Τώρα είναι πιο σίγουρα τα τσίπουρα, γιατί αυτοί θέλανε να ξεκινήσω άμεσα και γω έχω κανονίσει περιοδεία εις την Πατρίδα.
Τώρα είναι πιο σίγουρα τα τσίπουρα, γιατί αυτοί θέλανε να ξεκινήσω άμεσα και γω έχω κανονίσει περιοδεία εις την Πατρίδα.
1) e4, c5
2) Νf3
μπαλκονι έχεις;
Vielen Dank für alles was mal war
Στο τσατ εγραψε μπαλκοναρα! (αρα παρτυ στης Ντραμσικ καλοκαιρι ε?)
για να φυτεψει τίποτα πρασινο ρε, κρίμα τόση γνώση από τον αχυροκηπο αχρησιμοποιητη
Πεθαίνω για στιγμή που η drumsick θα ποστάρει μετά από επικό πάρτυ σπίτι της "ποιος ξέρασε στη γλάστρα με το βασιλικό;".
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ένι, εννοείται μπαλκονάρα, δε συμβιβαζόμουν με σπίτι χωρίς.
Θα'ρθεις να κουβαλήσεις εννοείς? =Ρ
σαμπρελα την πάτησες
περιμένω να ζεστάνει ο καιρός να πρασινίσω το μπαλκόνι, τελείως πορν κατάσταση
καθόλου μαι λαιφ ροκς το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου περνάω κουρτίνες, το αναφέρω για το "πρώτη φορά" μόνο
Πηγαίνω προς την δουλειά και περνάω από πολυσύχναστη πλατεία της Καλλιθέας.
Ο καιρός είναι καλός και ο κόσμος έχει βγει για τον καφέ του και το φαγητό του.
Ξαφνικά μια ταλαιπωρίαρα γιαγιά γυρνάει με κοιτάει και μου κάνει με συνωμοτικό ύφος ''θες να με γαμήσεις ε?''.
Της λέω ''όχι σήμερα μωρέ γιαγιά'' με χαμόγελο διότι αισθάνομαι σουπερ ντουπερ κουλ εμπορική φάνκυ φατσούλα που μέσα στο κεφάλι της άγγελοι τραγουδούν το take a walk on the wild side και το χαμόγελο μου κερδάει και τους παρανοϊκούς των πλατειών της Αθήνας.
Η γιαγιά όμως στραβώνει τη μάπα της και ξεκινάει και ουρλιάζει με υψίσυχνες στριγγλιές ''τι? θες να με γαμήσεις ε??? θες να με γαμήσεις??? ντροπή σου κωλόπαιδό που θες να με γαμήσεις!!!''.
Οι καφετέριες με κοιτούν και ομοίως οι θαμώνες των σουβλατζίδικων.
Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
better call my_troubled_mind
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
"We are delighted to make you a conditional offer of a place of study here at the University of Birmingham. "
![]()