wat? ποιος σοβαρός άνθρωπος έβαλε λεφτά στη Μπορντώ; :P
Με πήρε ο ύπνος και δε πρόλαβα να παίξω Λυών, Μπάγερν. fml.
Printable View
wat? ποιος σοβαρός άνθρωπος έβαλε λεφτά στη Μπορντώ; :P
Με πήρε ο ύπνος και δε πρόλαβα να παίξω Λυών, Μπάγερν. fml.
Θα γαμήσω και τον Bonnie Prince Billy, μας πούλησε και η Oldham που την είχαμε στανταράκι, fml και ήλπιζα σε ΛΕΦΤΑ, δεν ξαναπαίζω.
και ελεγα ποσο στανταρακι ειναι ο ασσος της λυον.
Lyon - Bordeaux (30/3)
1
2.10
3-1
105.00
Bayern :pink:
μεγάλη βραδιά, μεγάλος αντίπαλος, die hard καταστάσεις.
πάμε ρε άρσεναλ.
kapws etsi...agapame messi alla PAME MWRI ARSENAL
ετσι ολοι αρσεναλ
κατα τα αλλα ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΣΤΟ 93
Παμε ολοι Αρσεναλιστας γερ..........
μπα.
ρτσα.
εγώ είμαι με
Spoiler
Ε ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ.
:moutza:
mpentnerteinment
Bentdner είσαι.
δεν πειραζει ρε γκανερς του χρονου παλι
και πάει κάπως έτσι
Spoiler
για το ματς, δε χάσαμε από μια μάλλον καλύτερη ομάδα και εκτός σοβαρού απροόπτου θα αποκλειστούμε στο δεύτερο παιχνίδι, εντάξει, κρίμα αλλά δεν πειράζει.
ω, +100
εγώ πάντως είμαι άρσεναλ από τότε που διάβασα fever pitch ξεκάθαρα.
μάλλον εγώ κέρδισα εχτές ε?
Spoiler
Ματσάρα χτες, εννοείται είμαστε με Μπάρτσα χεχε
Εγω απο την αλλη, ΔΕΝ εχω προβλημα με Βερνικο αλλα ουτε τον συμπαθω κιολας, ΔΕΝ εχω σκασει ποτε για καφε με φανελα οποιασδηποτε ομαδας και οσο καγκουρια μου φαινεται να σκας για καφε με φανελα Αργεντινης αλλο τοσο καγκουρια μου φαινεται να σκας με φανελα Αρσεναλ ή Ντονκαστερ ή Εθνικη Ιταλιας και να το παιζεις ανετος, ΔΕΝ εχω παει στα Κουφονησια και λογικα δε θα παω ποτε, ΔΕΝ ψηφιζω συριζα, ΔΕ βλεπω Λαζοπουλο και μαλιστα τον σιχαινομαι, ΔΕΝ ακουω ουτε Λοκομοντο ουτε Μπομπ Μαρλευ και τους βαριεμαι, ΔΕΝ μπαινω ποτε σε ηλιθια γκρουπ φεισμπουκ τυπου Γρηγοροπουλος αλλα θα αναγκαστω να αναφωνησω ενα "ω, +100" στον Μιτσμανν, γιατι το μονο που δε σκεφτεσαι οταν βλεπεις αυτην την ομαδα να παιζει μπαλα ειναι το "δεν ειναι κι ασχημη". Μπορω να ειμαι οπαδος Μπαρτσελονα ή δεν επιτρεπεται γιατι δεν πληρω τα στανταρντς? Μηπως κερδιζω GOLDEN PASS επειδη ειμαι γαυρος και ακουω Metallica ομως??
Για το ματς, ειδα τις φασεις και το 2-2 ειναι εκπληκτικο αποτελεσμα για αυτον τον αγωνα. Ειναι η πιο μεγαλη ευκαιρια για αυτην την ομαδα να ειναι η πρωτη που θα παρει το Champions League 2 χρονιες συνεχομενα. Αν δεν μαλακιστει ειτε στον επαναληπτικο ειτε στους αγωνες με Ιντερ, αν παει τελικο δε βλεπω πως μπορει να το χασει.
Αντικειμενικά η μπάρτσα παίζει αυτή τη στιγμή την καλύτερη μπάλα. Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο αρέσει και η μπαρτσα. Αλλιώς είναι τυφλός.
Τώρα τα "δεν τη γουστάρω επειδή είναι της μόδας και εγώ ακούω χέβι μέτσαλ" είναι λογική 15χρονου.
Ω, +100 στον Μιτς γενικά και Ω, +1 μύριο για την αναφορά στον Έρικ Καστέλ, που αγοράζοντας καινούργια μπάλα στα πιτσιρίκια (την επίσημη της Μπάρτσα) για να τους αντικαταστήσει αυτή που τους πάτησε με το αμάξι, την ξεπαρθένεψε με μια σουτάρα που άφησε τον πιτσιρίκο στο τέρμα μαλάκα ακίνητο και τους Παμπλίτος με ανοιχτό το στόμα. Και τον απέβαλλε και άδικα το κοράκι στον ημιτελικό των Πρωταθλητριών με την Ναντ και θα το σήκωνε κιόλας ρε πούστη γαμώ. Δεν τα έχω πια αυτά τα κόμιξ (3 δεν ήτανε;). Τα θέλω. Αγοράζονται τα εξής σπάνια αντικείμενα.
φορδ τα χουμε ξαναπει περι ερικ καστελ αλλα οχι για αυτη τη σουταρα νομιζω!
λες αυτο που ειναι καπου στον παγκο με πολιτικα ρουχα και του ρχεται το τοπι κλπ?
ΕΠΟΣ
Μπορεις να ξαναδιαβασεις την προταση του λοιπον που λεει "αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα" και να μου εξηγησεις κι εσυ τι εννοει!
Ή μπορείς να ξαναδιαβάσεις ότι έγραψε και να σκεφτείς γιατί έγραψε ότι έγραψε όπως το έγραψε! ω έγραψε!
Δεν είναι δύσκολο, το έχουμε ξανασυζητήσει κιόλας τρομάρα σας*. Μάλιστα επειδή πριν λίγο ξύπνησα και δεν έχω τι να κάνω θα σε βοηθήσω κιόλας!
Δεν αναφέρεται, προφανώς, σε όσους ήταν Μπαρτσελόνα από μικρά παιδιά για έναν α) ή β) λόγο ή γιατί ακόμα και αν η Μπάρτσα ήταν στη Β' Ισπανίας θα ήταν η ομάδα της καρδιάς του. Προφανώς αναφέρετε στον κάθε τυχαίο κομπάρσο που την υποστηρίζει γιατί
Και θα δεις πως λέει για άτομα που είναι έτσι και υποστηρίζουν για τέτοιους λόγους (και σόρρυ κιόλας αλλά ναι εδώ στο ελλάντα είναι η πλειοψηφία), και όχι ότι όλοι οσοι είναι Μπαρτσελόνιοι είναι απαραίτητα και τέτοια άτομα.Quote:
παίζουν καλά και σηκώνουν κύπελλα, με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να είναι ρεάλ μαδρίτης και ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκοί στο μπάσκετ και πασοκάρα στις εκλογές και μενεγάκη στα πρωινάδικα. την αντιπαθούμε γιατί δεν είμαστε βερνίκοι, γιατί δεν πάμε για καφέ με φανέλα αργεντινής, γιατί δεν καυλώνουμε που είχε τόσα χρόνια κενό στην κοιλιά αντί για χορηγό, γιατί δε χύνουμε επειδή διαφημίζει το παγκόσμιο πίκπα, γιατί δεν ψηφίζουμε σύριζα, γιατί δεν πάμε καλοκαίρι για μπάφους στα κουφονήσια, γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες, γιατί δε βλέπουμε λαζόπουλο, γιατί είστε παντού ρε γαμημένοι, γιατί δεν ακούμε λοκομόντο και μπομπ μάρλευ, γιατί δε συμμετέχουμε σε φμπουκ γκρουψ για να τιμήσουμε τους γρηγορόπουλους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα, δε φταίω εγώ και νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σίγουρα δε θα αλλάξω γνώμη. η ομάδα δεν είναι κι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αυτό το λέμε όλοι, ακόμα και όταν γκρινιάζουμε για τα χέρια με τις μπενφίκες και τα οφφσάιντ στους τελικούς.
*εδιτ: Και για φρεσκάρισμα μνήμης
http://www.electricrequiem.com/forum...-2005&p=445681
διαβάζεις όλη τη σελίδα, βλέπεις και το τελευταίο ποστ της και μαθαίνεις μπαλίτσα.
Φυσικα δεν περιμενεις καθε φορα που γραφει καποιος κατι γραφικο στο αθλετιξ (μαισελφ ινκλουντιντ) να καθομαι να ψαχνω μεχρι το Φεβρουαριο 2006 ή/και ταυτοχρονα να προσπαθω να καταλαβω τι εννοει καθε αλλος χρηστης, αν και γραφει κατι διαφορετικο απο αυτο που εσυ λες οτι εννοει! Στην τελικη, αν ενοχλειται κανεις επειδη διαφοροι εγιναν Μπαρτσελονα λογω Μεσι, πατατακια Λειζ, επειδη το ειπε ο Βερνικος ή επειδη τους αρεσουν τα χρωματα του Πανιωνιου, αυτο δεν αλλαζει το οτι η ομαδα παιζει εκπληκτικη μπαλα, και νομιζω στο συγκεκριμενο τοπικ μπορουμε να το γραφουμε εμεις οι ΤΡΟΥ που παρακολουθουμε και απο πιο παλια Μπαρτσα, τουλαχιστον οταν υπαρχει αγωνιστικη ε?
α) Τη 1η φορά που διάβασα το ποστ του αυτό κατάλαβα. Δε θέλει ψάξιμο.
β) Το search το έκανα σε edit μετά από όλα αυτά πολύ απλά γιατί θυμόμουν πως είχε ξαναγίνει η κουβέντα, δεν το χρειάστηκα για να καταλάβω τα ποστς. Δε θυμόμουν όμως ότι είχε γίνει τόοοσο παλιά :P
εμενα ψιλοπαραληρημα μου φανηκε παντως απο λαζοπουλο σε κουφονησια και γκρουπ για το φεισμπουκ
και σιγα αρσεναλ ειναι δηλ οι ιδιοι που αναφερει δεν μπορει σε κανα 2 χρονια αν παρει κανα CL η αρσεναλ να το παιζουνε αρσεναλ
λες και ειναι πιστος οπαδος φουλαμ και θα ειναι μετρημενοι μια ζωη
γενικα ορισμενες ομαδες προκαλουν αντιπαθειες γιατι σου πρηζουν τα αρχιδια οι δημοσιογραφοι και οπαδοι και γινονται αντιπαθητικες στους υπολοιπους τυπου ρεαλ μπαρτσελονα man utd ,λιβερπουλ κλπ κλπ
Σείεται η υφήλιος. Κι άλλο κι άλλο.
(ακούς εκεί 1,25)
έντιτ: *χώνει το ποστ στον κώλο του*
φαινεται το κενο του ζιλμπερτο στην αρσεναλ
ο μεσι δεν υπαρχει
Eida ta goal se replay os tora kai den exo kamia idea gia tin eikona tou agona. Auto pou eida apo tis faseis einai oti an i Arsenal eixe mia eukairia na perasei, tha itan eite na balei noris gkol kai na paixei katenatsio (apo to opoio mallon oi opadoi Arsenal tha protimousan na apokleistei) eite na paixei metrimena kai arketa kleista elpizontas gia gkol sto teleutaio tetarto. Afou tous ekatse to gkol noris kai parola auta i amuna itan ligo pio kleisti apo tin amyna tou PAO epi Malezani, logiko itan na erthei to hat trick.
PS1. H asist me to kefali sto trito gkol den uparxei apo pleuras taxutitas skepsis, apla tin petaxe ston keno xoro
PS2. To teleio skapsimo se tet a tet kata ti gnomi mou einai auto sto opoio i mpala pernaei pano apo ton termatofulaka kai skaei akrivos sto kentro tou termatos pano sti grammi.
*post_να_μη_μας_πούνε_και_κοτάρες*
χαχαχαχα
ελα μωρε
ποιος μεσι
ασδφαδφσαδ
A ρε Μπεντνερ...τόσες φορές σε έβγαλαν και τα χάλασες. Νομίζω είδα και τον κλισι να προσπαθεί να τραβήξει τα μαλλιά του, κάτι που ίσως να εξηγεί γιατί από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να δίνει πάσες αλλά να ρίχνει σουτ :P
δεν μπορει η αρσεναλ να παρει Τσ Λ
μια φορα στο τελικο και τοσα χρονια τι αλλο εχεις να θυμασαι ?
το γκολ του βρυζα
καλοι ολοι αυτοι που μαζευει ο βενγκερ αλλα περα απο αρνι παλια δεν υπαρχει η προσωπικοτητα μεσα στο γηπεδο και με τετοια τακτικη που παει τι περιμενεις
4 εβαλε ο μεσι μονος του δεν επαιξε και καμια μπαλαρα η μπαρσελονα
γενικα ισως να εχει ενδιαφερον ο ημιτελικος σφιχτα πισω ιντερ μουρινο και τα σχετικα μηπως το κλεψει
Που μπορούμε να δούμε τα goals ή τις φάσεις του αγώνα...έλειπα για κάποιο λόγο από το σπίτι! Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...