xesthkane hdh
http://www.sport-fm.gr/article/222211
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Παρεπιπτονως wino, για να σου απαντησω και πιο σοβαρα γιατι σημερα δεν εχω την ορεξη να μαλακιστω οπως χθες. Αυτο που εγινε, ειναι οτι ενα παλικαρι ειπε οτι ο Ολυμπιακος του 2007-2008 (που νομιζω ολοι συμφωνουμε οτι ειναι πολυ καλυτερος απο τον Ολυμπιακο του 2009-2010) θα μπορουσε να εχει ελπιδες αν ειχε κληρωθει με Μπορντο αρχικα (με την οποια αποδεδειγμενα ειχε ελπιδες ακομα και φετος οπως φανηκε) και στη συνεχεια με τη Λυον του 2009-2010 (η οποια ολοι νομιζω συμφωνουμε οτι ειναι αισθητα χειροτερη απο τη Λυον της πενταετιας 2003-2008 ) να παει στην τετραδα, και στη συνεχεια εσυ τον ειρωνευτηκες για κατι σωστο που ειπε, και μετα οταν εγω τον υπερασπιστηκα ως ο Καπταιν Αμερικα της κοινης λογικης οπως εγραψες, αρχισες να μου λες για τον Ολυμπιακο της τεσσαρας απο την ΑΕΚ. Αν εσενα δε σου φαινεται περιεργο αυτο, εγω δεν εχω να πω κατι παραπανω.
pame pali. o osfp ths xronias pou leei efage 4 apo thn aek. ekeinos o osfp 8a eixe elpides me authn thn lyon. auto sxoliasa.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Τώρα θα επέμβει και ο Ράτμαν (ΡΙΣΚ μουνιά!) της κοινής λογικής όμως, γιατί μάλλον δεν θυμάσαι κάτω από ποιες συνθήκες έριξες τεσσάρα. Προφανώς αν ο Σώκος δεν ήταν ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά του (κυριολεκτικά) και άφηνε τα πράγματα όπως έπρεπε τα τέσσερα τα είχες φάει εσύ και άκοπα μάλιστα. Διότι εκείνος ο Ολυμπιακός έπαιζε καταπληκτικά το σύστημα με αντεπιθέσεις και σε ανοιχτές ομάδες τα πήγαινε πάρα πολύ καλά. Εσείς εκείνη τη χρονιά έτσι παίζατε. Αλλά δεν του άρεσε του Σώκου και παίξαμε γιουρούς σίστεμ με Σεγκούρα (και όχι Λεμονή) στον πάγκο γιατί ο Σωκ δεν μπορούσε να βλέπει τα μισό-μηδέν που φέρναμε Ελλάδα.
Εκείνος ο Ολυμπιακός είχε φυσικά και τις δύο φετινές Γαλλικές και εννοείται την ΑΕΚ εκείνη. Εμείς (οι σωικοί γάβροι δηλαδή) βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο γιατί με 2 προσθήκες (ήδη είχαμε πάρει Μπελούτσαρο-που τον δώσαμε να πάρουμε Μαρέσκα εκαι δουλειά σε ελληνικό σύστημα τώρα θα μας κοιτάζανε όλοι με κυάλια.
Σώκος.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
το κουράσαμε.... μλκία που το είπα.... αλλά για να τελειώνουμε: ναι, φάγαμε 4 απο την ΑΕΚ και τι λέει αυτό??? Δεν ισχύει η μεταβατικότητα στο ποδόσφαιρο ρε φίλε. Με την ίδια -απλή και δική σου- ''λογική'' (=ΠΑΡΑΛΟΓΟΝ) αν έπαιζα φέτος με τη Ρόμα έπρεπε τις ρίξω 2 τριάρες κύριος και να φύγω... Απλά είπα πως ένας καλός σχετικα ΟΣΦΠ μπορεί να κοντράρει και να κοιτάξει, έστω και με δυσκολία, στα μάτια την ΦΕΤΙΝΗ λυον. ---τέλος....---
Την ώρα που θα είναι ανάσκελα ναι, στο μπρούμυτα θα κοιτάζει το χορτάρι
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
de nomizw oti exei noima na ksodeueis paixti na markarei to rooney..kalytera na ton valeis na kalyptei meros tou termatos![]()
ΞΥΠΝΑ ΕΒΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Αυτό ναι, είναι σωστή εκδίκηση. Ωραίο ματς , τουλάχιστον τώρα αποκτάει ενδιαφέρον η ρεβάνς.
Evra, Ferdinand τελευταίας φάσης![]()
Πάμε μωρή Bayernara, τρελό παιχνίδι.
Γαμημένη μπορντώ πάνε τα 5 ευρώ που 'χα βάλει στο στοίχημα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
wat? ποιος σοβαρός άνθρωπος έβαλε λεφτά στη Μπορντώ;
Με πήρε ο ύπνος και δε πρόλαβα να παίξω Λυών, Μπάγερν. fml.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Θα γαμήσω και τον Bonnie Prince Billy, μας πούλησε και η Oldham που την είχαμε στανταράκι, fml και ήλπιζα σε ΛΕΦΤΑ, δεν ξαναπαίζω.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
και ελεγα ποσο στανταρακι ειναι ο ασσος της λυον.
Lyon - Bordeaux (30/3)
1
2.10
3-1
105.00
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Bayern![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.