μηπως, λεω μήπως, δωσατε ευκαιρία για να σας την κατσουν απ την στιγμη που το γυρίσατε στον αναρχοεμφυλιο;
Printable View
μηπως, λεω μήπως, δωσατε ευκαιρία για να σας την κατσουν απ την στιγμη που το γυρίσατε στον αναρχοεμφυλιο;
Λολ, έλα ντε, μόνο το κυνήγι μεταναστών και το "τι κόμμα να ψηφίσω" απασχολούν το προλεταριάτο σήμερα.
Μιλάτε (οι πάσης φύσεως αριστεροί) για προλεταριάτο, ενώ η σχέση σας μαζί του είναι φιλολογική στην καλύτερη των περιπτώσεων, διαμεσολαβητική/θεαματική στη χειρότερη. Πιστέψτε το, οι κάθε είδους εκλογές σαν θέμα σας ταιριάζει πολύ καλύτερα. Αρκεστείτε εκεί.
Στο πιο προσωπικό κιόλας, μιας και βάζεις την εικόνα παραπάνω: σαλοθ σαρ, το έχεις καταλάβει πως η κριτική σου στην αναρχία περιορίζεται αυστηρά στο τι θα πουν οι μπάτσοι και τα κανάλια, ε;
(τέτοια θέλω)
Aυτό που κάποιος δηλώνει «αυτόνομος», «καταστασιακός» ή «μητροπολιτάνος» ή οτιδήποτε αστείο ώστε να μπορεί να μη συμμετέχει πουθενά και να κάνει υποδείξεις στους πάντες είναι το καλύτερο πάντως.
Το πού συμμετέχει ο καθένας το ξέρει καλύτερα ο ίδιος. Καμία υπόδειξη δεν έγινε, μόνο κάποιοι αφορισμοί. Το πρόβλημα ποιο είναι δεν μπορώ να καταλάβω, μάλλον η απουσία κριτικής μέσα στην πλέμπα της αριστεράς (γιατί η κ.ε. σας σίγουρα κάνει κριτική, αλλά σιγά μην τη μαθαίνετε) σας έχει κάνει τα μυαλά κουρκούτια.
Σαλοθ σαρ, κανένα πέσιμο δε σου έκανα, πολιτικός ήταν ο λόγος που σου μίλησα αλλά είσαι τόσο βόδι που δεν παίζει να το κατάλαβες. Φίλους δόξα τον Πιπέρνο έχω, ένα άτομο με φωτογραφία του πολ ποτ και γύρω καρδούλες δε θα μου λείψει καθόλου.
Άτομα τέτοιου είδους δεν μπορείτε να "σεβαστείτε" καμία άποψη, πολύ απλά γιατί δεν έχετε δική σας. Παίζει το επίπεδό σας με το ζόρι να ξεπερνάει αυτό του μέσου μπάχαλου-ναδιραίου-πλατειακού που τόσο αρέσκεστε να βρίζετε.
edit: το ότι τόσο καιρό περνάτε το trolling για άποψη επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου. IQ πλατειακού.
Καλά σας γαμάνε οι Ναδιραίοι.
οπως και να'χει, περα απ'τους κρετινισμους ικονοκλαστ και γκουλαγκ (μονιμως γραφικοι και ανεπικαιροι), παιζει γενικως μεγαλο προβλημα.
το καιριο ερωτημα το θετει ο ατομ_σμασερ γενικως, αλλα με τελειως λαθος διατυπωση. δεν ειναι αναρχοεμφυλιος. καιρο τωρα, μιλαμε για δυο τελειως διαφορετικες πολιτικες προσεγγισεις μεσα στον α/α χωρο που πλεον φανερωνονται καθαροτερα απο ποτε ως τελειως ασυμβιβαστες. αν θες την γνωμη μου, δεν ηταν ποτε αναρχοεμφυλιος, ήταν η συγκρουση των κοινωνικων αγωνιστων με τα λουμπεναρια του κωλου. οποτε ας κρατησουν οι ναδιραιοι και οι ομοιοι τους την ταμπελα του αναρχικου, αχρηστη ειναι γενικως και στ' αρχιδια μου προσωπικα κι αν σαπισουν στην φυλακη.
το μεγαλο ζητημα εδω ειναι οτι μαζι με τα ναδιροσκουπιδια (φοβερο παρακρατικο εργαλειο btw), πηρε η μπαλα και αλλους και με υπουργο δημοσιας ταξης τον δενδια (ο εισαγγελεας που την επεφτε στις καταληψεις καλοκαιρι του 2009) μαλλον ξεκληριζεται ο α/α χωρος της σαλονικης. παραλληλα, στην αθηνα υπαρχει το ζητημα των συλληφθεντων της 12ης φλεβαρη, πραγμα που ανοιγει πολλαπλα μετωπα, χωρις να ξεχναμε παντα τον χαμο που γινεται με τα κωλοφασισταρια. αλλα νταξ μωρε, θα ξεμπλεξει το πολυαριθμο μαζικο κινημα γλειψιματος του κκε του ικονοκλαστ και το country club του γκουλαγκ, τι αγχωνομαστε.
σ'αγαπάω ρε κερατά.
Αυτά τα απίθανα είναι που σου θυμίζουν ότι ο άλλος είναι 14 και η σχέση του με τον κόσμο είναι μια μπύρα στον πεζόδρομο. Μάθε λοιπόν κλόουν, ότι στην Π.Ε. εμείς έχουμε 12 αρχιτεύτονες που δε τους ξέρει κανείς και ακούνε αποκλειστικά στον ΑΡΧΗΓΟ που ακούει σε ένα κόκκινο τηλέφωνο. Κάθονται όλη μέρα στο δωμάτιο των 7 ζιγκουράτ και κάνουν κριτική. Σε όλους. Και δε την μαθαίνει κανείς γιατί τη γράφουν σε μικροφιλμ και μετά τα καταπίνουν και δε τα χέζουν ποτέ. Άσχετε.
Κάλκι, αυτά τα πράγματα είναι παγκοίνως γνωστά 100 χρόνια τώρα, οποιοσδήποτε δεν είναι απολύτως ηλίθιος (και σε σας είναι λίγοι αυτοί) όσο βλέπει τα πράγματα και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μιλάει για ξεκάθαρη περίπτωση εισοδισμού απο τους μπάτσους στο χώρο. Τώρα, αν υπήρχε τόσο σοβαρή διάκριση όσο θες να παρουσιάσεις μεταξύ «κοινωνικών αγωνιστών» και «λουμπεναριών του κώλου» μέσα στο «χώρο» τότε οι δεύτεροι θα είχαν άμεσα απομονωθεί και περιθωριοποιηθεί με πολιτικό τρόπο από τους πρώτους. Ούτε σαφής τέτοια πολιτική πρόθεση εκδηλώθηκε ποτέ (γιατί δεν υπάρχει σαφής διάκριση), ούτε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο λόγω της διαλυτικής δομής του χώρου, ούτε και όποτε υπήρξε η πρόθεση για μια κάποια σύγκρουση αυτή ήταν πολιτική, ήταν αστείοι βεντετισμοί και τσαμπουκάδες εκατερώθεν. Αλήθεια, οι ομάδες που συγκαταλέγονται στους «κοινωνικοί αγωνιστές» δε θα βγάλουν καλέσματα αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες του Ναδίρ, θα βγάλουν μόνο για τους άλλους;
btw, περί «γλειψίματος του ΚΚΕ». Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ αγόρι μου, λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους.
τι εισοδισμος μπατσων στον χωρο μωρε μαλακα; μπηκαν να παρουν αναρχικους και να τους κανουν μπατσους; μια χαρα ξεκαθαρη επιθεση απ'τα εξω ειναι με τον εμμεσο χειρισμο των λουμπεναριων. οσο για το αν υπαρχει αυτη η ταση διαχωρισμου και πως υλοποιειται, δεν χρειαζεται να ψαχνεις για μεγαλες διακηρυξεις (αν και μαλλον αυτο συναδει με την πολιτικη σας λογικη). εχει συμβει αυτος ο διαχωρισμος και οποια γεφυρα υπαρχει ειναι μονο απο τυπους που βρισκονται στο μεσο: ναι μεν υπερ των κοινωνικων αγωνων αλλα με μια λουμπενοφιλια που τους συνδεει με αλλα κομματια. ακου επισης "διαλυτικη δομη του χωρου". αυτο δεν σημαινει τιποτα δικε μου.
αν ρωτας να σου πω τι θα κανει γενικα ο χωρος με το θεμα, δεν ξερω. αν ρωτας εμενα τι θα κανω απ'την αθηνα, δεν υπαρχει περιπτωση να συμμετεχω σε κινηση αλληλεγγυης που θα υποστηριζει τους ναδιρ. ειναι καιρος αυτος ο διαχωρισμος να παγιωθει και εδω περα. δεν εχω καμια σχεση με αυτη την μεριδα και ειναι καιρος να καταλαβουμε οτι αυτο ειναι πολιτικο ζητημα και οχι ζητημα γουστου.
http://img.photobucket.com/albums/v1...n/facepalm.jpg
Καταλαβαίνω ότι «σαφής πολιτικός διαχωρισμός» σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ψάχνω για μεγάλες διακυρήξεις γιατί έχει συμβεί (sic) αυτός ο διαχωρισμός και αυτοί που διαχωρίστηκαν ήταν οι μεν και οι δεν. Αλλά υπήρχαν και κάποιοι που είναι και μεν και δεν και διαχωρίστηκαν στη μέση. Και αυτό σημαίνει κάτι. Ενώ «διαλυτική δομή» δε σημαίνει τίποτα, μαιστα.
Επίσης είναι και ζήτημα παιδείας. Όλα τελικά είναι ζήτημα παιδείας.Quote:
αν ρωτας να σου πω τι θα κανει γενικα ο χωρος με το θεμα, δεν ξερω. αν ρωτας εμενα τι θα κανω απ'την αθηνα, δεν υπαρχει περιπτωση να συμμετεχω σε κινηση αλληλεγγυης που θα υποστηριζει τους ναδιρ. ειναι καιρος αυτος ο διαχωρισμος να παγιωθει και εδω περα. δεν εχω καμια σχεση με αυτη την μεριδα και ειναι καιρος να καταλαβουμε οτι αυτο ειναι πολιτικο ζητημα και οχι ζητημα γουστου.
τι περιμενεις να σου απαντησω τωρα;
Μπουκάρουν σε οποιοδήποτε σπίτι τους γκαβλώσει, μάζεψαν ήδη άτομα που δεν είχαν καμιά σχέση με την ηλίθια βεντέτα και έχουμε και τον ανόητο συμπλεγματικό ικόνοκλαστ με τα αρχίδια του παπά στο χέρι, να λέει τι και πώς. Μπράβο μεγάλε, λες πολλά και τίποτα.
"Κοινωνικοί Αγωνιστές" οι κάθε λογής αλτερνατιβοαυτονομοαντιεξουσιαστές λαϊκιστές. Ο κοινωνικός τους αγώνας φάνηκε τόσους μήνες, που βάραγαν τους "λούμπεν" αντί να βαράνε τους φασίστες, που τα μόνα τους καλέσματα ήταν στα (ιδιόκτητα) καφενεία τους. όταν ασχολούνται με τα εργασιακά αλλά για το μισθό δεν είχαν και δεν έχουν να πουν τίποτα.
Τοση επιφυλακή, οργάνωση και δέσμευση στο χώρο δεν είχε ξαναγίνει, ήταν μάλλον μοιραίο να γίνει για τον διπλανό και όχι τον απέναντι. Και στους καράφλες τις κότες. Να χαρώ εγώ τον κοινωνικό αγώνα. Μάλλον δεν είναι τυχαίο το ότι όσοι αυτο (και αλλληλο-) αποκαλούνται "κοινωνικοί αγωνιστές" κάνουν κοινωνική - κινηματική δουλειά στα 5 τετράγωνα γύρω απ' το στέκι τους ή/και το πανεπιστήμιο όπου κάνουν συνέλευση.
Και όπως πάντα, λάδι στις υπόλοιπες πόλεις βγαίνουν αυτοί που έχουν τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις.
Μακάρι να τους κρατήσουν μέσα για πάντα, όλους. Η πόλη έχει κι άλλους να κάνουν δουλειά.
Τέλος, το ξέρει ο πλανήτης πως η κλάψα για την "καταστολή" είναι αφορμή για να πέσουν αλλού τα φώτα. Κλασσική μέθοδος.