Πέτσινα και τα δύο. Χίλια δίκια όλοι. Μακάρι να χάναμε και όλα αυτά. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ούτως ή άλλως γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα και φαίνεται και αυτά είναι ξενερωτικά και αχρείαστα. Επίσης επαναλαμβάνω πόσο εμετός και για τον πούτσο και ντροπή που είναι ίδια ομάδα οι φυλλάδες μας. Όλων. Από εκεί και πέρα πρωτίστως με νοιάζει η μπάλα και θα σχολιάσω μόνο αυτή από εδώ και μπρος. Δεν έχω κάτι να προσθέσω στην διαιτησία.
Ο Ερνέστος μας πρήζει το παπάρι όμως. Μπαγεβιτσικό κόλλημα με τον χρόνο αλλαγών. Ο τρελός ο άραβας είναι σε σκατοφόρμα και δεν τον βάζει.
Μέτριο β' ημίχρονο, αλλά στο πρώτο παίξαμε σε αρκετά σημεία πολύ ωραία μπαλίτσα, ειδικά κάτι τρίγωνα με Ριέρα και Φουστέρ και Αριέλ και Πάντελιτς, λιγότερο ο Μιραλάς, ήταν ωραιότατα και γρήγορα και πειστικά. Η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα στο κόκκινο της απόδοσης τι θα κάνει, έχει και άλλο ποτένσιαλ. Το ενθαρρυντικότερο (πλην των μέτριων αλλαγών και όχι ιδανικής 11άδας ανά πάσα στιγμή) είναι ότι παίζει σύγχρονη μπαλίτσα. Τουτέστιν δεν έχει κλασσικές θέσεις στον κάθε παίχτη αλλά το σύγχρονο σύστημα 5 μαμουνιών από την γραμμή και μπρος που εναλλάσσονται από αριστερά-άξονα-δεξιά που είναι όλοι επικίνδυνοι. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι σκοράρει πολύς κόσμος. Εγώ ξενέρωσα με το πώς κατέληξε το ματς και το αποτέλεσμα (δικαιούται Χ ο Αστέρας προφανέστατα), αλλά με τον Ολυμπιακό όχι. Καλά παίξαμε, εκτός του β' που δεν μου άρεσε πώς το διαχειρίστηκε ο Ερνέστος (κλασίκ).
Επίσης, κάνω κάλεσμα στους απανταχού άνιωθους να παραδειγματιστούμε από την αξιέπαινη αλληλεγγύη στις μούτζες και τα πινκς των τριτοδευτεροπέμπτων. Δεν έχει μετριοπάθειες φέτος, εδώ είναι σίριους μπίζνες.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ! ΚΑΙ ΡΙΣΠΕΚΤ ΣΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ, ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟΓΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!