το ΕΠΑΜ γιατί δεν το καλείτε;
Printable View
το ΕΠΑΜ γιατί δεν το καλείτε;
Προφανώς, αν το σποτ ήταν της ΔΑΠ ή της ΟΝΝΕΔ, η εν λόγω γκομενίτσα θα βρίσκονταν ήδη στο "φασιστογκόμενες που χώνατε με πάθος" και θα ήταν βέβαιο πως πέρα από γλάστρα είναι και πόρνη πολυτελείας (ή και όχι, δεν έχει σημασία). Ενώ τώρα μπαίνει στα "δικά μας" riot girls κι ο wraith επειδή αναγνωρίζει το προφανές είναι φιλελέ νεοφασίστας.
Την Κυριακή όλοι ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΝΙΚΕΡΣ και συνεργασία με λουμπεναριά του κώλου, όπως ο Αλαβάνος.
πιο γραφικός κι απ' τον javaspa
Που ως γνωστόν όσες είναι στο riot girls τις εκτιμούμε πρώτα και κύρια για την μαχητική τους παρουσία στις γσ των φσ και δευτερευόντος για τη γνήσια προλεταριακή επιλογή να δουλεύουν πακέτο σε delivery, γεγονός που τις καταξιώνει στο χώρο της εστίασης.
Πάντως, ελπίζω η ηρώ να μην είναι και αυτή λουμπεναριό του κώλου και ας έχει περάσει μονάχα 7 μαθήματα.
δεν άντεξε
https://imgflip.com/s/meme/Bad-Joke-Eel.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=N4-vgcS8LjI
edit: όλα τα μωρά στην πίστα
https://www.youtube.com/watch?t=32&v=Va2nrFWpKVg
Το μόνο που έχω να πω , και να μην ασχοληθώ με το σχόλιο για μια κοπέλα σε ένα σποτ είναι ότι στους χώρους που κινείται δεν βγαίνει κάτι ατομικό προς τα έξω αλλά ομαδικό.
Οπότε αν δεν έχει συλληφθεί λογικά και να γκουγκλάρεις το όνομά της δύσκολο να βρεις να έχει πάρει μέρος σε κάποια δράση.
Από κει και πέρα αν πρέπει να γίνει μια συζήτηση θα πρέπει να μπει στην μέση το κατά πόσο δέχεσαι ένα "διαφημιστικό" σποτ ή όχι , και αν αποδέχεσαι τον τηλεοπτικό χρόνο ως προσπάθεια προβολής των θέσεών σου ή όχι. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω έτσι και αλλιώς :)
Επίσης να πω ότι η ανταρσυα δεν κατεβαίνει με τον Αλαβάνο, αλλά με τον σύντροφο Σαββα , μια από τις πολύ αγαπημένες μου φάτσες. Ο Αλαβάνος αν δεν κάνω λάθος μπήκε στον λαφαζανη
Στο helpmevote.gr έχετε μπει να παίξετε; :)
*Μου βγάζει δαγκωτό Ζωίτσα* *το χριστουλίνο μου* :touched:
k emena dagkwto zwitsa k meta kke :fear:
den exei tin antarsya mesa omws
Αντιλαμβάνομαι ότι ο OniBocho είναι ο OniBocho, αλλά αυτό έχει εν μέρει συμβεί στην πραγματικότητα.
Δέχομαι ότι μπορείτε να χαρακτηρίζετε σεξιστικά τα σχόλια για την συντρόφισσά σας. Αλλά με το ίδιο σκεπτικό, αυτό που γινόταν πριν κάποια χρόνια με την Μελίνα Τσιλιμίγκρα δεν είναι το ίδιο; Τα "χώνατε την Μελίνα" και άλλα που δεν θυμάμαι δεν είναι σεξιστικά; Μόνο η ύπαρξη του "φασιστογκόμενες" ή "ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ" θρέντ, σύμφωνα με το σκεπτικό που ξεδιπλώνεται εδώ, υποδηλώνει σεξισμό.
Εγώ προσωπικά νομίζω ότι υπερβάλλετε στο τι είναι σεξιστικό. Καταλαβαίνω ότι αν είναι να μιλήσουμε σοβαρά, τότε το τελευταίο πράμα που θα σχολιάζαμε θα ήταν το πόσο ωραίο γκομενάκι βρίσκεται στο κέντρο και θα ασχολούμασταν με το περιεχόμενο του βίντεο. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο ηαρ και εγώ δεν θα πρέπει να ψάχνω μόνος μου στο φβ την Ηρώ και θα έπρεπε ήδη να έχει ποσταριστεί λινκ.
Και όσον αφορά το περιεχόμενο του βίντεο, αυτό που λέει ο κύριος Πράσσος περί "σχεδίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ" πού μπορώ να το βρω; Ψάχνω στο site, ρωτάω κόσμο και δεν έχω βρει πουθενά μια απάντηση για το "μετά την ρήξη τί";
ne ti
iparxei tetoio 8rent man mu, dn ekrakse kaneis
Φανδομντακ δεν έχω καταλάβει τι σε ενοχλεί. Αν σε ενοχλεί τόσο που ο ατομσμασερ ή ο wραιτηγρ είναι εκτός θέματος, θα μπορούσες να σχολιάσεις το τελευταίο μέρος του προηγούμενού μου ποστ και να μην μένουμε οφφτοπικ. Αν σε ενοχλεί η λέξη "γκομενάκι" αυτή καθεαυτή, τότε γελάει ο κόσμος.
εκτιμηση εκλογικων αποτελεσματων
συριζα 31,5
νδ 28
χα 7,5
κκε 6
πασοκ 5,5
λαε 4,5
ποταμι 3,5
καμμενος 2,8
λεβεντης 2,5
ανταρσυα 1,1
Παντως βγαλανε κατι νεες δημοσκοπησεις και η Φωφη με Σημιτη και Λαλιωτη βγαινει τριτη στο 8%.
Τι να πω... Το πασοκ εκανε εργα μαλλον...
οταν ελεγα οτι ο συριζα θα τα θερισει ολα εισεπραξα κοροιδια (οπως και οτι θα υπογραψει με χερια και ποδια με αλλοθι δημοψηφισμα). ας περιμενουν τωρα οσοι δεν ηθελαν δραχμη τη διπλη ισοτιμια (ευρω επισημο νομισμα, δραχμη για τις αναγκες της χωρας) με τη ληξη του υπαρχοντος προγραμματος γιατι με 50 δις ταιπεδ τα 3% πρωτογενους δε τα πιανουμε (ουτε και πριν τα πιαναμε αλλα λεμε τωρα)
Και ο κλήρος έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να ξεκαθάρισε το εσωτερικό μέτωπο και το εξωκομματικό και να πηγαίνει για 4ετία πόνου και οδύνης. Ας ελπίσουμε πως ο σοφός λαός θα δεχτεί και το αγγούρι το ίδιο πρόθυμα με αντάλλαγμα το καρότο της κάθαρσης που ακολουθεί κάθε καταστροφή. Περαστικά στους φίλους που στήριξαν τα διάφορα κομματίδια αλλά απ ότι φαίνεται το ΚΚΕ κυριαρχεί στον χώρο της "εξωκυβερνητικής" αριστεράς και θα συνεχίσει!
....να πω επισης οτι η μουτζα στο ER για πολιτικα ειναι πλεον τιμη, το γιατι δε θελω να εξηγησω γιατι θα τσουβαλιασω κοσμο αδικα. Ριχτε κι αλλες ομως, ευελπιστω το αποπανω να μαζεψει τουλαχιστον δεκαπεντε. :)
0.52% λέει.
Δε βγήκε η φάση με τις γάζες. Καλός φορολογικός συντελεστής πάντως.
Ευκολα, αν και περιμενα να μπει και η ΛΑΕ, τελικα δεν ειναι τοσο ζωα οσο περιμενα. Θα μου πεις δε πηραν χρηματοδοτηση, ισως επαιξε ρολο.
Καλα γενικα η ΛΑΕ περαν οτι ο Λαφαζανης στο ντιμπεη ηταν σαν εξυπνακιας καθηγητης απο αυτους που σε κοβουν, επρεπε να εξηγησει
α)τι σκατα θα γινει με τις δραχμες γιατι δε το εκανε ποτε σοβαρα
β)πως θα πεισει την ευρωπαικη ενωση να βγουμε απο την ευρωζωνη αλλα να παραμεινουμε στην ενωση
Δεν αναφερομαι καν σε αστεια προεκλογικα "σε αυτες τις εκλογες ψηφιζουμε αντιπολιτευση" κλπ. Γενικα ειχε πολυ κακη προετοιμασια βαλε και τον ελαχιστο χρονο απο τη δημιουργια στις εκλογες, ε και να μπαινε τσιμα τσιμα.
https://www.youtube.com/watch?v=5OgivJaPDBg
εγω δεν καταλαβαινω γιατι να μας αφησουν να φυγουμε απο την ΕΕ και να δυσκολεψουμε γεωπολιτικα το παιχνιδι και των ευρωπαιων και των αμερικανων. ο λογος που δεν θα παιρναμε χρηματοδοτηση απο μπρικς ειναι ακριβως επειδη ημασταν στην ΕΕ (απαιτουταν ''πολιτικη αποφαση'' για να το θεσουμε κομψα με τα λογια τους)
Κάποια ζώα,τελικά τον πιστέψανε...
λοιπον η οι συριζαιοι ειναι κρυφες, η παιχτηκε νοθεια
δε γινεται να τους βλεπω μονο στο internet και η κατασαριδα ο τσιπρας να ξημερωνει παλι πρωθυπουργος και με τετοιο ποσοστο
εντελώς τυχαία, ειδικά μετά το φιάσκο στο δημοψήφισμα
βέβαια τώρα βόλεψε κυρίως το συριζα και πήδηξε το λαφαζάνη ;)
Γενάρης: #proti_fora_aristera, κυβέρνηση σύριζα-ανέλ, πρωθυπουργός αυτής
Ιούλης: μετά από 5 μήνες υπερ-yolo, δημοψήφισμα και νίκη με 62%, cumshot σε μεϊμάρ, πρετεντέρη, κοσιώνη και άλλους
Σεπτέμβρης: εκλογές, πρώτος και με διαφορά άνω των 7 μονάδων, οι ανέλ εντός, η λαέ εκτός
2015: year of Tsipras