Γενικα αυτο που λεει ο αποπανως, ειμαστε ανθρωποι κι εμεις και βριζουμε, αλλα μαλλον ο παραπανω εννοει τα "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΜΩΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩΩΩ *κακαριζματα*" οποτε αν ειναι ετσι οντως, τοτε εκει συμφωνω, ειναι τραγικα μαλακιζμενες.
Printable View
Γενικα αυτο που λεει ο αποπανως, ειμαστε ανθρωποι κι εμεις και βριζουμε, αλλα μαλλον ο παραπανω εννοει τα "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΜΩΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩΩΩ *κακαριζματα*" οποτε αν ειναι ετσι οντως, τοτε εκει συμφωνω, ειναι τραγικα μαλακιζμενες.
εμενα μου την σπαει οταν το λενε σε φαση "θελουμε να γινουμε αντρες". σε παρα πολλες δεν με ενοχλει.
γενικα επισης μου την σπανε και οσοι μαλακες το παιζουν αντρακλες (με την υπογεια σκεψη οτι ο αντρας ειναι κατι ανωτερο) και οι χαζογκομενες που θελουν κι αυτες να γινουν ετσι.
an itan etsi, tha elega otan vrizei genikotera. antitheta, ekfraseis san autes pou perigrafw mou fainontai san apopeira na figei apo to epivevlimeno kai aparaitito 'kaloupi' tis ginaikas antigrafontas-iothetwntas to sigekrimeno leksilogio klp, pou gia mena kataligei sto akrivws antitheto apotelesma.
genika auto pou eipe kai o kalkis, an kai perimena tha itan sxetika profani auta.
http://www.art-for-a-change.com/blog...tuationist.gif
εμένα μου τη σπάνε τύποι τύπου κάλκι που την έχουν δει ψυχολογώ και πηδάω τι μας λες μωρέ μαλάκα να πούμε
γυναίκα που προσφωνεί μια άλλη "κοπελιά". αν είναι φίλη της ακόμη χειρότερα.
"εχεις μια υπεροχη προσωπικοτητα που μπλοκαρεται απ'την ζωη σου και επισης πολυ ωραια βυζια";
αν έχει πολύ ωραία βυζιά κάνουμε μια μικρή εξαίρεση εννοείται.
δεν έχετε πλάκα
μου την σπαν οι γυναικες που νομιζουν οτι αναμεσα στα ποδια τους ειναι η ακρη του ουρανιου τοξου.
έλα κόψε ρε φρικ δεν είναι αστείο
εμένα μου ψιλοκάνει κακή εντύπωση στην αρχή, αλλά ποτέ δεν είναι κριτήριο. εκτός αν ενισχύει άλλες μικρές λεπτομέρειες/κολλήματα που ενοχλούν όπως: παρέα τρεντοδεκαοτάχρονα γκομενάκια που κάθονται πίσω σου για καφέ μιλάνε για ζώδια και κοσμοπόλιταν, κακαρίζουνε δυνατά και αραδιάζουν και οχετούς η μία στην άλλη. ε αυτό είναι σίχαμα. και εκεί παίζει ρόλο για το αν τις ανέχεσαι ή όχι.
κατα τ'άλλα όλες οι καλές φίλες μου το γαμωσταυρίδι το έχουν εύκολο και γουστάρω κιόλας. Μεγάλο συν ωστόσο όταν γνωρίζουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνουν και προσπαθούν να το μειώσουν.
γενικότερα αντιλαμβάνομαι οτι με τους ΕΡιτές πρέπει να βγάλεις το πρώτο μισάωρο γνωριμίας λάδι,μετά όλα καλά.
Η δε στάτικ στα πρώτα 15 λεπτά, αυτό.
και μου τη σπάνε πάρα πολύ αυτοί που αντί να σε κοιτάνε κατά πρόσωπο ενώ τους μιλάς έχουν εστιάσει με απροκάλυπτη επιμονή στο μπόυστο σου -ειδικά δε όταν αυτό δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικό- και το κάνουν εσκεμμένα τόσο προκλητικά φάση
"είμαι και πολύ άντρας γουστάρω βυζιά" και τετχοια
h afta pou les pantelos adiafora kai vareta.
edit: bonus. etsi kai paizei na skaseis kai paizei na prosvlitheis kai na thn kaneis
πόσω δε μάλλον να το κάνει ο εκάστοτε εν λόγω γλοιώδης χλέμπουρας στα πρώτα δευτερόλεπτα γνωριμίας
Το θετικό του να μην έχεις βυζιά 8)
ε, ας υπήρχε κι ένα!
μου τη σπανε οι γυναικες που εκνευριζονται οταν κοιταω το μπουστο τους.
δοκίμασε το ντεκολτέ
up here, michael. up here.
high hopes, maurice. high hopes.
το χειρότερο σε κάτι τέτοιες φάσεις κι επειδή ξεχνάω σχεδόν πάντα ονόματα είναι να κάθεσαι με κάποιον να τα λέτε καλά και μετά να ανταλλάζετε κινητό και να μην θυμάσαι πώς τον λένε. Με αποτέλεσμα να χω μέσα στον κατάλογο ονόματα τύπου Α ασοεε Β ασοεε κλπ
εμένα μου σκάνε κ στο άσχετο φάτσες στο μυαλό που δεν μπορώ να τις συνδυάσω με καταστάσεις και τις περισσότερες φορές όταν έρθει να μου μιλήσει κάποις είμαι στην φάση "ναι, κάτι μου θυμίζεις", "βοήθησε με λίγο" ή "μήπως είχα πιει, δε θυμάμαι τίποτα" κλπ.
κατά τα άλλα είμαστε γαμώ τα παιδιά και γλυκύτατα όμως!
Ο ανχόλι πρέπει να μου έχει συστηθεί κάπου εφτά φορές.
Γω ζηλευω οσους θυμουνται εστω μονο φατσες ή μονο ονοματα μιας και ξεχναω και τα 2.
Μονο μεσω σκηνικου/μερους/καταστασης μπορω να θυμηθω ατομα.
Ον τοπικ, σιχαμενοι οσοι/οσες βρισκονται σε μετρο/καφετερια/λεωφορειο/εστιατοριο/παραλια και θεωρουν οτι πρεπει να γκαριζουν γιατι με ενδιαφερει το πως χωρισε η Κατερινα απο τον Μητσο και τι εγραφε το μηνυμα που του στειλε στις 3 το βραδυ ή ποσο βλακας ειναι ενας απο την παρεα ή η νεα ατακα απο το ραδιοαρβυλα. Αν ειναι παρεα κατω απο 18 οκ, νταξει.
Και στο σινεμα οσοι βηχουν/φταρνιζονται/ψιθυριζουνε/ξεχνανε το κινητο ανοιχτο/ροχαλιζουν(!)/ερχονται αφου εχει αρχινισει η ταινια.
Ειδικά αυτό με το φτέρνισμα στο σινεμά πολύ σπαστικό, καλά, δεν μπορούν να κρατηθούν μέχρι να τελειώσει η ταινία;
Προφανως λεμε αμα βηχουν/φταρνιζονται κατ'επαναληψη. Το θεωρησα αυτονοητο.
2 μουτζες, απ'αυτους ειστε λοιπον. :\
Εμένα μου σκάνε γκόμενες που τους την έχω πέσει και δεν τις θυμάμαι καν.
Η' να μην πανε σινεμα αμα ειναι αρρωστοι;
ή δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος για να φταρνιστείς πολλές φορές;
μου τη σπάνε όσοι δε βάζουν κενά μετά το σημείο στίξης, ή ακόμα χειρότερα όταν βάζουν το κενό πριν.
μπλοκ απ' το μειλ κατευθείαν.
χαχαχ πινκ σε ρατ ποιζον.
επισης μου τη δινουν απιστευτα οι γεροι και οι γριες στο λεωφορειο και γενικοτερα ολοι οσοι σε χτυπανε στον ωμο - Παντα Υπαρχει Ενας Τετοιος- και σε ρωτανε με χαζη φωνη "θα κατεβειτε?" ή "θα κατεβειτε στην επομενη?" ή "να περασω λιγο?" και μετα κανουν το ιδιο σε ΟΛΟΥΣ εναν εναν με παραλλαγες στην ερωτηση. Δδλ οκ, κατσε να φτασουμε και θα περασεις, σε ακουσαμε, δε χρειαζεται να ξεβολευτει ολο το λεωφορειο απο δυο στασεις πιο πριν για να κατεβεις στην παραεπομενη.
Εχω κανει :)
Η' ζοριζεσαι ετσι τοσο γενικα ή φταρνιζεσαι συνεχεια σε ταινιες ε, δεν εχω αλλη εξηγηση.
μερικοί έχουν πρόβλημα με το αναπνευστικό. να κάθονται το μισό χρόνο μέσα?
ον τοπικ διευκρινιστική ερώτηση: όσοι/ες είπατε ότι σας τη σπάνε αυτοί που μιλάνε για ΜΠΑΛΛΑ, δε θέλετε να μιλάνε ΓΕΝΙΚΑ για μπάλλα ή συγκεκριμένα σε σας? γιατί δε νομίζω κάποιος που πρωτογνωρίζει την α Χ (τυχαίο παράδειγμα επειδή δεν της αρέσει η μπάλλα) να κάθεται να της μιλάει για τις επιλογές του φερέιρα ή για το χθεσινό άρθρο του καρπετόπουλου.