αυτό.
Printable View
κιλλερ,δεν ειπα να μην την ακουν.ειπα οτι δεν ειναι και τιποτα το ΤΟΣΟ ακραιο η μουσικη τους.αλλα ναι,βαριεμαι την ζωη μου οταν ακουω τετοιες μπαντες.
ρα παρια,εχουμε διαφορετικη αντιληψη του "ακραιου".εμενα μου αρεσει οταν αναφερομαι σε αυτον τον ορο να μιλαω για μπαντες που συνθλιβουν τα παντα στο περασμα τους,πχ repulsion.
ρουρουθλεςς,καλυτερα μισο ριφφ αλλα πορωτικο,παρα ολοκληρο και χζζζ.........
Sorry, Witcie! Βάλε κι αυτά στο λογαριασμό!
Γι'αυτο ρε πάνκη, εσύ να ακούς μουσική που είναι ακραία και αντιεμπορική και σκοπός είναι να τρομάζει μικρά κοριτσάκια.
Άσε μας εμάς να ακούμε γιατί γουστάρουμε.
:)
μπα,τρομαζει και εσενα.
ακου οτι θελεις ρε,απλα μην θεωρεις πουστικα ακουσματα που ειναι τουλαχιστον πιο σκληρα απο τα δικα σου.
επειδή δεν βγάζουμε άκρη μερικές ερωτήσεις μόνο: Τί σημαίνει αυτή η μαλακία ο "μέσος οπαδός Maiden"? Πού μπορώ να βρώ "μέσους ακροατές" να μου πουν όσα σου εκμυστηρεύθηκαν ρε συ; Εγώ που προσκυνάω τους maiden και τυγχάνει να έχω αγαπημένο μου άλμπουμ τους το προαναφερθέν "Powerslave", και ταυτόχρονα καραγουστάρω τους Mastodon χρήζω κάποιας ιατρικής παρακολούθησης;
Tyler, αν γουστάρεις Powerslave, τσέκαρε:
http://www.metal-archives.com/images/4/3/7/5/4375.gif
http://g-ecx.images-amazon.com/image....L._AA240_.jpg
Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το Powerslave που είπα να βρω κι όλα τα σχετικά ακούσματα! :D
@Tyler: Ε κάνεις τον χαζό μου φαίνεται.
Οπαδούς των UFO έχεις γνωρίσει; Γενικά άτομα που ακούν ροκ ξέρω εγώ(αλλά ως εκεί). Έχεις μιλήσει μαζί τους; ΟΚ, είναι οι περισσότεροι 40+ χρονών, αλλά και πάλι, ο συνηθισμένος οπαδός Maiden σήμερα δεν είναι 10 χρονών.
Πες στους οπαδούς των UFO(αυτούς τους 40ρηδες βρε) να ακούσουν heavy metal(ένα Trooper πχ). Η άποψή τους θα είναι σαν την δική μου για τους Mastodon. "Δεν μας αρέσει ρε φίλε, διαφέρει από τα ακούσματά μας". Τόσο απλό είναι.
ΥΓ: Πάνκη, εσύ την πουστιά να την χαρακτηρίζεις από την σκληρότητα και μόνο ε; Αν είναι σκληρό, απαγορεύεται να είναι πούστικο! Αξίωμα κι έτσι. :thumbsup: