Γκρουπ στο φβ: Βορειοελληνίδες μανούλες.
Printable View
Γκρουπ στο φβ: Βορειοελληνίδες μανούλες.
Oxi manes.
ποστάρω για διάφορους λόγους \m/ και ενημερώνω το ER οτι είναι από τους πιο πιστούς μου φίλους
inb4: get a life
:teddy:
δέκα χρόνια και αρκετές φιλίες μετά, δεν ντρέπομαι όταν στην ερώτηση "από πού γνωρίζεστε;" απαντάω "από ένα ΜΕΤΑΛΛΑΔΙΚΟ φόρουμ, δε θα το έχεις ακουστά"
http://cdni.wired.co.uk/620x413/g_j/hipster.jpg
χαχαχ τρου στόρι. :dfinger:
:pink: αλήθεια ρε μπαγάσες σας αγαπώ όλους
http://www.sewingfinethingsandmore.c...ldecal1096.bmp
Ρε, μήπως είστε αδερφές;
poustares dld
Ομοφοβικό καθίκι ikonoklast.
να μη δει κανεις ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ να αγαπιουνται , κατευθειαν να πει την κακια του....
-Απο που γνωρίζεστε;
-Από ένα ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΙΚΟ φορουμ στο ιντερνετ
:pink:Spoiler
Λύσαμε το πρόβλημα της αξιοπρεπούς επιβίωσης για τα επόμενα 2 χρόνια (104 εβδομάδες)!!!! Μένουν να λυθούν και κάποια μικροπροβλήματα ακόμα με κάποια μικροέξοδα (1500 ευρω) και πάμε για τα επόμενα μεγαλεπήβολα σχέδια κατάκτησης του κόσμου...Όλε(Ισπανικού τύπου)!
Πτυχίο 13 χρόνια μετά!
Σήμερα έκανα το 11ο μάθημα στα τύμπανα. Μετά από πολλά χρόνια, το εφηβικό μου - μουσικής φύσης, για τους κακεντρεχείς - όνειρο επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Σε 2 βδομάδες έχω το πρώτο μου live :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Άρα τα τσίπουρα στα τρίκαλα τελικά δεν τα κερνάς ε;
Τώρα είναι πιο σίγουρα τα τσίπουρα, γιατί αυτοί θέλανε να ξεκινήσω άμεσα και γω έχω κανονίσει περιοδεία εις την Πατρίδα.
μπαλκονι έχεις;
Στο τσατ εγραψε μπαλκοναρα! (αρα παρτυ στης Ντραμσικ καλοκαιρι ε?)
για να φυτεψει τίποτα πρασινο ρε, κρίμα τόση γνώση από τον αχυροκηπο αχρησιμοποιητη
Πεθαίνω για στιγμή που η drumsick θα ποστάρει μετά από επικό πάρτυ σπίτι της "ποιος ξέρασε στη γλάστρα με το βασιλικό;".
Ένι, εννοείται μπαλκονάρα, δε συμβιβαζόμουν με σπίτι χωρίς.
Θα'ρθεις να κουβαλήσεις εννοείς? =Ρ
σαμπρελα την πάτησες
περιμένω να ζεστάνει ο καιρός να πρασινίσω το μπαλκόνι, τελείως πορν κατάσταση
καθόλου μαι λαιφ ροκς το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου περνάω κουρτίνες, το αναφέρω για το "πρώτη φορά" μόνο
Πηγαίνω προς την δουλειά και περνάω από πολυσύχναστη πλατεία της Καλλιθέας.
Ο καιρός είναι καλός και ο κόσμος έχει βγει για τον καφέ του και το φαγητό του.
Ξαφνικά μια ταλαιπωρίαρα γιαγιά γυρνάει με κοιτάει και μου κάνει με συνωμοτικό ύφος ''θες να με γαμήσεις ε?''.
Της λέω ''όχι σήμερα μωρέ γιαγιά'' με χαμόγελο διότι αισθάνομαι σουπερ ντουπερ κουλ εμπορική φάνκυ φατσούλα που μέσα στο κεφάλι της άγγελοι τραγουδούν το take a walk on the wild side και το χαμόγελο μου κερδάει και τους παρανοϊκούς των πλατειών της Αθήνας.
Η γιαγιά όμως στραβώνει τη μάπα της και ξεκινάει και ουρλιάζει με υψίσυχνες στριγγλιές ''τι? θες να με γαμήσεις ε??? θες να με γαμήσεις??? ντροπή σου κωλόπαιδό που θες να με γαμήσεις!!!''.
Οι καφετέριες με κοιτούν και ομοίως οι θαμώνες των σουβλατζίδικων.
Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας.
better call my_troubled_mind
"We are delighted to make you a conditional offer of a place of study here at the University of Birmingham. "
8)
paiksto dyskolos
Αύριο τέτοια ώρα θα κατευθύνομαι προς Γκαγκάριν, την πρώτη μέρα απο τις 3 εβδομάδες στην Πρωτεύουσα!
εκατσε τσαμπα τικετ για αρενα slipknot - at the gates Ρωμη , βρηκα και τικετ ραιαν ερ 60 ευρω με επιστροφη !! φυγαμεεεεε
πρωτη μερα μετα απο κανα δεκαημερο κολασης, που δεν ειχα τιποτα να κανω.
εβαλα φιμε (μετα απο 15 χρονια που ολο ελεγα να βαλω), κουρευτηκα (ουτε για αυτο δεν προλαβαινα) εβαλα νεα φιλτροχοανη στο αμαξι (το οποιο αλλαξε φλατζα και πλεον ειναι καγκουραμαξο οπως παλια), πηγα για μπανιο ακουγοντας λαστ ντραιβ, και σαν κερασακι με πηραν και για ενα εξτρα ιδιαιτερο το βραδυ. ολα καλα