οσον αφορα την ποιοτητα του και δεν πιστευα οτι θα δω κατι καλο. Ακριβως γι αυτο και εξεπλαγην απο το τι αντιδρασεις ειδα εδω μεσα, γιατι ηταν αυτο το επεισοδιο που με πεταξε στον τοιχο και μου αλλαξε την οποια αρνητικη προκαταληψη ειχα. Κατα τα αλλα, φτηνες ειρωνεις τυπου cloud που θαθελε να ειναι σε καποια ελιτ κλικα απλα δε μπορει, θα μπορουσαν φυσικα να λειπουν, ειναι οτι πιο ευκολο μπορει να κανει κανεις. Ο καρχαρτ καλα τα λεει εν γενει.
μαλακια θα ειναι καποια σειρα που θα την κοψεις στα μεσα της πχ οχι οταν δεν σε ικανοποιησει μετα απο 3242424 επεισοδια το τελος της. μπορει να σε ξενερωσει να σαφησει μια γλυκοξινη γευση (αχ τι ωραια που τα λεω) αλλα επουδενι δεν θα την πεις μαλακια.