1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Ναθινμαν ποστάρεις για να ποστάρεις. Ο Φορντ κατάλαβε και απαντάει, δε νομίζω ότι ενοχλείται από τις ειρωνείες και τα τέτοια. Όσο για το λεωφορος, θα έλεγα το ίδιο αν έμπαινε ένα δικό μας παιδί (!) και σπάμαρε το γαυρος τζι αρ εδώ μέσα. Τα πρωτοσέλιδα είναι στο τόπικ τους, μπαίνει μια φορά το ένα (όχι 5 κουόουτ από κάθε άρθρο του πρασινοφρουρου) και είναι αστεία γιατί είναι εικόνα. Αυτα που πόσταρε ο αμνίζιακ είναι χιλιάδες κάθε βδομάδα και είναι πιο θλιβερά απότι αστεία. Αν μπεις και διαβάσεις το τελευταίο μου ποστ στα πρωτοσέλιδα (που έχω ελάχιστα) θα δεις ότι σχολιάζω ποιο πρωτοσέλιδο πραγματικά βρίσκω αστείο (ένα κίτρινου τύπου!).
Φορντ, αν παίζαμε και οι δυο μεγάλη μπάλα και το παίρναμε στο +2, πάλι θα το είχατε χάσει εσείς; Αφού τελικά όλα σχετικά είναι και όλο αυτό είναι ανούσιο. Η ομάδα του ΠΑΟ η τωρινή μπορεί να έπαιρνε το πρωτάθλημα του 93 (τυχαίο ε) και η περσινή σας να έπαιρνε οποιοδήποτε των πέτρινων χρόνων. Ο περσινός ΠΑΟ μάζεψε αρκετούς πόντους για να είναι πρωταθλητής σε κάμποσες από τις τελευταίες χρονιές, έκανε πορεία πρωταθλητή. Και το πήρε. Έτσι θα το πάρετε φέτος και θα το χάσουμε εμείς, το ένα χωρίς το άλλο δε γίνεται.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club