ρε μαλακα ασε και κανα οργανο.
σε λιγο θα πιασεις και μπασο. ο κουορθον εισαι?
και εγω δηλαδη οταν κανω μπ[αντα αφου γινω ποροτικος με γκιταρ χιρο τι σκατα θα σε βαζω να παιζεις?
χαχαχα ετοιμασου για πορωσεις κυριε μακ μπρειν
Printable View
ότι ακριβώς ήθελε γράπσει χθες αλλά βαριόμανε
ειδηκά αυτό με 'Ααρον παίζει πολύ. Θυμόμαστε όλοι "όνειρο" Κέητ να την κράζει η Κλαιρ "ντου ΝΟΤ ΜΠΡΙΝΓΚ ΧΙΜ ΜΠΑΚ ΚΕΗΤ". H Κλαιρη ήταν με Κρίστιαν, Κρίστιαν πιστεύουμε (σωστά πιστεύουμε πιστεύω!) = καπινός, καπινός = δε γκάη χου γουόντ Τζέηκομπ ντεντ..
γιου γκετ δε πόιντ
αα και αυτό:
πεταλιδόμυαλη
ΕΧΩΣΕ
ΕΧΩΣΕ
ΕΧΩΣΕ ΤΗ ΓΗ, ΕΧΩΣΕ ΤΟ BLACK ROCK ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ
ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
επιτέλους μια σειρά που βάζει μέσα θεότητες, αθανάτους και υπερφυσικά πράματα με τόσο απίστευτα σοβαρό και μυθολογικό τρόπο! επιτέλους μια σειρά όπου το νόημα στην ιστορία δεν είναι "ανεβαίνω πάνω σε μια σκούπα και την καβαλάω παριστάνωντας ότι βρίσκομαι πάνω σε μια σκούπα και την καβαλάω" όπως έχει πει ο Αρκάς λολζ! αυτά είναι για τις κοινωνικές σειρές όπου δεν υπάρχει ούτε ένα λέιζερ, ούτε ένα τέρας.
στο Lost η ιστορία είναι "ανεβαίνω πάνω σε μια σκούπα και την καβαλάω παριστάνωντας πως ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΤΟΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ, ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ."
νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένος κάθε φορά που μια ιστορία απομακρύνεται από την πραγματικότητα και αποκτά πολλά, πολλά λέιζερ (λέγοντας λέιζερ δεν εννοώ απαραίτητα τα laz0rz, αλλά εννοώ τα φανταστικά/υπερφυσικά στοιχεία που έχουν κάποιες ιστορίες).
αυτός είναι ο λόγος που σιχαίνομαι τις σειρές/ταινίες πραγματικού κόσμου. όσο πιο αληθινή και ρεαλιστική είναι μια ιστορία, τόσο λιγότερα λέιζερ θα έχει!!
η σκηνή με το διάλογο Jacob/Τσουτσέκι είναι πιθανότατα η πιο σημαντική σκηνή της σειράς μέχρι τώρα και ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να βλέπουμε δύο τύπους να κάνουν ένα διάλογο παρόμοιο με αυτόν που έκανε ο Θεός με το Διάβολο όταν μιλήσανε για τον Ιώβ.
αυτό ίσως που ξενέρωσε τον κόσμο στο φετινό φινάλε είναι κατά τη γνώμη μου το εξής:
τί μας είπαν στο κάθε φινάλε ως τώρα οι συγγραφείς;
πρώτη χρονιά: "ετοιμαστείτε τσουτσεκάκια ξεκινάνε μυστήρια πράματα!"
δεύτερη χρονιά: "OMG ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ."
τρίτη χρονιά: "θέλετε να μάθετε κάτι; ΟΛΟ ΤΟ 'FLASBACK' ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ FLASH FORWARD ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ WTF ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΚΑΝΤΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ."
τέταρτη χρονιά: "αυτό ήταν τσουτσέκια! πεθάνατε στις θεωρίες ως τώρα, δώσατε τη ζωή σας, ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΤΟ LOST ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ."
πέμπτη χρονιά: "φέτος έχουμε ένα σωρό κορυφαία πράματα, αλλά να θυμάστε ε, είναι απλώς μια ιστορία φαντασίας. μη πεθάνετε κιόλας."
αυτό είναι κατα τη γνώμη μου το "ξενέρωμα". το ότι με όλα τα στοιχεία του επισοδείου (διαλόγους, συναισθήματα χαρακτήρων, σκηνοθεσία, ηθοποιία) μας θυμίσανε ότι είναι απλώς μια ιστορία φαντασίας, δεν είναι γρίφος που αν δε τον λύσουμε θα μας βάλει ο Προκρούστης στο κρεββάτι του. α, επίσης εύχομαι να εμφανιστούν Νεφελίμ, Ελοχίμ και ένα σωρό αρχαία πράματα που είναι αμφιλεγόμενα στον πραγματικό κόσμο και να γίνει πανικός με διάφορα τέτοια ώστε να γίνει πιο κορυφή η σειρά!!!!!
κατά τη γνώμη μου, το Τσουτσέκι είναι ο Κάιν. δε το στηρίζω πουθενά, απλά έτσι μου κάθησε η ιδεά σφδγσδφγφδδφ
O Bernard είναι ΆΣΠΡΟΣ.
Η Rose είναι ΜΑΥΡΗ.
Sex and the City.
Τεράστιο Σοκ η αρχική σκηνή.
θα επανέλθω με τη θεωρία μου για το τέλος της σειράς.
Fixxxer, ήδη αυτά που είπες τους τα λέω από την σελίδα 42 και μετά. Αλλά δε θέλουν να μ'ακούσουν! :(
Ακριβώς!!! :twisted:
Sorry αλλά μάλλον δεν έχεις αγαπήσει ποτέ και μετά να απογοητευτείς.
Σκέψου ότι είναι η μοναδική γαμήσιμη στο νησί και με το παραπάνω μάλιστα. Δλδ ποιον να ερωτευτούν? Την Σαν κ να τους γδάρει ο Τζιν? Την Ρόουζ????? την ποια? Κεϊτ κ τα μυαλά στα κάγκελα, κ με ένα πόδι κ 4 δόντια, πάλι την γαμάω.Quote:
Επίσης το μονο love story που προσκυνώ είναι Bernard-Rose. Έλεος πια με το να γουστάρουν όλοι την Kate. ΕΛΕΟΣ.
Άπειρα + αλλά όπως φαίνεται ο τύπος έκανε πολύ μεγάλη δουλειά. Επίσης δε θα σκοτωθεί, τον είδαμε στο τρελάδικο. Λέτε να αλλάξει το μέλλον? Μπα .. δε νομίζω.. θα κλείσει η σειρά με τρομερό φινάλε αλλά κάτι μου λέει ότι θα μας πουν πως αυτό γίνεται κ ξαναγίνεται κ θα γίνεται για πάντα. Όχι απαραίτητα η πτώση της Oceanic αλλά το ότι, απ ότι φάνηκε, ο Jacob θα φαίρνει ανθρώπους στο νησί κ ο άλλος δε θα θέλει.Quote:
Ο Ρατζινσκι θέλω να φάει το μεγαλύτερο ξυλίκι που έχει φάει ποτε μπάτσος στα εξάρχεια. Γιατί ποιος τον έβαλε μπάτσο πάνω από το κεφάλι τους και κάθονται όλοι και τον υπακούν αντί να του απαντήσουν "ΒΟΥΛΩΝΕΡΕΤΡΟΜΠΑ".
Ξενέρωμα απίστευτο...Quote:
Και συμφωνώ με ingolemo πως ο Aaron παίζει να είναι Jacob reborn or something.
Θέλω να σχολιάσω μόνο αυτό. Σας έχει φάει το τσιμέντο μου φάινεται που είναι η φύση μέσα σας? Καθάρισε το ψάρι κ το έβαλε να ψηθεί πάνω σε μια πέτρα η οποία θερμενόταν από την φωτιά. Καλύτερος τρόπος για φιλέτο ψάρι, η φλόγα θα το κάψει.
Κρίμα.. περίμενα περισσότερα..
Τέλος.. βαρέθηκα αυτούς που ξενερώνουν με τα καλύτερα επεισόδια ever της σειράς. Επίσης βαρέθηκα τις άπειρες θεωρίες που βγαίνουν σωστές μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Για μένα ήταν από τα ελάχιστα επεισόδια που.. δε ξερω πως, αλλά ήξερα σχεδόν τι θα συμβεί, όσο το έβλεπα όμως, όχι ποιο πριν. Μάρτυρας ο locust και η κοπέλα του. Τρομερή ρέντα χτες, ότι έλεγα έβγαινε, ακόμη κ στο "Κάτι ψήνεται" πρόβλεψα τα τέσσερα ταλιράκια που θα έπερνε ο τύπος, χωρίς να δω καν τι τους ετοίμασε. Δυστυχώς ο διορατισμός μου σταμάτησε εκεί, δε μπόρεσα να προβλέψω ότι θα ξεμείνω από χόρτο χτες. Κρίμα.. περίμενα περισσότερα και από μένα.
PS) Και εγώ χτες μόλις τον είδα τον τύπο γύρισα κ είπα ότι είναι ο Μαύρος Καπνός. Μπορεί να έπεσα μέσα, είχα απόλυτη επιτυχεία όπως προανάφερα, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν είναι. Ο Μαύρος Καπνός είναι κάτι άλλο, όχι ένας από τους δύο.
Γιατί δεν ήξερε ο fake Λοκ ότι η κόρη του Ben του είπα να ακολουθεί ότι του λέει ο Λοκ? Θα μου πείτε ότι έκανε ότι δεν ήξερα.. ΤΣΟΥΚ! Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε. Μέχρι τώρα τους καθοδηγούν οράματα και φαντάσματα, δλδ μέχρι τώρα είχαμε να κάνουμε με τον κακό που προετοίμαζε το έδαφος κατάλληλα ώστε να βρεθεί το παραθυράκι κ να σκοτώσει τον Jacob? Και πάλι όχι.. κ πάλι δε μου κάνει. Όπως είπε κ κάποιος σε προηγούμενο post, ήμαστε πολύ μικροί για να κάνουμε προβλέψεις στο lost. Υπομονή μερικούς μήνες.. Ευτυχώς τελειώνει καλοκαίρι κ θα έχουμε κάτι να ξεχαστούμε, αν τέλειωσε χειμώνα η σειρά να δω τι θα κάναμε.
Γιατι γάμησε το φινάλε? Γιατί μας έδειξε ότι τα πράγματα είναι πολύ πολυ μακρυά από ότι μπορούμε να φανταστούμε. Ακόμη και ο Ben που ήταν για οσκαρ από την δευτερη σεζόν (εκεί δεν εμφανίζεται ή κάνω λάθος?) μέχρι πριν λίγο έδωσε την σκυτάλη στον Λοκ κ κάθε φορά λέγαμε "Γειά σου ρε Λοκ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ"..
σιωπή...
ΠΑΡΤΕ ΤΑ.. πιόνα μικρής διάρκειας κ ανεύ ουσίας και οι δύο.
οχι φιλε, απλά πρέπει να κοιτάς στην οθόνη
Δε το πιασες, αλλού πήγαινε
μπα οχι δε το κατάλαβα (μπούφος.γαρ). Bytheway ήταν σχόλιο χαβαλέ/ενημερωτικό προς Φιξξξερ και όλους. :p