την αντιπαθούμε γιατί τη συμπαθούνε οι βερνίκοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση. δεν καταλαβαίνω και το άγχος σου να πρέπει ντε και καλά να πειστούμε και να αγαπήσουμε επιτέλους την μπαρτσελόνα, τι σκατά, δε φτάνετε όλοι εσείς για να αποθεώσετε το μεγαλείο της; και ποιους θα πρήζετε μετά;
δε διαλέγουμε τις ομάδες που συμπαθούμε επειδή παίζουν καλά και σηκώνουν κύπελλα, με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να είναι ρεάλ μαδρίτης και ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκοί στο μπάσκετ και πασοκάρα στις εκλογές και μενεγάκη στα πρωινάδικα. την αντιπαθούμε γιατί δεν είμαστε βερνίκοι, γιατί δεν πάμε για καφέ με φανέλα αργεντινής, γιατί δεν καυλώνουμε που είχε τόσα χρόνια κενό στην κοιλιά αντί για χορηγό, γιατί δε χύνουμε επειδή διαφημίζει το παγκόσμιο πίκπα, γιατί δεν ψηφίζουμε σύριζα, γιατί δεν πάμε καλοκαίρι για μπάφους στα κουφονήσια, γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες, γιατί δε βλέπουμε λαζόπουλο, γιατί είστε παντού ρε γαμημένοι, γιατί δεν ακούμε λοκομόντο και μπομπ μάρλευ, γιατί δε συμμετέχουμε σε φμπουκ γκρουψ για να τιμήσουμε τους γρηγορόπουλους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα, δε φταίω εγώ και νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σίγουρα δε θα αλλάξω γνώμη. η ομάδα δεν είναι κι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αυτό το λέμε όλοι, ακόμα και όταν γκρινιάζουμε για τα χέρια με τις μπενφίκες και τα οφφσάιντ στους τελικούς.
δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ πληθυντικό αφού για τον εαυτό μου μιλάω ουσιαστικά. εγώ λοιπόν από σήμερα την αντιπαθώ λιιιιιιίγο παραπάνω γιατί δε μου αρέσουν οι πουτσοειρωνείες σου και θα σε παρακαλούσα σε γενικές γραμμές και με λίγα λόγια να μας κάνεις τη χάρη ρε ψηλέ και να τις περιορίσεις εκεί που σε παίρνει ας πούμε.
για το ζήτημα δε θα επανέλθω γιατί μου φαίνεται βαρετό. ήταν ήδη βαρετό δλδ από την πρώτη φορά που τηγκάναμε αυτή τη συζήτηση, φαντάσου τώρα.
(θα έμπαινα μσν αλλά δε μου μπαίνει το γαμήδι)