ΟΚ. Σόρρυ Παύλο που σε έφερα στη δύσκολη θέση, ξέρω πως είναι γιατί το έχω περάσει και γω. Να ξέρεις όμως ότι οι απόψεις μου για τον cybernaut δεν αλλάζουν. Αυτά. Μιλήστε για XT.
Printable View
ΟΚ. Σόρρυ Παύλο που σε έφερα στη δύσκολη θέση, ξέρω πως είναι γιατί το έχω περάσει και γω. Να ξέρεις όμως ότι οι απόψεις μου για τον cybernaut δεν αλλάζουν. Αυτά. Μιλήστε για XT.
ρε αλήθεια, δεν υπερασπίζομαι τον παιδικό μου κολλητό (η πλακα ειναι οτι μου τα χωνει που δεν το κανω... εμ κερατας εμ δαρμενος)
αν εξαιρέσουμε ένα σχόλιο που είπα ότι μου φάνηκε χοντρό, δεν παίρνω θέση στη φάση με τον Μιχάλη (δεν ξέρω καν τι έχει ειπωθεί/γίνει μεταξύ τους)
καμια δυσκολη θεση Φοιβο, σε δυσκολη θεση θα βρεθω οταν θα ρθει ο Ακης να τα κανει πουτανα ανατρεποντας οσα εγραψα για αυτον!
και για να τελειώνουμε με τα σκοτωμένα ποντίκια, του 'χα στείλει πριν 3 χρόνια και βάλε, ένα μμς με το κείμενο αυτού http://www.youtube.com/watch?v=hSrxcR8Fm70
στα ελληνικά, "ο Καμύ και οι γάτες του" απ'τα Άμπρα Κατάμπρα παραμύθια, όχι σε φωτογραφία, το διευκρινίζω, και μάλλον το οπτικοποίησε, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω
πάντως δεν είναι καθόλου σιχαμένο
τα ειχες ποτε με τον ακη?
με τον μινμιν?
πουτους γνωρισες και τους 2?
επιβητορες ή φλωροι?
φωτογραφια σου εχουμε?
ποιος χωρισε ποιον?
και αφου τελειωσε η φαση ποιος και ποσα μηνυματα εστειλε και σε ποσο χρονο
στο κρεβατι ριχνεις καντηλια?
αλλοι αντρες απο τον ακη δεν υπαρχουν? τι σε ειχε τρελανει?
ι σιμπ[ερια εχει να κανει τι ποτα με κοναν, με χι μαν ι με τρανσφορμερς?
αν χρησιμοποιεις τα μμς για να στελνεις κειμενα εισαι γαμω τα παιδια
θα ελεγα πως το τοπικ εχει χασει το ενδιαφερον του. καντε κατι
Το οτι δεν μπορούμε να βάλουμε και άλλα ταγκς πού το πας;
αμα μενει στο 13 μενει στην πολυκατοικια της ΒΑΒΟΥΡΑΣ
ξιδακι.
επισης στο χω ξαναπει. τι ζορι τραβας?
σε εβρισα? θελεις αγορινα μου να βρεθουμε απο κοντα να το λυσουμε? μια και καλη? αν οχι σε παρακαλω μην ασχοληθεις με το ατομο μου αν δεν εχω αναφερθει σε σενα. (που δεν εχω λογο να το κανω γιατι σε θεωρω καραγκιοζαρο)
ειλικρινα ομως. την επομενη φορα που θα κανεις κατι τετοιο θα σε βρω. δεν ειναι δυσκολο. και οτι γινει.
δε το συνεχιζω για να μη χαλασω αυτο το υπεροχο θρεντ
κθυλο κε ποθτανα ολα!!!!!!!!!!!!!
φτιάξε ένα υπέροχο θρεντ κι εσύ
κάνε το ίντερνέτ μας λίγο πιο γαμάτο
το ΗΑΡ που ΘΕΛΟΥΜΕ
Εγώ δεν γέλασα καθόλου. Αντιπαθώ εξαιρετικά τον χρήστη Φοίμπους μάιντ γιου, είναι ξεκάθαρο παρ' όλα αυτά ότι ο σάιμπερνωτ είναι (ακόμα) ένας καθημερινός Έλλην φασίστας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πει για να κάνει κλασιφάι ρε παύλε;
Επίσης αφού βάζετε που βάζετε φωτό, βάλτε μία που να δείχνει η ΚΑΥΛΑ που του πρέπει:
http://images03.olx.gr/ui/11/46/75/1...T-660-2005.jpg
το ότι μπαίνεις σε ένα τέτοιο θρεντ για να διασκεδάσεις και να κάνεις χαβαλοερωτήσεις "στο κρεβατι ριχνεις καντηλια?" στη σταυρούλα, δείχνει ποιός είναι ο πραγματικός καραγκιόζαρος
εγώ βέβαια σε είχα καταλάβει από κάπως παλιότερα!
το ότι "κλείνεις ραντεβού για ξύλο", είναι άλλη μια απόδειξη πως έχεις μείνει στην ηλικία που οι άνθρωποι
α) μετράνε μπάνια στη θάλασσα
β) πάνε σε καρναβάλια
γ) άλλα δεκάδες που κάνεις και βαριέμαι να σκεφτώ
γενικώς σταμάτα να ποστάρεις, τουλάχιστον σε αυτό το θρεντ, θα κάνει καλό σε όλους
πραγματικά φιλικά
τα παγωτά ξέχασες καρχαρτ, ο μπερνις έχει φαει 4 πάγωτα μέχρι τώρα και 82 το προηγούμενο καλοκαίρι.
"μετράνε μπάνια στη θάλασσα" ρε μαλάκα :touched:
γκρουπ θεραπι? θρεντ.
carheart, αύριο που θα πίνουμε ποτάρες στο galaxy (στη Σταδίου, μέσα σε στοά) γύρω στις 11, ελπίζω να έχεις ηρεμήσει λίγο.
δ) κάνουν θρεντ "έρχεται ο Τερμινέιτορ"
μια μουτζα στον αμνιζιακ για να υπαρχει διαφανεια.ΒΛΑΚΑ!
dythor εισαι καθυστερημενος (εννοω εχεις μεινει πισω, το ληξαμε αυτο το θεμα)
αναβω τσιγαρο ευλεπιστωντας σε γουστοζικη κοντρα καρχαρτ/μπερνιν με πολλες προσωπικες αναφορές
για να δει ο cybernaut τι εστι βερυκοκο (να μαλλωνουν 2 ατομα που πας με 1000 δηλ)
θεε μου.θα τον κανετε να καπνισει τωρα!
καλα αν το ποστ μου αυτο το πηρες σοβαρα, αλλος εχει το προβλημα
δευτερον οπως πολυ απλα σου ξεκαθαρισα, με χαρακτηριζεις χωρις να εχω αναφερθει σε σενα. και δεν εισαι καν φιλος μου, αυτοι ας με βριζουν και ας λενε οτι θελουν. το κακοπροαιρετο ολων των ποστ σου απεναντι μου κανει κρα. καμια σχεση με το αποκατω ακριβως ποστ του ρετζεκτ. εκεινος ας με βρισει οπως θελει. μαλακας δεν ειναι ουτε κακοπροαιρετος. οποτε στο ξαναλεω. σε παρακαλω πολυ σταματα να ασχολεισαι με το ατομο μου. αν σε πειραζει τοσο πολυ η υπογραφη μου, στειλε ενα πμ και πες μου να τη βγαλω. δεν εχω θεμα. καταλαβαινω οτι το ιματζ σου ειναι πολυ σημαντικο για το ατομο σου, μη το χαλαμε εδω
τριτον συγνωμη η ηλικια μου δε συμβαδιζει με τους ,για εσενα, σωστους τροπους διασκεδασης.
συγνωμη που παω στο καρναβαλι, σε μια πολη που σπουδασα και μαζεμομαστε το παρεακι απο ολα τα μερη της ελλαδος εκει και γουσταρουμε.
κανω πραγματα που βαριεσαι. οκ. ποιος χεστηκε? την παλευεις?
μαλλον εχεις μπερδεψει το χαβαλε με τη καθυστερηση.
τελος. κακοπροαιρετα σχολια δε δεχομαι απο κανεναν. και με εξαιρεση τη ντραμσικ (το μονο ατομο που σε φασεις εχω βρισει χοντρα και το εχω μετανιωσει γιατι ειναι μαλακια το θεμα, ασχετος λογου) τετοιες μαλακιες δεν εχω ποσταρει.. λοιπον ξεκωλα απο τη ζωη σου. αφου με θεωρεις βλακα καθυστερα και οτι αλλο, τι στο διαλο ασχολεισαι? θες να κοροιδεωψεις εναν καθυστερημενο? γι9ατι αν εγω ειμαι, τοτε μιλαμε εισαι τεραστιος μαγκας
επισης φιλικα
Συγνώμη που το λέω κάρχαρτ,
αλλά εντελώς φιλικά,
ο μπερνις σε ξεκώλιασε.
Μπέρνι λατρεία (χωρίς ειρωνεία).
Μόνο για το "ξεκωλα από την ζωή σου", να είχα 10 λογαριασμούς να σου κάνω 100 pink.
παιδιά τουλάχιστον είμαστε φίλοι
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΣΟ ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΟΚΑΚΟΛΑ
Πόσταρα το DT, και είδατε την συνέχεια. Έτσι λοιπόν,
Τελικά, ο Φοίβος είναι πούστης?
Ο dythor πριβέ μυνηματίας?
Ο Μπέρνι σινεφίλ?
ποστάρω και μία Africa Twin να ανεβούμε κατηγορία για να απαντηθούν όλα τα καίρια ερωτήματα.
http://www.motorcyclespecs.co.za/pic...%20%20%202.jpg
επιτέλους λίγο ενδιαφέρον, η φάση μπέρνι vs κάρφαρτ αποδείχτηκε μέγιστο φίλλερ
δεν θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία, παπί καγκουρεμένο θέλουμε και ξεκατίνιασμα.
http://www.trikalaracing.piratx.com/...onda/glx90.jpg
σφαχτείτε.
τι παπί ρε φλώρε, εδώ είσαι
http://p1.bikepics.com/2010%5C06%5C2...06337-full.jpg