paiksto dyskolos
Αύριο τέτοια ώρα θα κατευθύνομαι προς Γκαγκάριν, την πρώτη μέρα απο τις 3 εβδομάδες στην Πρωτεύουσα!
1) e4, c5
2) Νf3
εκατσε τσαμπα τικετ για αρενα slipknot - at the gates Ρωμη , βρηκα και τικετ ραιαν ερ 60 ευρω με επιστροφη !! φυγαμεεεεε
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
πρωτη μερα μετα απο κανα δεκαημερο κολασης, που δεν ειχα τιποτα να κανω.
εβαλα φιμε (μετα απο 15 χρονια που ολο ελεγα να βαλω), κουρευτηκα (ουτε για αυτο δεν προλαβαινα) εβαλα νεα φιλτροχοανη στο αμαξι (το οποιο αλλαξε φλατζα και πλεον ειναι καγκουραμαξο οπως παλια), πηγα για μπανιο ακουγοντας λαστ ντραιβ, και σαν κερασακι με πηραν και για ενα εξτρα ιδιαιτερο το βραδυ. ολα καλα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Φίλος μου κερνάει το εισιτήριο για το Copenhell αξίας κάπου 130 ευρώ...Θέλει παρέα και έχει πάρει ρεπό από το νεογέννητο και την γυναίκα...Αχ!Αχ!
1) e4, c5
2) Νf3
δεν ξέρω αν ειμαι γέρος και τα βλέπω αλλιώς, αλλά μόλις άνοιξα την πικ και είδα το 10 χρόνια + λουλούδια, λέω "το αποκατέστησε το κορίτσι "
Σιδεροκέφαλος αλάνι μου
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Airball σε lay up δεν έκανα ποτέ πάντως![]()
Spoiler
Να 'χα και όσα μελίσσια ήθελα να έβγαζα μισό τόνο
bonus αλανιάρης και μάγκας που βρήκε σπίτι σε παλιά κυψέλη
Spoiler
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Το βάζω εδώ γιατί προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.
Η ιστορία ξεκίνησε πριν κανά 10 μηνο, όταν και άρχισα να βλέπω αίμα στο βούρτσισμα των δοντιών. Πάω σε οδοντογιατρό, μου λέει cool ουλίτιδα είναι, μην ανησυχείς, ενας καθαρισμός και είσαι καλά (btw έτσι για το κέφι μου βγαλε και εναν φρονιμήτη που ήταν σκατά). Όλα καλά, μέχρι που το μετά το πάσχα άρχισα να βλέπω ξανά αίμα, λέω θα το δω κάποια στιγμή, πέρασαν όμως οι μέρες, οι μήνες και φτάνουμε στο εδώ και 3 βδομάδες που απλά όταν τα πλένω τα δόντια, αντί για οδοντόκρεμα βγαίνει ένα κόκκινο πράγμα φουλ στο αίμα. Θα προχώρησε/ξαναεμφανίστηκε η ουλίτιδα, σκέφτομαι, και επικοινωνώ με οδοντίατρο-γνωστός μάνας, αλλά είναι φούλ στο πρόγραμμα γιατι κλεινει την επόμενη βδομάδα για καλοκαίρι και με γεινώνει... Με τα πολλά, βρίσκω φίλο φίλης μανας, που είναι περιοδοντολογος, ο οποίος γενικά δεν καθαρίζει ουλίτιδες (ασχολείται με πιο βαριές περιπτώσεις κατά βάση) και κλείνω για σήμερα ραντεβού. Πάω με την πανοραμική που έκανα και αυτη σημερα το πρωί, γιατί την άλλη που είχα βγάλει την είχα χάσει (20 ευρώ με άλλο λογια), τη βλέπει, με βλέπει για λίγο και μου κάνει "έχεις αρχή περιοδοντίτιδας". Σκαλώνω, γουτουφου του λεω, νομιζα δεν ειχε προχωρήσει τόσο, μ λεει πως η ιστορία έχει 2 χρόνια μινιμουμ, θα πρέπει να το δούμε. Ε μου καθάρισε με τα πολλά την αριστερή πλευρά, οσονούπω θα πάω για τη δεξιά μες την (μεθ)επόμενη εβδομάδα και ΕΥΤΥΧΩΣ πρόλαβα, γιατί ΑΝ τελικά η φασή ηταν να βλεπα το 'δικό μου' οδοντογιατρό, παιζει να μην το βρισκε (δε θα χα κανει και πανοραμικη) και @@.
Θαμπζ απ, λοιπόν, μαγκες τσεκάρετε τα δόντια σας, μην τα αφήνετε και βούρτσισμα κάθε βραδυ, σας αγαπω.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Η περιοδοντίτιδα είναι άσχημη φάση γενικά;
Κι εδώ τελειώνει η φάση.